|
Київська Русь - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 24 кві, 2009 16:44
zed85 написав:спасибо lweno4ek, я понял где протупил, посмотрел что оба негативные, а сами рейтинги... приглючилось, что одинаковые
Всі ці рейтинги фігня - адже банк може просто відзвати його і перестати працювати з рейтинговим агенством.
Тим більше не можна вірити рейтингу з січня, бо з цього часу в банку монгло змінитися все кардинально.
ябільше довіряю відгукам вкладників.
Щодо К.Р. - працюємо разом давно, всім задоволений. Банк здається кишеньковий, але в наші часи це найкраща ознака вибору банків. Бо гляньте в якій дупі зараз гіганти кредитування.
А К.Р. завжди дуже консервативно відносився до кредитів - мабуть це їх і врятувало.
Не знаю які там в них рейтинги, але точно немає проблем з поврненням депозитів і о чудо!!!!!! навіть кредити під нерухомість!!!!!інколи видають.
-
1984009
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 кві, 2009 17:18
именно по киевской руси рейтинг был обновлен буквально на днях.
а вообще, согласен, важнее отзывы
-
zed85
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 кві, 2009 17:39
именно по киевской руси рейтинг был обновлен буквально на днях. а вообще, согласен, важнее отзывы
100%
Коли вибивав гроші з надрів рейтинги були в усіх однакові, а по відгукам там вже починався кризис. Як манагери не умоляли - забраввсе. Тепер тримаю тут - наче все спокійно - але відгуки моніторю. 
-
IgoriKG
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 08:38
IgoriKG написав:именно по киевской руси рейтинг был обновлен буквально на днях. а вообще, согласен, важнее отзывы
100% Коли вибивав гроші з надрів рейтинги були в усіх однакові, а по відгукам там вже починався кризис. Як манагери не умоляли - забраввсе. Тепер тримаю тут - наче все спокійно - але відгуки моніторю. 
Я також моніторю відгуки, а ще страюся спілкуватися і підтримувати звязок з керівництвом банку, тому що мав необережгість багатьом людям порекомендувати цей банк для зберігання грошей - вони то задоволені, а я от переживаю.....маю надію не підведуть.
-
1984009
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 20:00
Тьфу-тьфу, не сглазить... Считаю "Киевскую Русь" состоянием НА ДАННЫЙ МОМЕНТ надежным и приличным банком. Сказать о нем могу только хорошее. Сотрудничаю с ним уже несколько лет, пока НИКОГДА и НИКАКИХ претензий к нему не было...Еще раз - тьфу-тьфу, не сглазить...
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 тра, 2009 14:31
Получил проценты 2000грн. через банкомат . Один из двух банков в Киеве, которые начисляют и перечисляют проценты в последний день месяца . Второй- Хрещатик. Так что благодаря этим банкам проценты забираю первого числа
и насра.... на праздничные(нерабочие) дни УРА ТОВАРИЩИ.
-
СТРАНСТВУЮЩИЙ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 17:31
Сегодня подал заявку на кредит под залог депозита.
Подскажите, там есть приколы, типа как в надре - кредит отдай, а депо фигам?
Или какие ещё подвоные камни?
-
lweno4ek
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 09:27
Подскажите, там есть приколы, типа как в надре - кредит отдай, а депо фигам? Или какие ещё подвоные камни?
А чё в договоре по этому поводу сказано? Не смотрели? 
-
IgoriKG
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 09:56
IgoriKG написав:Подскажите, там есть приколы, типа как в надре - кредит отдай, а депо фигам? Или какие ещё подвоные камни?
А чё в договоре по этому поводу сказано? Не смотрели? 
Я только заявку подал. А когда увижу договор - уже поздно будет.
В их депозитном договоре был такой подводный булыжник, который мне стоил 6000 баксов(больше чем нынешняя моя годовая зарплата).
Теперь боюсь снова влететь.
-
lweno4ek
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 10:35
Договір ви можете попросити для ознайомлення ще до подання заяви. Банк зобовязаний вам надати його (наприклад якщо ви хочете проконсультуватись з юристом) Свого часу коли оформляв кредит то договір для ознайомлення надали по першому проханню.
В их депозитном договоре был такой подводный булыжник, который мне стоил 6000 баксов(больше чем нынешняя моя годовая зарплата).
А можна докладніше?
-
IgoriKG
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|