Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 124125126127128 ... 285>
Повідомлення Додано: Суб 11 лип, 2015 16:30

Nighthawk
Від набору загальних звинувачень - я аж розгубився
1 Чи відомо Вам що я з 2006 року будую по монолітно-каркасній технології
2 Чи відомо Вам , що 5 останніх років я пояснював що мої низькі ціни - це наслідок використання монолітно-каркасних технологій
3 Чи відомо вам що місяць тому , я пояснював форумчанам , що у Львові будівельники масово перейшли на будівництво а-ля я . тому змогли зменшити вартість житла на 10% , і це зменшення зупинило продажі в мене...
І так далі і тому подібне
Тому можете й далі бавитись в капітана очевидність з комлексами щодо знань будівельника.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лип, 2015 16:52

Re: Нерухомість у Львові

Хто пояснить, в якого будинку буде краща сейсмостійкість або стійкість від можливих тріщин внаслідок високих грунтових вод- в монолітнокаркасного чи цегляного? (Можливо, хтось володіє ситуацією по будинку на Манастирського від Нове Місто). Там поряд ставок, і грунтові води.
Буду дуже вдячний за роз'яснення
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лип, 2015 17:20

ostrig написав:Хто пояснить, в якого будинку буде краща сейсмостійкість або стійкість від можливих тріщин внаслідок високих грунтових вод- в монолітнокаркасного чи цегляного? (Можливо, хтось володіє ситуацією по будинку на Манастирського від Нове Місто). Там поряд ставок, і грунтові води.

Пів Львова карстові породи -Стрийська,Наукова...А на Новому Львові води теж.
Землетрусів щось не пригадуємо вже давно.
Багато залежить чи положили подушку під фундамент. Поїдьте до Архітектури міста і взнайте про землю.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лип, 2015 17:51

ostrig написав:Хто пояснить, в якого будинку буде краща сейсмостійкість або стійкість від можливих тріщин внаслідок високих грунтових вод- в монолітнокаркасного чи цегляного? (Можливо, хтось володіє ситуацією по будинку на Манастирського від Нове Місто). Там поряд ставок, і грунтові води.
1 Однозначно краще в монолітного
2 Грунтові води це погано у випадку коли проводиться осушення після будівництва.
Якщо ж зміни рівня води не відбуваються ( або відбуваються внаслідок природних причин) - то в 99,9% випадків це не приведе до проблем з фундаментом
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2015 00:28

budivelnik написав:Nighthawk
2 Чи відомо Вам , що 5 останніх років я пояснював що мої низькі ціни - це наслідок використання монолітно-каркасних технологій
3 Чи відомо вам що місяць тому , я пояснював форумчанам , що у Львові будівельники масово перейшли на будівництво а-ля я . тому змогли зменшити вартість житла на 10% , і це зменшення зупинило продажі в мене...
Тому можете й далі бавитись в капітана очевидність з комлексами щодо знань будівельника.

Йой, будівельнику, а пацаны то и не в курсе (ТМ)
Гілку форуму по нерухомості у Львові час від часу переглядаю, але Вашої інфи про те, що Ви будуете монолітно-каркасно НЕ зустрічав. Може на загальній гілці "о Кієвє", в момент чергового срачу з захаром Ви це десь і написали, але ваш мессидж тут же потонув в горі флуду. Те саме стосується і Ваших міркувань щодо зниження собівартості виробництва-якщо це було у флудерській гілці прА Кієфф, то соррі. Читати її можна хіба щоб вбити час, але таких людей тут напевне одиниці.
Тож порада-пишіть цінні речі тут, де хоча б менше флуду, і тоді з ними матиме можливість ознайомитися більше форумчан, а відповідно-буде менше непорозумінь.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2015 13:10

Во Львовской области в 2014 было сдано в эксплуатацию рекордное количество жилья, а цена "первички" во Львове колеблется от 6 тыс. до 40 тыс. грн за м2.
Во Львове намечается строительный бум Приход во Львов и ряд других городов строительных компаний из восточных и центральных регионов Украины крайне обострил конкуренцию между застройщиками. В процессе строительства во Львове сегодня находятся 124 жилищных объекта. Цена "квадрата" в новостройке колеблется от 6 до 40 тыс. грн. По мнению риэлторов, скоро можно ожидать настоящую войну за покупателей. Расчет на потребности переселенцев из Крыма и Донбасса не оправдался. У одних на жилье нет средств, а другие не против вернуться домой, как только там установится хоть какой-нибудь порядок. В 2014 г. Львовщина поднялась с пятого на третье место в Украине по объемам выполненных работ в жилищном строительстве, продемонстрировав 29,9% рост. В целом, в 2014-м в области в эксплуатацию сдано рекордное количество жилой площади за последнее двадцатилетие — 877 тыс. 484 кв. м, сообщила пресс-служба Львовской ОГА. А за пять месяцев текущего года Львовщина вообще вышла на второе место, опередив индустриальную Одесскую область. Застройщики из других регионов Как рассказали журналистам в корпорации "Риэл" на недавней презентации информационного проекта "Как покупать жилье, а не проблемы", на рынке жилой недвижимости Львова сегодня прослеживаются две тенденции. Во-первых, и дальше растет количество участников рынка. Во Львов продолжают прибывать застройщики из других регионов Украины. При этом привлечение средств населения на строительство жилья получает новые формы финансирования. В частности, кооперативную. Вторая тенденция — строительство во Львове приобретает вид жилых комплексов и целых кварталов. Что характерно, они получили сплошь европейские названия: "Бельгийский городок", "Ренуар", "Моне", "Рафаэль" и т.п. Преимущественно это жилье для массового потребителя. Преобладают предложения 1–2-комнатных квартир стоимостью 700–800 долл. за кв. м. Площадь однокомнатных — 40 кв. м, двухкомнатных — 60 кв. м, трехкомнатных — 80 кв. м. Самый высокий спрос — в сегменте дешевого жилья. Также ищут жилье премиум-класса, а вот со средним классом сложно. Как в дальнейшем будет развиваться рынок, сложно сказать. Очевидно, легко не будет. Сейчас есть определенный уровень спроса, но его рост зависит от ситуации в стране и благосостоянии людей.
Больше читайте здесь: http://gazeta.zn.ua/business/evropeyski ... bum-_.html
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2015 00:12

Nighthawk написав:
  budivelnik написав:Nighthawk
Йой, будівельнику, а пацаны то и не в курсе (ТМ)
Гілку форуму по нерухомості у Львові час від часу переглядаю, але Вашої інфи про те, що Ви будуете монолітно-каркасно НЕ зустрічав. Може на загальній гілці "о Кієвє", в момент чергового срачу з захаром Ви це десь і написали, але ваш мессидж тут же потонув в горі флуду. Те саме стосується і Ваших міркувань щодо зниження собівартості виробництва-якщо це було у флудерській гілці прА Кієфф, то соррі. Читати її можна хіба щоб вбити час, але таких людей тут напевне одиниці.
Тож порада-пишіть цінні речі тут, де хоча б менше флуду, і тоді з ними матиме можливість ознайомитися більше форумчан, а відповідно-буде менше непорозумінь.
1 Я розумію що йой
2 Я так само розумію що на гілці Києва на три порядки більше читачів ніж на гілці Львова, тому те що стосується загальних речей (технології/ціноутворення) я частіше писав на київській гілці ( і це логічно , адже одне і те саме написане- може прочитати більша кількість читачів)
3 Я так само розумію , що в гілці яка найбільше відвідувана - найлегше загубитись потрібній інформації , тому спеціально під мене , мною була створена гілочка
http://forum.finance.ua/viewforum.php?f=69
на якій
а - вижимки з усього написаного мною на інших гілочках
б - певний час я був на ній модератором
в - частину гілки я самостійно знищив ще будучи модератором , протестуючи проти засилля хамства як на моїй персональній так і на інших гілочках про нерухомість ( за що логічно був позбавлений прав модератора )

Звідси висновок
Хто хоче знайти- той знаходить ( тим більше що головні ссилочки викладені в моєму підписі)- а хто не хоче- той шукає причини щоб самому собі пояснити чому не знайшов.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2015 10:25

Re: Нерухомість у Львові

Хто що знає про наміри збудувати щось на стадіоні на Кастелівці? Той стадіон, що належить Електротрансу. Кажуть, ца цим будівництвом Садовий стоїть.
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2015 21:31

fis От гниди! Зіпсують такий елітний район!
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2015 09:23

fis написав:Хто що знає про наміри збудувати щось на стадіоні на Кастелівці? Той стадіон, що належить Електротрансу. Кажуть, ца цим будівництвом Садовий стоїть.

у@бки , мій улюблений стадіон...з дитинства на ньому займаюсь...
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

#<1 ... 124125126127128 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, ihorkyiv і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор