Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Здаються в оренду офісні приміщення з ремонтом (без меблів) від 15 м.кв до 175 м.кв. Залізничний р-н, вул. Курмановича, ціна від 40 грн/м.кв., 3 поверх, всі комунікації (телефон, інтернет), охорона, автостоянка. (067)373-37-56
О боже мій, знову пішло лайно по трубах від маестро! Яка це вже частина марлєзонського балету? 25-а?
budivelnik написав:1 Я розумію що йой 2 Я так само розумію що на гілці Києва на три порядки більше читачів ніж на гілці Львова, тому те що стосується загальних речей (технології/ціноутворення) я частіше писав на київській гілці ( і це логічно , адже одне і те саме написане- може прочитати більша кількість читачів)
Там давно уже одні флудери. Читати гілку=рівноцінно вбивати свій час. У потоці флуду, в т.ч. з Вашої легкої руки, пошук крупинок інформації у купі лайна фізично втрачає свій зміст.
budivelnik написав:3 Я так само розумію , що в гілці яка найбільше відвідувана - найлегше загубитись потрібній інформації , тому спеціально під мене , мною була створена гілочка http://forum.finance.ua/viewforum.php?f=69 на якій а - вижимки з усього написаного мною на інших гілочках б - певний час я був на ній модератором в - частину гілки я самостійно знищив ще будучи модератором , протестуючи проти засилля хамства як на моїй персональній так і на інших гілочках про нерухомість ( за що логічно був позбавлений прав модератора )
Геніально! Сам написав-сам і видалив. Яка з того практична цінність? Правильно, нуль! Сам собі злобний буратіно, називається.
budivelnik написав:Звідси висновок Хто хоче знайти- той знаходить ( тим більше що головні ссилочки викладені в моєму підписі)- а хто не хоче- той шукає причини щоб самому собі пояснити чому не знайшов.
Та ні, Будівельнику, все простіше. Хто шукає, і наривається на Ваше хамство і зверхність, продовжує шукати далі і знаходить-таки відповіді на свої питання. А ті, хто просто прийшов сюди вбити час, генерують купу лулзів з нікому не потрібних і тупих дискусій з Будівельником, і тим самим збільшують відвідуваність форуму=читай, халявна розкрутка і реклама для власників ресурсу finance.ua. Іншим користувачам від того, правда, тільки гірше, але маємо те що маємо. А Вам, п. Нагірний, я щиро рекомендую-якщо хочете щось популяризувати чи розповісти іншим цікаву інформацію-то зніміть корону з голови і забудьте про свої нікому не потрібні понти.
Мене добрий рік муляло питання щодо раптового переходу Еко-Дому на моноліт. Будівельник, как абично, почав дискусію у стилі "я д"Артаньян, а ви усі лайно", ОК, я тоді отримав бажану інформацію від архітектора, яка розробляла проекти будинків для ЕД. Інші деталі почерпнув з мережевих ресурсів. І все! По факту я отримав, те що хотів, просто затратив на це трохи більше часу, замість миттєвої і по ділу відповіді на форумі, а також зробив відповідні висновки щодо кваліфікованості місцевих форумних ікспердів. Мені вже все ясно, дякую.
osoba_lviv_ua написав:Пропоную придбати квартиру в новобудові на вулиці Під Голоском 8 ,від забудовника Карпатбуд 1м2 - 500$ Поспішайте 0638669035- Орест
Так тут більшість забудовників. Напевне не дали відкату куда треба і зробили цей лист. Треба реальний лист з конкретними звинуваченнями , а не пургу від нашого "любимого" мера, який і є хабарник номер 1.