|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Пон 22 чер, 2026 18:30
budivelnik написав:середня по Україні на день призначення пенсії*
І то, що в пенсіонерів які виходять на пенсію в різні роки рахується різна середня ЗП (за попередні 3 роки), і є найбільшою несправедливістю. Це один із трьох множників, які визначають розмір пенсії. Для прикладу: в мами пенсія з індексаціями і підвищеннями 12 тис., а якщо б рахували середню зарплату не за 2021 рік, а за 2026, то мала б бути 20 тис.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 964 раз.
- Подякували: 674 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 22 чер, 2026 18:35
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:середня по Україні на день призначення пенсії*
І то, що в пенсіонерів які виходять на пенсію в різні роки рахується різна середня ЗП (за попередні 3 роки) і є найбільшою несправедливістю. Для прикладу в мами пенсія з індесаціями і підвищеннями 12 тис, а якщо б рахували середню не 2021 року, а 2026 то мала б бути 20
А чого ж вона вийшла в 2021? Хай би виходила в 2026... ПС Суть не тільки в негнучкості самої системи Суть в браку коштів для виплат Якби тутешніх чи то 5 чи то 8 млн осіб щороку сплачувало додаткових 100-160 млрд грн, то це б підняло пенсію кожного пенсіонера на 1000 грн/місяць..., але з урахуванням того що пенсії ще й дотуються з центрального Бюджету , то сплата ПДФО цих самих людей ще б на +1000 грн/місяць збільшила пенсію кожного пенсіонера. Так що Знову повертаємось до риторичного питання Чи розуміє 5-8 млн шлангів що вони крадуть пенсію в своїх батьків....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 306 раз.
- Подякували: 3065 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 22 чер, 2026 18:56
все эти обсуждения напоминают размышления о том, как бы от перекладывания из одного кармана в другой заработать денег. и если шо, слово «крадуть» имеет определений уголовным кодексом смысл, и про недоплаченные налоги там совсем другие статьи и выражения. может эти 8 млн платят пенсию своим батькам сами?
приняв аксиому о том, что частный владелец эффективнее распоряжается ресурсами, чем государство, если мы «приватизируем» налоги и потратим их по своему усмотрению, все станут только богаче и экономика выиграет.
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 22 чер, 2026 19:01
smdtranz написав:может эти 8 млн платят пенсию своим батькам сами?
Тобто Якщо ви вкрали з загального котла, але при цьому поклали в сімейний... то це не крадіжка з загального? Труси-Хрестик Юридична еквілібристика - це добре, найкраще її характеризує анекдот.. Олімпійська Збірна США збирається отримати ВСІ олімпійські медалі бо на 100% скомплектована з адвокатів..... Тут не місце вишукувати блохи в законодавстві Тут місце яке дає можливість самостійно зачистити власні таргани. приняв аксиому о том, что частный владелец эффективнее распоряжается ресурсами, чем государство, если мы «приватизируем» налоги и потратим их по своему усмотрению, все станут только богаче и экономика выиграет.
Я тільки ЗА максимальне відсторонення Держави від всього чого можна.... Але і тут, все одно прийдеться винаходити ПРАВИЛА які ЗОБОВЯЖУТЬ виконувати ті чи інші ініціативи населення.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 22 чер, 2026 20:03, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 22 чер, 2026 19:11
budivelnik написав:власні таракани.
таргани)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 945 раз.
- Подякували: 1469 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 22 чер, 2026 19:27
Shaman написав:а пенсіонери теж нехай собі десь пенсію пошукають, чи не так?..
я готов что бы моих родителей сняли с пенсии и с мены налог в ПФ я их сам прокормлю (причем у них будет больше чем они сейчас получают) и свой ПФ создам 
-
tester3373
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2026 19:44
tester3373 написав: Shaman написав:а пенсіонери теж нехай собі десь пенсію пошукають, чи не так?..
я готов что бы моих родителей сняли с пенсии и с мены налог в ПФ я их сам прокормлю (причем у них будет больше чем они сейчас получают) и свой ПФ создам 
А хто заплатить пенсію наприклад Фрізу, який втратив здоровʼя захищаючи нашу (тобто і вашу з Ямою , won-ом і moveton-ом) державу? Бо від того що останній принципово зневажає свою державу і принципово використовує абревіатури які українці не використовують (наприклад НКУ і ФЛП) , він же не перестав бути її громадянином і обовʼязки нікуди не зникають.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 22 чер, 2026 20:22, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2630 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Пон 22 чер, 2026 19:51
budivelnik написав: tester3373 написав:в итоге пенсия пшик так как инфляция слабо учитывается.
Ти оформляв вже пенсію? Звідки таке дурне припущення? Ще раз Кожен рік стажу - 0,01 коефіцієнт, тобто 35 років=0,35 Тепер Твою зарплату в місяць порівнюють з середньою зарплатою яка була в тому місяці і виводять коефіцієнт твоя зарплата/середня по країні в цей місяць=?????? Потім беруть твої середні коефіцієнти , плюсують і виводять середній коефіцієнт за весь стаж ( при цьому по певним правилам можуть викинути 10% найгірших місячних коефіцієнтів) Далі пенсія розраховується просто середня по Україні на день призначення пенсії* коефіцієнт стажу(0,35 тобі треба буде мати поки допрацюєш до 65 років)* твій середньомісячний коефіцієнт.... і якщо вийде менше 2500... то тобі дорахують десь до 3500.
дурник тут ти який натягує сову на глобус. формула яку ти розказав це тим хто з 2000 року працювати почав. ці ще на пенсію не виходять. а тим хто прац до 2000 можна взяти в коеф тільки 5 років. от і виходить що 15 старих жирних років в нікуди. зато 20 останніх у всій красі.
-
tester3373
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2026 19:53
Hotab написав: tester3373 написав: Shaman написав:а пенсіонери теж нехай собі десь пенсію пошукають, чи не так?..
А хто заплатить пенсію наприклад Фрізу, який втратив здоровʼя захищаючи нашу (тобто і вашу з Ямою , won-ом і moveton-ом) державу? Бо від того що останній принципово зневажає свою державу і принципово використовує абревіатури які українці не використовують (наприклад НКУ і ФЛП) , він же не пересип бути її громадянином і обовʼязки нікуди не зникають.
при чому тут Фріз до ПФ? йому і іншим хто захищав з загальних податків повинно платитися утримання.
-
tester3373
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2026 20:00
tester3373 написав: Shaman написав:а пенсіонери теж нехай собі десь пенсію пошукають, чи не так?..
Як варіант... але треба якісь гарантії що потім Ви не прийдете і не скажете а тепер платіть мені... Щоб такого не сталось - я б особисто пропонував Державі , щоб Ви те що по відсоткам маєте заплатити -переводили на купівлю ОВДП, і щоб проценти по ОВДП після виплати відразу йшли на купівлю нових , а потім по досягненню якоїсь суми чи віку чи ще там чогось , Ви могли отримувати ці кошти як пенсію, при чому якщо всі до смерті не використали -залишок переводьте своїм нащадкам, якщо їх немає-у дохід Держави.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1