edvardd написав:поменял 1800 баксов на 2000 евро, через клуб 100к
Хотел бы спросить у уважаемых форумчан: Господа, какой у вас лимит размещения денег в конверт-депо? У меня там уже почти 30% капитала - это много или нормально и можно ещё подкинуть дровишек?! Что скажете?
Сибарит написав:Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю
Євро.....35,9817...+0.99%
Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 0.9840 (в пятницу 0.9743)
Индекс доллара DXY в 15-00 111.81 (в пятницу 113.10) Теперь снова вниз. Чуть менее резко, но весьма ощутимо. За последние 30 минут движение ощутимо ускорилось.
тьху... опять я не успел евры за недорого прикупить...
а что для Вас недорого? Вот в Укргазе прикупил по 36.52 чуток евро через апку на депозит - вот и думаю - дорого или нет?
Шановні модератори, в опитанні: "Який курс долара Ви прогнозуєте на 01.12.2022?" прописано діапазон 50 коп, але є прикра невідповідність: діапазон 38,50-40,00, це 1,5 грн. Для коректності дослідження прошу замінити його на 3 відповідні з шагом 50 коп, а проголосувавшим за нього 6 колегам запропонувати переголосувати.
Хотел бы спросить у уважаемых форумчан: Господа, какой у вас лимит размещения денег в конверт-депо? У меня там уже почти 30% капитала - это много или нормально и можно ещё подкинуть дровишек?! Что скажете?
я би закинув всю вільну гривню, лишив би кеш на місяць, на всяк випадок, якщо не буде е.е. і не можливо буде розплатитися картами в магазинах та не працюватимуть банки, а тільки готівкою на базарі.
Щодо "крутити тверду валюту", тут бабка надвоє гадала.
Залежить від ваших активів.
Можна завантажити 10 банок, тоді максимум можна впихнути 3 ляма найкращої (ціла 2к квартирко біля метро на КРЖН за 80Куе).