Ромасик написав:Експерт, якого не можна називати на даному форумі, задав це запитання штучному інтелекту і отримав вичерпну відповідь. Я лише поділюся інсайдом з шановним колективом.
запитайте в того штучного , який зараз офіційний курс долара в Україні )) будете здивовані (мені каже "Зараз офіційний курс долара в Україні становить 24,15 гривень за один долар США.")
Досвідчені контактери зі штучним кажуть, що в нього база даних 2019 року.
flyman написав:Питання було від Успіха, куди дівати конвертовані долярчики. Відповідь: хай маринуються на поточному (щоб два рази не ходити і дома не тримати) поки курс не покращиться в сторону карусельщиків.
Хмммммм... - тобто, для тебе краще тримати долярчики на поточному рахунку, ніж їх закаруселити, наприклад, при курсі 38,00(заробити 600грн) і знову мати долярчики, але з доступом через 3міс? Ну і також краще, ніж "покласти на гривнедепо під 15% на 3міс"?
може, у вчительок є достатньо часу ходити пішком за 600 грн. по банкам, в пенсіонерів, думаю, теж.
хрєнасє, так я теж вчителька тоді
минулого тижня курс прийому в оптовиків був хужіше , ніж в деяких банках. А головне, у всіх оптовиків в час Ч немагривні. Довелося походити пішки (на авто геть не було сенсу стояти у пробках та шукати де припаркуватися)
Востаннє редагувалось flysoulfly в Пон 06 бер, 2023 15:40, всього редагувалось 1 раз.
Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю Починає діяти з...............06.03.2023...........07.03.2023 дата розрахунку..............03.03.2023............06.03.2023 Євро.................................38,8048.................38,9126...+0.28% Долар США......................36,5686.................36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0641 (вчера 1.0612)
lamal написав:запитайте в того штучного , який зараз офіційний курс долара в Україні )) будете здивовані (мені каже "Зараз офіційний курс долара в Україні становить 24,15 гривень за один долар США.")
Что в этом удивительного? Не секрет, что у него "сейчас" начало 2021 года. Вполне правильно на эту дату отвечает. Вроде, достаточно. Даже если дообучить ещё на пару лет, вышепроцитированный прогноз вряд ли как-то изменится
вообще курс у нас всегда по стоимости бананов определялся. Просто сейчас бананы не в курсе, что если бы не финанс. помощь, то курс был бы как и их стоимость 70грн.
Ромасик написав:Експерт, якого не можна називати на даному форумі, задав це запитання штучному інтелекту і отримав вичерпну відповідь. Я лише поділюся інсайдом з шановним колективом.
запитайте в того штучного , який зараз офіційний курс долара в Україні )) будете здивовані (мені каже "Зараз офіційний курс долара в Україні становить 24,15 гривень за один долар США.")
Досвідчені контактери зі штучним кажуть, що в нього база даних 2019 року.
НБУ расширил перечень выпусков облигаций, которые можно учитывать в обязательных резервах.
Так, з 11 березня банкам надано можливість включати в покриття обов’язкових резервів бенчмарк-ОВДП із ідентифікаційними номерами (ISIN) UA4000227185, UA4000227193 та UA4000227201. Додані випуски цінних паперів вперше розміщувалися Міністерством фінансів на первинних аукціонах 28 лютого 2023 року.
Evgeny написав:В Киеве под вечер курс просел конкретно Две крупные сетевые обменки принимали по 38,60-38,67, а утром начинали 38,90 Падение за день 23-30 копеек.
П.С. Если кто пропустил. На прошлой неделе НБУ в 2 раза меньше продал валюты по сравнению со всеми неделями с начала года