Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 12141121421214312144
Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2026 10:46

tester3373

взагалі розумієш чому до цифр додають ще додаткову інфу?

Ти продовжуєш зараз пояснювати чому ти за добу не зміг зрозуміти що тобі написав банк. . Мені не цікаві твої розумові проблеми. Я не можу бути відповідальним за твій низький інтелект, який не дозволяє тобі розуміти інформацію, яку банк подає своїм клієнтам в незручному форматі.
Відносно крос курсу купівлі тобою євро за долари , який я тобі повідомив на твій запит, тобі вже все зрозуміло?

де ти вказав що то за цифри?

Так ці пояснення містяться в твоєму питанні. 😅

Чи ти забув що саме питав? Валютний ринок в контексті ДС

Я ж відчував , що не зрозумієш.
  Hotab написав:Отримавши два крос
1.133
1.146
має бути очевидно яку валюту за яку отримаєш. Чи все одно ще не очевидно ?
Допускаю що ти можеш не розуміти чогось,.

Ну не зрозумів і не зрозумів, не страшно. Ми всі різні, може тому «тестер» і є межею для айті.
Тоді залишається по колу питати одне і те ж . Що зробиш.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 чер, 2026 11:04, всього редагувалось 6 разів.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2632 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2026 12:08

Hotab написав:
  Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:навіть тут на форумі - з однієї сторони бідкаються, що зп 20-30 т грн, а з іншої бідкаються, що банки взагалі озвірили, питають звідки чергові сто-двісті тисяч грн. тобто гроші в людей є, а от з підтвердженням джерел - біда-біда...

Бо в нас *нехороша* система за якою гроші отримані із депозиту/ОВДП не є білими. Тобто я одні й ті ж 10-20-50 тис $ хочу перенести з банку в банк і маю величезні проблеми на порожньому місці

У мене таких проблем нема. За рік через Кредобанк провів 90 тис дол (всі там перевернув у євро і по добовим лімітам виніс ) , заносив тричі по 30 тис. Поки каса рахувала, внесення вже заапрувили.
Жодних питань. Світла (оподаткована) частина моєї зп за рік суттєво менша цієї суми.

Уклоняетесь, гражданин?
anduzenko

Подякував: 55 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2026 12:14

anduzenko
Ногою в штангу, андрузенко. . Добові за відрядження не входять в ОК-7 і не є сумою, яку я можу банку показати як свій законний дохід.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2026 12:17

Hotab написав:tester3373

взагалі розумієш чому до цифр додають ще додаткову інфу?

Ти продовжуєш зараз пояснювати чому ти за добу не зміг зрозуміти що тобі написав банк. . Мені не цікаві твої розумові проблеми. Я не можу бути відповідальним за твій низький інтелект, який не дозволяє тобі розуміти інформацію, яку банк подає своїм клієнтам в незручному форматі.
Відносно крос курсу купівлі тобою євро за долари , який я тобі повідомив на твій запит, тобі вже все зрозуміло?

де ти вказав що то за цифри?

Так ці пояснення містяться в твоєму питанні. 😅

Чи ти забув що саме питав? Валютний ринок в контексті ДС

Я ж відчував , що не зрозумієш.
  Hotab написав:Отримавши два крос
1.133
1.146
має бути очевидно яку валюту за яку отримаєш. Чи все одно ще не очевидно ?
Допускаю що ти можеш не розуміти чогось,.

Ну не зрозумів і не зрозумів, не страшно. Ми всі різні, може тому «тестер» і є межею для айті.
Тоді залишається по колу питати одне і те ж . Що зробиш.

все з тобою зрозуміло. твоє не розуміння що цифра сама по собі нічого не варта і нічого не дає прото вражає. злився ти а так щоки надував так надував. навіть скріни банку викладав. а коли виявилось що скріни банку фуфло то зразу і злився. навіть хоробрості визнати шо протупив немає. про таких як ти кажуть - гроші заробив а розуму не купив.
tester3373

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2026 12:28

tester3373
Ти отримав відповіді на всі питання, не відповівши на жодне моє, але тобі ніхто не може заборонити гордо повалити шахмати, насрати на дошку і відкланятись з виглядом переможця.
Вчись, бо так і залишишся недолугим, який плутається як тільки отримує інформацію в незвичному вигляді.

Цифра сама по собі нічого не варта і нічого не дає

Коли ти питаєш у міняли «по чім долар» він може відповісти просто «45». Не «45 гривень за долар». Бо в твоєму питанні є інформація «що 45?».
Якщо ти встигаєш забути що питав , то це ж лише проблема розумових здібностей твоїх.
Нічого пеняти на інших, коли ментальні проблеми у самого . Бо інші можуть взагалі припинити тобі відповідати , щоб потім дурачок не звинуватив що не так надали інфо.

Євра гарно валиться.

Зображення

Навіть Райф хоче її впихнути по 51.29.
В той час як оптова бере на себе 51.27
На Райф , який завжди перестраховується спредом, взагалі не схоже.

Тим часом Кредо встановив новий крос на продаж євро: 1.1399
«тестер» може далі не розуміти про що мова, це вже не дивує.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2026 13:10

orest написав:На міжнародних фінансових ринках ситуація складається так, що пара Євро/долар США буде тяжіти десь в район 1,12, якщо переговори між США і Іраном будуть йти без ескалацій з боку Бібі.
Якщо НБУ триматиме грн в діапазоні 44,5-45, то ойро за гримні буде самі розумієте де.

Ось в районі 1.12 і почнемо перекидувати долар в ойро. Не раніше боя памятаю ойро 1:1 і навіть нижче....
ihorsic

Подякував: 36 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

#<1 ... 12141121421214312144
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ihorsic і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор