Тут верно пишут, турбулентности на наличном рынке обеспечены, но думаю, что они будут краткосрочными и уже после марта, до марта власти нужно зубами держать курс. Это не отменяет возможности загона в ближайшее время, но я уверен, что он не будет таким, как в прошлом январе и тем более как после введения ВП. Скорее всего, будет мини-загончик, еще на 20-30 копеек подрастем и обратно.
Запорожье, вечер - подросли с 28.10 до 28.13 на прием. Вижу много бабушек (!), которые сдают по соточке на хлеб.
Середньотижнева зміна курсу НБУ: 0,010568(0,084777)Курс йшов ДОГОРИ на тижні в середньому по 1,0568 копійки за добу. Це у 8 разів меньше того тижня.
Середньотижнева зміна СерРічної вартості доляра на МБ: 0,184114(0,001370). СерРічна йшла догори на тижні в середньому по 0,184114 копійки за добу. Підскок на новорічному перетині.
Повні оберти МБ за тиждень - 912,8241(2170,5749). Меньші. Торгували всього 2 операційні дні. Середні середньодобові оберти за тиждень: 456,41(723,52) млн. долярів. Меньші. Хоча Середньоарифметичні оберти за рік на добу - 456,41(433,28) більші ніж тогорічні! Останнє значення таке, при якому при щоденних обертах середньоарифметична співпадала б із зваженною.
СерРічна зважена - 27,7094. СерРічна меньша за МБ та готівку.
twin написав:От би знати цей момент, коли вони скупляться...
Знав би прикуп... (с) Усереднюйтесь. Коли падає - купуйте.
Боюсь, вам не стоит заниматься биткоином.
Ніколи крипта мене не цікавила. Мені імпонує твердження, що гроші - це лише еквівалент вироблених товарів та послуг. У випадку із криптою на не бачу там ні першого ні другого. Хоча для світу технологія блокчейн думаю ще дуже добре послужить. Як ви знаєте, при будь якому "шухері" зароблять тільки ті хто надають послуги або перші учасники цього "шухеру". Так було при золотій лихоманці в Америці (продаж лопат і провіанту) так в кінці-кінців трапилось і з криптою. Але ж ми не про неї. Правда?
strategbob написав:Ніколи крипта мене не цікавила. Мені імпонує твердження, що гроші - це лише еквівалент вироблених товарів та послуг. У випадку із криптою на не бачу там ні першого ні другого.
Зараз адепти "накинуться", розповідатимуть, про те, що не тямите в таїнствах криптовалют. Написав колись пост аналогічного змісту. P.S. Можна їм ще й про теорію граничної корисності нагадати...