flyman написав:Падіння євро не є проблема для ФРН і ЄС в цілому, навіть в цьому більше позитив. Це в нас трагедія для тих, що купляли долар ПА27 а євро ПА29. Тобто там фокус більше на ріст ВВП, інфляцію і на рівень зайнятості, чим на курс євро.
Для економіки рейху падіння євро це таки проблема, для південної бідної периферії дешеве євро життєво необхідне. Ось думки з приводу viewtopic.php?p=4275368#p4275368 Берліну потрібно знайти баланс, але більш важливо зберегти ЄС (зараз ні в кого, крім них немає такої кількості колоній, наявність яких нікого не злить і нові просяться добровільно). А політична криза в локомотиві може пришвидшити розвал ешелону. П.С. Хтось тут налякався сьогоднішніх подій в середмісті Києва. Як на мене, це нагла спроба примазатися... А раптом щось, трохи реанімувати рейтингу і підібрати розчарованих, які відвалюються, як сухе болото, від зеленого бегемота
якщо би хотіли дорогого євро, то ЄЦБ би не проводив політику кількістного пом"якшення і ставки би не йшли в мінус.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 08 гру, 2019 15:41, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:що тільки в мене мінімум 4 мети/мрії сформовані, а у всіх решти - або по одній, або взагалі, нічого не свормовано.... нема нічого.... пустка
Дурень-думкою багатіє... 1 Де пункт про підтримання демографії?-тобто мінімум двоє дітей 2 Де пункт про виведення дітей в світ(навчання/стартові умови)? 3 Де пункт про подяку Державі у вигляді податків і так далі?
Так що хизуватись своїм жлобством і навіть не помічати цього-це не досягнення.
немного в тему в преддверии Нормандской встречи, купил "шоколадку" по курсу 26,18 - и даже не спрашивайте как ------------- про мої мрії не вважаю за потрібне звітуватися у нас на західній Україні зокрема у Львові прийнято казати як все погано приховуючи те добре що є, тобто прийнято скаржитися на життя щоб а) не заздрили б) не наврочити в) не напаскудили із заздрості . А розказувати про свої проблеми - тупо, це показувати свою слабкість якою можуть скористатися ,вдарити в це слабке місце. Скажу так що маю певні проблеми з родичами, які не можна вирішити адекватними грошима (або й взагалі грошима), скажімо так ставши мільйонером (маючи нагоду купувати квартири і авто як одяг в магазині, ніколи не працювати і мати власного водія) звісно можна полегшити ситуацію і собі життя, завулювати проблеми, але не виправити. В теорії можна спробувати відкупитися великими грошима, але на душі\сердці від цього легше не стане . Це я до того, що навіть великі гроші не вирішують все или "богатые тоже плачут"
yama написав:немного в тему в преддверии Нормандской встречи, купил "шоколадку" по курсу 26,18 - и даже не спрашивайте как ------------- про мої мрії не вважаю за потрібне звітуватися у нас на західній Україні зокрема у Львові прийнято казати як все погано приховуючи те добре що є, тобто прийнято скаржитися на життя щоб а) не заздрили б) не наврочити в) не напаскудили із заздрості . А розказувати про свої проблеми - тупо, це показувати свою слабкість якою можуть скористатися ,вдарити в це слабке місце. Скажу так що маю певні проблеми з родичами, які не можна вирішити адекватними грошима (або й взагалі грошима), скажімо так ставши мільйонером (маючи нагоду купувати квартири і авто як одяг в магазині, ніколи не працювати і мати власного водія) звісно можна полегшити ситуацію і собі життя, завулювати проблеми, але не виправити. В теорії можна спробувати відкупитися великими грошима, але на душі\сердці від цього легше не стане . Це я до того, що навіть великі гроші не вирішують все или "богатые тоже плачут"
the single-minded pursuit of wealth often leads smart people to do incredibly stupid things — things that destroy what money can’t buy
yama написав:В теорії можна спробувати відкупитися великими грошима, але на душі\сердці від цього легше не стане . Це я до того, що навіть великі гроші не вирішують все или "богатые тоже плачут"
... цікаво, цікаво... - а як на рахунок того що" здоров'я - не купиш, але підкупити - можна? - або простіше: - є гроші - можна хоч спробувати вилікувати ту, чи іншу хворобу... - є шанс! - а от нема грошей - все! - БЕЗ ШАНСІВ!!! (тупо дохнеш)
yama написав:В теорії можна спробувати відкупитися великими грошима, але на душі\сердці від цього легше не стане . Це я до того, що навіть великі гроші не вирішують все или "богатые тоже плачут"
... цікаво, цікаво... - а як на рахунок того що" здоров'я - не купиш, але підкупити - можна? - або простіше: - є гроші - можна хоч спробувати вилікувати ту, чи іншу хворобу... - є шанс! - а от нема грошей - все! - БЕЗ ШАНСІВ!!! (тупо дохнеш)
Без жартів. "Свою миску в своїй квартирі" (автор Долярчик) - мабуть таким і мав би бути український середній клас, Але з однією поправкою. Квартира має бути велика і гарна,щоб помістилася велика родина і хотілося повертатися ввечері додому, інакше раніше було "нас 50 млн.", всі пам"ятають, щоб часом не було "нас 25 млн." На жаль огрядні дядьки з великими пузами і статками , не дають збутися концепції суспільства середнього класу.
Ну і на рахунок грошей на лікування, часом це потрібно - це коли генетика і т.п., але на 90% все в руках самої людини,менше жерти всілякого непотрібу, і це не лише кока та чіпси, це і вся та хрінотінь,якою забитий асортимент маркетів. Натомість зараз от ринки забиті яблуками від бабульок по 10 грн. кг., домашні яйка і т.п., в Метро часом по акціях продаються органічні продукти, які дійсно смачніші - сир ,молоко,сметана, деколи , дуже не часто можна потішити себе -,органічними ковбасками, ну плюс мед,зелений чай - тонами,імпортоване сухе вино,самий простий хліб з мінімумом хімії,звичайно жодного натяку на цигарки та оковиту ,ну і т.п. - от і не потрібно коштів на ліки.
Так що загальну стандартну українську мрію я би сформулював так6 1. Три "В". Велика родина в великій квартирі в гарному місці в великій машині ( не для понтів, а для безпеки) 2.Виключно здорова їжа без шкідливих звичок. 3.Гарний відпочинок,щоб не було "брудно,примітивно і дорого" 4.Ну і пасивний дохід,без цього ніяк, тут по можливостях звичайно, але як мінімум -має бути хоча б старенька однокімнатна біля зручної станції метро,щоб не сидіти за роботою до 70 років, і щоб державну допомогу,що дуже гучно називають пенсією можна було витрачати на бездомних тваринок, до прикладу. 5.А ще радіти щоденним сніжок або трава, кава або чай, гарна книга або кіно і т.п.
Ціна питання -"мінімум в плані пасивного доходу" - не така вже й велика. Старенька двійка біля гарного метро в Києві ще рік тому коштувала біля 40-45 тис.(зараз трохи більше вже), віддача - 500 дол. на місяць, в рік - 6 тис.дол.Головне-локація,звичайно.
Востаннє редагувалось Автор77 в Нед 08 гру, 2019 18:07, всього редагувалось 1 раз.