Игорь Алексеевич написав:я сто пудов знаю, что мне не дадут, хоть будет и 1000 справок. для показухи для тв покажут картинку типа как легко получить теперь кредит для РЯДОВОГО предпринимателя. а по факту там предприниматели будут у кого есть в др. люди в кабинетах по звонку.
Хоч мені і не треба. але 1 Спеціально на тижні завітаю в Приват і виясню що і як 2 По результатам відпишусь ближче до кінця місяця
Враховуючи, що після обіду практично попиту на валюту не було на МБ, а перед закриттям НБУ ще й в когось точково викупив бакс по 24,66, то завтра продовжимо в напрямку до 24,5. Ну, можливо, не з самого ранку (кожного ранку якийсь попит все таки є і під нього можуть трохи підняти ціну продажу) а з години 11.00-11.30. Курс зараз мало кого цікавить з тих, хто може вплинути, боротьба за премєрське крісло до максимуму загострилася. Також закон "про землю" на кону. Ну і Китай дієву "таблетку" від "коронавірусу" "винайшов"...
Приват глупец по 60 копеек у населения скупать целую ночь будет
Чи багато за ніч куплять? З іншої сторони, чого б не купити, знаючи що завтра НБУ продадуть на МБ по 65... Привату ж треба якось заробляти щоб дивіденди в бюджет сплатити.