Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 40924093409440954096 ... 11912>
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 15:49

Игорь Алексеевич написав:конечно грн. сег. по 40 - это приувеличение. я тоже такое иногда пишу, но это типа - для большого ажиотажа.))
реально на сег. думаю, для нового правит. уже не будет большой интерес по бумагам. они прекрасно понимают, что эта была пирамида под 20%
в ближ.время заменят главу нбу и конечно мин.фин будет продавать бумаги, но по ставкам не более 10% в грн. для спекулянтов - это будет не интересно и начнётся их выход из бумаг. курс просядет к отметке 26-27.
возможна в этом году и продажа земли, то на некоторое время можем увидеть и курс 24-25, но это не надолго.
если осенью не будет выборов в вр, то к зиме выйдем к показателями по курсу ближе к заложенному курсу в бюджете, а именно к отметке в обменниках - 28,5

но это такой оптимистический прогноз, а есть ещё позиция мвф и пересмотр показателей бюджета и выплата долгов. думаю, что скоро всё узнаем и по этим позициям. отсюда и курс до конца года. :roll:

Цікава многоходівочка: змінити Уряд, Генпрокурора, щоб потім можна було поміняти Голову НБУ і зарядити курс ПА28?
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 15:56

freeze написав:
  flyman написав:Зима як в Мюнхені або Щецині.
Хочете сказати що в Мюнхені деградація та занепад?

Я про лето.
Зима меня устраивает. За отопление в этом году я заплатил в три раза меньше, чем год назад. И вчера перекрыл вентиль полностью, в квартире + 23.

Сделать себе комфортную жизнь летом при + 40, гораздо сложнее, чем зимой при + 10.

А що літо?
В чи не кожне літо як в тропіках.
Лише минулого року не чаділи торфяники під Києвом.
А так що року 30+ кожного року можна бачити тижнями від травня до вересня.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:02

flyman написав:Лише минулого року не чаділи торфяники під Києвом.

30+ мы переживём, а вот если температурный лаг, неожиданно проявившийся этой зимой перенесётся на всё лето, тот тут уже 40+ переживут не все, я уже не говорю про разные урожаи.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:30

freeze написав:
  flyman написав:Лише минулого року не чаділи торфяники під Києвом.

30+ мы переживём, а вот если температурный лаг, неожиданно проявившийся этой зимой перенесётся на всё лето, тот тут уже 40+ переживут не все, я уже не говорю про разные урожаи.

Щоб були +40, тре, щоб з Сахари дуло постійно.
А в нас 'ревучі 40ві широти' і переважаючі північно західні вітри від Гтльфстріма.
Минулого року літо було досить помірним, відповідно і зима.
Єдине, що вологи було менше осінню, чим зазвичай.
Тобто температура не дала +10 цілорічно, а злагодилася, тобто різкий континентальний клімат став мягкішим.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:45

freeze написав:

Я про лето.
Зима меня устраивает. За отопление в этом году я заплатил в три раза меньше, чем год назад. И вчера перекрыл вентиль полностью, в квартире + 23.

Сделать себе комфортную жизнь летом при + 40, гораздо сложнее, чем зимой при + 10.

я всю зиму прожил с перекрытым вентилем на батарее, думал, что так слабо топят, выше +24,5 не поднимается, а когда пошла жара хотел перекрыть... когда было -10 правда вентиляцию закрывал...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:51

orest написав:
  холява написав:ПРОЧИТАЛ ВСЕ .

Господи , Спаси мою Родину !

Пане Орест , НАПИШИТЕ , что все будет хорошо .

И я и Вы обожаем Украину !

Вітаю. Нажаль, сказати, що все буде добре не можу. Якщо, при страшній біді в економіці, про яку всі і не тільки тут, кричать два дні з усіх прасок, в перший день роботи премєр зайнявся не економікою, а водою а Крим... Але що чекати від шестірки Медведчука...
Другий, не менш страшний вершитель долі Неньки, вчора витягнув на свій ТРК Україна Шмигаля і Яценюка з Саакашвілі. З двох ексів здули пил, стерли нафталін і запустили додавати ваги чинному. Всі троє говорили красиво, озвучили дрібні поточні проблеми, сяяли оптимізмом, але жодного слова про олігархів, монополії, контрабанду, корупцію, податкову мінімізацію великих підприємств...
Все буде по старому... Крім води в Крим і ще кількох дурниць...
Міжнародних інвесторів розлякають, щоб все собі, експорт зерна і руди збільшать. ОВДП будуть, тільки пізніше, від ІНШИХ "нерезидентів"...
Щодо коронавірусу, з виявлення з 8 млрд населення Землі захворіло ВСЬОГО 100 тис!!! Померло 3 тис. Я далі стверджую, що це цирк і відволікання уваги... Що готують, що прикривають хз, ще не зрозумів, але жерти 8 млрд не перестануть. Їда буде в ціні, решта сировин... Їх вже давно стільки не треба, мабуть і "вірус" для цього. В раші справи тааож фігово, у них лишився газ, який нафіг нікому не треба, і нафта. І все. Всю велич армії за тиждень турки знищили кількома безпілотниками і пару сотнями спецназу. От вони і псіханули з ОПЕК...
По економічному фундаменту і курсі додати, до написаного в останні дні не маю що...
Все залежить зараз від того, як глибоко путін всадить дуло нам в ШмиЗельну диру :twisted:
П.С. Сорі, робота забирає купу часу, є пару днів для сімї, а потім знову відрядження в загниваючу Європу, перевірки (псів спустили і вони голодні і злі)... Життя одне і воно летить, не чекає, треба любити, кохати і боротися...

Пане Orest!

Я, звичайно, розумію, що просили щось оптимістичне, але, вибачайте, теорія заколоту тим менш вірогідна, чим більш глобальною виглядає. Фактично ж маємо те, що через цей клятий вірус сперше китайці вчинили вселенський шухер, а потім й усім іншім (окрім орків) сподобалося. Теоретично можна і змову Трампа з Сі уявити, але питання у вірогідності саме такого сценарію. Здається, що з тим об'ємом інформації, що ми маємо, краще геть не робити ніяких висновків, окрім того, що дає офіційна статистика. А згідно з нею (https://www.worldometers.info/coronavirus/) навіть песимистично підрахований рівень смертності не перевищує 6%.

То ж слідкуємо за цифрами, якщо відпала охота слідкувати за жінками :D
headshaker

Подякував: 2954 раз.
Подякували: 1613 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 17:03

freeze написав:

Я про лето.

Это хорошо, если его можно перекрыть. У нас сейчас +27 при том, что закрыты батареи и открыты окна, а так бы уже было 30. Жарят батареи по +15 как по морозу, дотронуться нельзя. Понятно, чего не жарить, когда тариф на центральное отопление тот же, а газ подешевел более чем вдвое, еще и к счетчикам никого не пускают, подозрение, что пишут с потолка, надо же это как-то оправдать. В тоге суммы приходят больше чем год назад по морозу и с дорогим газом. Львиная доля платящихся за отопление денег - это сейчас чистое кидалово, развод, оно идет по карманам. Небывалая коррупция за счет самых нищих, в советских домах сейчас, наверное, половина пенсионеров живет. Дальше - кризис неплатежей. И это все при том, что отопление сейчас просто можно было если не выключить на неделю так точно, то прикрутить раза в 3. Страна летит втартарары.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2367 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 17:58

Yuri_T написав:
  stivko написав:
  Вкладчик1234 написав:А 8% "президент" с генплокулолом без юридического образования даже гиркину ничего не предъявили.
И парад проводили, и офшоры открывали, пока в Иловайске был котёл.
И самолёт с десантниками отправили под Луганск, чтоб его там сбили
И т.д.

"...генплокулолом..."-узнаю зрителя "95 квартала", задевать за дефекты речи, уровень развития="дно".
Однозначно в бан.

зря.
некоторых местных писателей нужно видеть, чтобы не забывать о глубине возможного погружения.

А некоторых - не нужно. Ибо ничего нового не говорят.

"Баба 200, убрать Смолия, посадить Рожкову, ах какой был замечательный банк ...подставить по вкусу.... и его угробили /Гонтарева/Рожкова/Смолий/Порошенко/, абыр, абыр, абырвалг. Москвошвея, пивная, парочку пожалуйста, истинно, истинно говорю вам, 4 мая 1925 года Земля налетит на небесную ось"

и так по кругу и по кругу.
yp1ripe

Подякував: 239 раз.
Подякували: 59 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 18:05

Re: Валютный рынок в контексте ДС

Господа!Какие курсы в регионах?

Слышал в Николаеве Дол 24,66/24,76 ? Правда? Что то не вижу паники, говорят сдающих больше!

Как работают обменки 09 марта? Купить что то получиться, кроме банков?
Востаннє редагувалось vitto_ks_UA в Суб 07 бер, 2020 18:08, всього редагувалось 2 разів.
vitto_ks_UA

Подякував: 567 раз.
Подякували: 58 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 18:08

Інтерв'ю Зеленського Блумбергу

"Я не планую замінювати жодну людину в країні, яка працює справедливо та ефективно. Але ми домовилися з центральним банком про деякі речі, які вони можуть зробити. Якщо вони нам це дають, це означає, що вони ефективні. Я все ще чекаю".
apostol

Подякував: 826 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

#<1 ... 40924093409440954096 ... 11912>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор