|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 11 кві, 2020 16:06
orest написав:Тепер про електроенергію. Якщо брати з даних Геруса оптову ціну в ЄС навіть 42 євро за МВт це 1,24 грн за КВт. Станом на вчора-сьогодні 1 КВт середньозваженої ціни на РДН/ВДР – 2,32 грн без ПДВ!!!!!! Потім додайте ПДВ і маржу (націнку) постачальника. Shaman Я експортую десятки років в більш ніж 20 країн, серед них і в Прибалтику, Грузію, Молдову. Є досвід імпорту з азійських вільних економічних зон, тому чудово знаю що таке трансфертне ціноутворення, тому і писав про податкову (хоч там спеців не густо всі толкові по аудиторських канторах тепер). Щодо електроенергії, ми її споживаємо від 600 до 800 тис КВт в місяць і я чудово знаю коли, чому і скільки вона коштувала і коштує. Я не кіпішую, я вів дискусію, навіть старався її до теми привязати.
кипиш - это было не в Ваш адрес))) по цене э/энергии - усредненная максимальная цена на РДН 1,64 грн. Но у Вас Бурштин походу, у Вас своя песочница. Плюс еще у Вас не указаны тариф на передачу и распределение, похоже Вы их добавили в цену РДН. По цене резюме - средняя цена в 3 последних дня марта взлетела с 1,34 до 1,64 грн - это цена уровня сен-окт. Причины экономической пока не озвучу, больше похоже на политику. Но сейчас она упала ниже 1 - так, для справки Хух, пришлось рабочие файлы открывать 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 11 кві, 2020 16:42
Амвросий написав:по сути большую часть стоимости за электроэнергию мы платим не за электричество, а зелёным "энергетикам" в карман.
Как же кумарят подобные Ыкспэрды. А с цифрами слабо обосраться? Заодно и тем кто вам плюсики наставил.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2020 16:55
juristkostya написав:ещё раз: просто сравните тарифы для населения. Тарифа в 0.03 евро нет нигде.
да у него мозгов не хватает понять что такое цена базисной генерации и что такое тарифы для населения и предприятий. а вообще таким вУмным я всегда предлагаю - ведра в руки и таскайте сами себе газ, воду и электричество в хаты.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2020 17:36
Добрый вечер . Сегодня редкое единодушие 27.15/2 -27.35/40. От Металлургов до Крепостной . Только театр Магара 27.00 -27.40(окна) Всем Хорошего вечера . И я , пойду напьюсь ! ...наконец закончил заливать бетоном площадку под летнюю беседку с видом на Днепр. Будь она неладна , руки оборвал себе. Желаний нет , но до рта донесу.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 11 кві, 2020 17:46
Shaman написав: orest написав:Тепер про електроенергію. Якщо брати з даних Геруса оптову ціну в ЄС навіть 42 євро за МВт це 1,24 грн за КВт. Станом на вчора-сьогодні 1 КВт середньозваженої ціни на РДН/ВДР – 2,32 грн без ПДВ!!!!!! Потім додайте ПДВ і маржу (націнку) постачальника. Shaman Я експортую десятки років в більш ніж 20 країн, серед них і в Прибалтику, Грузію, Молдову. Є досвід імпорту з азійських вільних економічних зон, тому чудово знаю що таке трансфертне ціноутворення, тому і писав про податкову (хоч там спеців не густо всі толкові по аудиторських канторах тепер). Щодо електроенергії, ми її споживаємо від 600 до 800 тис КВт в місяць і я чудово знаю коли, чому і скільки вона коштувала і коштує. Я не кіпішую, я вів дискусію, навіть старався її до теми привязати.
кипиш - это было не в Ваш адрес))) по цене э/энергии - усредненная максимальная цена на РДН 1,64 грн. Но у Вас Бурштин походу, у Вас своя песочница. Плюс еще у Вас не указаны тариф на передачу и распределение, похоже Вы их добавили в цену РДН. По цене резюме - средняя цена в 3 последних дня марта взлетела с 1,34 до 1,64 грн - это цена уровня сен-окт. Причины экономической пока не озвучу, больше похоже на политику. Но сейчас она упала ниже 1 - так, для справки Хух, пришлось рабочие файлы открывать 
Розподіл - 0,75 Передача - 0,11 Так, ціну вказав з усім, крім заробітку посередника (там по різному: в когось фіксована націнка на КВт, в когось у відсотках від ціни). Падіння ціни можна пояснити двома факторами: ахметку попросили прикрутити цінник через паузу в економіці (менше) і загальним спадом попиту. До прикладу, в квітні минулого року ми спожили 700 тис КВт, цього місяця може і 500 не вийти. В ЄС те саме, споживання падає серйозно, падає і ціна (щоб продати туда зараз треба впасти в ціні, а для продажу тут роблять аналогічні поступки тимчасові через надмірну увагу). П.С. Сьогодні моя особиста баня поповнилася ще двома д...дятлами-софістами 
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7412 раз.
- Подякували: 6782 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
18
1
22
Додано: Суб 11 кві, 2020 17:51
Vadim V написав: холява написав:Добрый вечер . Всем Хорошего вечера . И я , пойду напьюсь ! ...наконец закончил заливать бетоном площадку под летнюю беседку с видом на Днепр. Будь она неладна , руки оборвал себе.Желаний нет , но до рта донесу.
Да ну на, сколько квадратов? 
5 на 5 Сначала залил бетоном , потом плиткой выложил . Импотент дней на 4. ЗАБЫЛ добавить ..вручную
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 11 кві, 2020 17:57
холява написав: Vadim V написав: холява написав:Добрый вечер . Всем Хорошего вечера . И я , пойду напьюсь ! ...наконец закончил заливать бетоном площадку под летнюю беседку с видом на Днепр. Будь она неладна , руки оборвал себе.Желаний нет , но до рта донесу.
Да ну на, сколько квадратов? 
5 на 5 Сначала залил бетоном , потом плиткой выложил . Импотент дней на 4. ЗАБЫЛ добавить ..вручную
Я вчера закончил вскапывать город , ерунда , около 3-х соток , и не за раз, все мускулы ноют... П.С.  Я в том году кувалдой разбивал площадку(3х3) для мангала/отдыха, жена решила сделать перепланировку на участке, бетон был сделан качественно и набирал прочность шесть лет..., я и кувалда победили бетон  , в итоге получилось красивше , жена как всегда права оказалась, хотя я и матюкался в душе сильно... 
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 11 кві, 2020 18:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2020 18:02
Vadim V написав: холява написав:Я вчера закончил вскапывать город , ерунда , около 3-х соток , и не за раз, все мускулы ноют...
....еще на прошлой неделе вскопал 5 соток .(теща присматривала) а их 11.5
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 11 кві, 2020 18:45
холява написав: Vadim V написав: холява написав:Я вчера закончил вскапывать город , ерунда , около 3-х соток , и не за раз, все мускулы ноют...
....еще на прошлой неделе вскопал 5 соток .(теща присматривала) а их 11.5
а сторожей за бутылку, не? не бережёте себя...да и с фундаментом явно переборщили, или бетон лишний, или плитка..., правда если кафель, то тогда изврат...
-
edvardd
-
-
- Подякував: 155 раз.
- Подякували: 2902 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 11 кві, 2020 18:49
Vadim V написав:сие надо починать радостно в процессе укладки, и укладка будет укладистее, забористее и плотнее бетон...
Когда клеишь обои, главное, чтобы не было пузырей. Как только появился пузырь - какие, на фиг, обои?! 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6469 раз.
- Подякували: 21613 раз.
-
-
Профіль
-
-