Я тоді, коли це писав взяв ойро по 1.175, 1.17 не дочекався, бо треба було платити...
Якщо питання, коли буде 1.16 і 1.10, то імхо 1.16 буде десь в серпні, а 1.10 на кінець року.
Qwerty написав:Тобто ви пишете прогноз, розраховуючи, що про нього забудуть на другий день! Логічно для нашого форуму!!! Нагадаю, що станом на зараз ойро - 1.22...
Такі да, лохічно... Звіримо годиники в серпні і в грудні по прогнозу...Ок
ЧИА написав:По золоту как по битку - все сложно За последние 10 лет колебания от 2100 до 1000, +- 100% в течение 3 лет Конкретно сейчас график напоминает конец 2012 г когда упало с 2000 до 1200
Это всё верно. Только за последние 10 лет не вливали триллионы пустых денег в экономику... И будут вливать ещё, ещё и ещё...
sergikkc007 написав:Щось із пояснень гуру не зовсім зрозуміло в який бік бігти - бігти купувати долари бо буде активна боротьба ФЕДу з інфляцією, чи бігти продавати долари бо він валиться в гіпер
почему евро до 1.6 а не до 1.43 и почему до 1.08, а не до 0.88 ? почему гривна до сентября - что в сентябре 2021 будет, почему не 15 или 20 июля ? "с цифровалютой понятно" - ну так не нужно 10 млн - достаточно 1 тыс долларов или даже гривень, чтоб начать.... и не нужны никакие асики.
почему евро до 1.6 а не до 1.43 и почему до 1.08, а не до 0.88 ? почему гривна до сентября - что в сентябре 2021 будет ? "с цифровалютой понятно" - ну так не нужно 10 млн - достаточно 1 тыс долларов или даже гривень, чтоб начать.... и не нужны никакие асики.
ну может у человека сложные формулы: долго писать и не факт, что мы поймём. Но напрягает величина стартового капитала, без которого никак интереснее не почему, а что...что он курит?
Qwerty написав:І коли це все буде з євро творитися?! Чи ви вже передумали?!
Во істину сказано: І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Вже забули як про вічний ріст ціни на золото тут бубоніли? Га? А чому вже припинили https://goldprice.org/ru/gold-price-chart.html
Вася, якщо ти вже став моїм біографом, то пригадай мої слова про біток, коли він був десь біля 20, я говорив про його ріст за 50 і радив зливатися на цьому курсі, але в тебе щось з пам’яттю - тут помню, а тут забув! А золото на хорошому рівні, хто вклався на низах той в шоколаді, як колись нам розказував Ден! Ну, а ти перекидай ойро в долар і назад і май свої стабільні декілька сот гривень на день! Я ж не проти! А форум я читаю по приколу, ти ж знаєш, і дивлюся на фінансові потуги нинішнього люду! Так сказати на їхньому місці міг би бути я, але я на своєму! Є вільна хвилина - зайшов і порадів за вдалі операції наших колег! Що там батарейки продаються?!
Минулого року в цей час навіть львів’яни не конче на вихідних в центрі юрмилися. Життя помаленьку налагоджується. Серед туристів іноземців не багато, якщо не рахувати турків, яких у Львові вже тисячі постійно. Живуть, інвестують в різноманітний бізнес: відкривають магазини, кафешки-ресторани (реанімують всі закриті раніше в нормальних місцях), налагоджують виробництва… Здають під це багато валюти… Фундаментально,чинники для зміцнення грн будуть працювати до вересня. І сумніви щодо майбутніх рівнів і часу на стабільність могли б виникати у серпні чи вересні, але не в травні (я так думаю). І якщо МВФ чи хтось інший (інші) не підкинуть нам до того часу (вересня, коли більше 1 млрд зовнішніх виплат) кілька млрд уо (маю на увазі дешеві позики),то НБУ буде таки мусіти викуповувати з ринку. Але йому зручніше буде це робити за нижчим курсом, щоб не розганяти ще більше й так не малу інфляцію, яку ми успішно імпортували з зовнішніх сировинних ринків. А це ще не кінець,сировини ще будуть дорожчати, вже не так сильно, але будуть. Хоч, вибірково, щось ще подорожчає сильно, як, наприклад, картон (який не тільки ще суттєво здорожчає, але й буде в дефіциті). Якісь кардинально нові важелі впливу на ситуацію та курс можуть виникнути після 16 червня і зустрічі Байдена і путіна. Але, навіть якщо Байден зробить крок в сторону нормалізації ситуації певними мінімальними поступками,а не посиленням тиску, то в цьому разі є ще більше шансів, що ми отримаємо навіть більше преференцій і фінансової та не тільки допомоги ніж в теперішній ситуації... Багато політологів стверджують, що нові вибори в Німеччині приведуть до влади тих, хто не такий лояльний до кремля і «Північних потоків» як «фрау Рібентроп» зі свитою… П.С. Завтра 31 травня в США День памяті - вихідний. У нас томний неінформативний МБ
greenozon написав:колеги, зацініть скільки зеленої макулатури надруковано і як пришвидшився друк за останній час https://prnt.sc/13henbe
хтось ще сумнівається що долар буде "укріплятись"?
печать долларов такими темпами закончится чем-то интересным...
какой показатель денег на картинке?
Ничем, кроме укрепления доллара, (как и всегда) нынешнее QE не закончится. Денежную массу нужно смотреть в связке со скоростью ее обращения. В ликвидной форме экстремального количества долларов нет. ФРС, как может, заталкивает деньги в реальный сектор - бОльшая часть попадает мимо и возвращается на баланс эмитента, меньшая - таки достигает целей, прокручиваясь через потребление и временно (!) оседая в пузырях