14:00 UAH Объявление о процентной ставке 8,50% 8,50% 8,00%
Малувато.
Вже третій місяць мульку травлять з прогнозуванням падіння інфляції десь колись у майбутньому, та вона зростає темпами швидшими аніж їхні підвищення облікової. Поганою метлою, таки поганою метлою!
От вони що, не розуміють, що коли інфляція почне знижуватись, хто їм заборонить облікову знижувати???
Тормоза і здирники загалу пересічних українців...
Метлою, таки, поганою метлою... До одного місця їх прогнози по інфляції!
ВО
Хай щастить!
Востаннє редагувалось s0v7a в Чет 09 вер, 2021 14:17, всього редагувалось 4 разів.
fin написав:А почему тогда в Укргазе полно баксов в кассе? При мне кассир разрывала новенькую пачку соток.
Так все просто по 27.30 немає в касі, а по 26.85 навалом, все простіше пареної репи, це основи економіки. Якби ви знали Продіджи, то не реагували би на його "перли", просто вік піджимає, дається взнаки. Це погано,але таке життя(с).
По курсу, камінцем донизу. Може вони прийняли рішення про курс 26 чи меньше, але я задоволений НБУ, я гадав, що вони залишать ставку без змін, але сталося те що сталося(с).
Востаннє редагувалось somilitark в Чет 09 вер, 2021 15:11, всього редагувалось 1 раз.
14:00 UAH Объявление о процентной ставке 8,50% 8,50% 8,00%
Малувато.
Вже третій місяць мульку травлять з прогнозуванням падіння інфляції десь колись у майбутньому, та вона зростає темпами швидшими аніж їхні підвищення облікової. Поганою метлою, таки поганою метлою!
От вони що, не розуміють, що коли інфляція почне знижуватись, хто їм заборонить облікову знижувати???
Тормоза і здирники загалу пересічних українців...
Метлою, таки, поганою метлою... До одного місця їх прогнози по інфляції!
ВО
Хай щастить!
Чого ви галас здійснюєте? Все норм, 20% чи 30% як при бабі 200 вже не буде, НБУ дуже адекватно себе поводить, користуйтеся стабільністю, ніхто вас не обдирає, вже помножили на нуль в 14-15-хх роках, досить, дайте трохи легше дихати, а не дивитися на жах без кінця 14-19-хх років
somilitark написав: Чого ви галас здійснюєте? Все норм, 20% чи 30% як при бабі 200 вже не буде, НБУ дуже адекватно себе поводить, користуйтеся стабільністю, ніхто вас не обдирає, вже помножили на нуль в 14-15-хх роках, досить, дайте трохи легше дихати, а не дивитися на жах без кінця 14-19-хх років
Вітаю, somilitark.
На Ваше звернення я можу тільки Вам "побажати" бути пенсіонером, або людиною, яка втратила активний дохід, та за віком повернути його вже не в змозі!
І ось Ваші заощадження хай зʼїдає поточна ІНФЛЯЦІЯ і облікова хай буде нижче тої інфляції. Хочу нагадати, що бізнесмен(вумен) вдалий, то є дуже рідкісний людський ресурс. Більшість, більше 90% відсотків, банкрутують!
Ось тоді Ви зрозумієте що таке "накопичувальна пенсійна система", і як то у поважному віці бомжувати, коли пасивні доходи зʼїдає інфляція і Ви не взмозі перекрити ту втрату!!!
ВО
Хай щастить!
Востаннє редагувалось s0v7a в Чет 09 вер, 2021 14:40, всього редагувалось 2 разів.
somilitark написав: По курсу, камінцем донизу. Може вони прийняли рішення про курс 27 чи меньше, але я задоволений НБУ, я гадав, що вони залишать ставку без змін, але сталося те що сталося(с).
Каким чином задоволення от действий материлизуется в реальное поднятие благоостояние пересичного?
somilitark написав: Чого ви галас здійснюєте? Все норм, 20% чи 30% як при бабі 200 вже не буде, НБУ дуже адекватно себе поводить, користуйтеся стабільністю, ніхто вас не обдирає, вже помножили на нуль в 14-15-хх роках, досить, дайте трохи легше дихати, а не дивитися на жах без кінця 14-19-хх років
Вітаю, somilitark.
На Ваше звернення я можу тільки Вам "побажати" бути пенсіонером, або людиною, яка втратила активний дохід, та за віком повернути його вже не в змозі!
І ось Ваші заощадження хай зʼїдає поточна ІНФЛЯЦІЯ і облікова хай буде нижче тої інфляції.
Ось тоді Ви зрозумієте що таке "накопичувальна пенсійна система", і як то у поважному віці бомжувати!
ВО
Хай щастить!
Тобто ви пенсіонер і бомжуєте? Так цьому факту дійсно не позаздриш. Ще зараз пляшки і картон подешевшав, дійсно піджимають з усіх боків. Але я думаю питання повинні бути до ФРС, а не до НБУ. Там ставки в банках 0.25, а інфляція 5 після кільканадцяти кує. В нас 8.5, інфляція 11. Так що де справедливість дайте відповідь самі собі. Хай щастить.
somilitark написав: По курсу, камінцем донизу. Може вони прийняли рішення про курс 27 чи меньше, але я задоволений НБУ, я гадав, що вони залишать ставку без змін, але сталося те що сталося(с).
Каким чином задоволення от действий материлизуется в реальное поднятие благоостояние пересичного?
Немає непрогнозованої девальвації. Ціни скакнули, але є надія, що вони постоять на місці. Є надія на ревальвацію, яка знизить інфляцію і покращить поточний дохід. Все просто, як апельсин(с).