|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 19 лис, 2021 14:45
somilitark написав:Добрий день усім. Тут якраз приблизно влітку більшість і сіла в останній вагон по 27.1 і вище. То ви запакували овенів, бліна, оце ви злочинець Майже півроку сівші в як завжди останній вагон пасажири натягують власне дно на прірву сьогодення, погано виходить, мінімум 50 копійок прямого вльоту, а якщо відняти відсотки по ОВДП чи депозиту, то ситуація дійсно трагічно комічна. Але я дивлюсь на міжбанк і все думаю, коли вже гроші від зелених ахмеджанов скінчаться, все таки 20 ярдів пустих гривень. По задумці НБУ такої маси паперу зі станка повинно були вистачити до нового року, але сильного руху навіть таке варварство не спричинило. Гривневе паливо ще є, навіть 26.60 на міжбанку помацали, але щось запал затухає, невже знову шлях на 26 вже відкритий. НБУ пора щось вигадувати, більше 30-ти ярдів вкинув в ринок за пару тижнів,але перекос в сторону гривні нікуди не дівається, з них 20 взагалі "по-беспределу" тупо зі друкарського станка, валютну позицію банків підкорегував, мовляв ще 400 лямів долларів заберем валюти з ринку, а воно все одно не росте. Можливо пенсію будем давати в долларах чи зарплати? Бо ніяк інвестняням не по феншую природній ревал. Треба щось новеньке вигадувати НБУ, бо опять буде болюча ревальвація)))
1) напоминаю про сигнал на 27.50 лично от вас - это дно, скупайтесь, глупцы (утрированно, но суть я помню) 2) странно писать, что рост захлебнулся, в упор не видя стоящего с продажей по 26.59 НБУ 3) странно вешать всех собак за рост курса на НБУ, сейчас стоящего со стопом, ограничивающим рост курса
-
kluychkooleg
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 496 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2021 15:13
kluychkooleg написав: somilitark написав:Добрий день усім. Тут якраз приблизно влітку більшість і сіла в останній вагон по 27.1 і вище. То ви запакували овенів, бліна, оце ви злочинець Майже півроку сівші в як завжди останній вагон пасажири натягують власне дно на прірву сьогодення, погано виходить, мінімум 50 копійок прямого вльоту, а якщо відняти відсотки по ОВДП чи депозиту, то ситуація дійсно трагічно комічна. Але я дивлюсь на міжбанк і все думаю, коли вже гроші від зелених ахмеджанов скінчаться, все таки 20 ярдів пустих гривень. По задумці НБУ такої маси паперу зі станка повинно були вистачити до нового року, але сильного руху навіть таке варварство не спричинило. Гривневе паливо ще є, навіть 26.60 на міжбанку помацали, але щось запал затухає, невже знову шлях на 26 вже відкритий. НБУ пора щось вигадувати, більше 30-ти ярдів вкинув в ринок за пару тижнів,але перекос в сторону гривні нікуди не дівається, з них 20 взагалі "по-беспределу" тупо зі друкарського станка, валютну позицію банків підкорегував, мовляв ще 400 лямів долларів заберем валюти з ринку, а воно все одно не росте. Можливо пенсію будем давати в долларах чи зарплати? Бо ніяк інвестняням не по феншую природній ревал. Треба щось новеньке вигадувати НБУ, бо опять буде болюча ревальвація)))
1) напоминаю про сигнал на 27.50 лично от вас - это дно, скупайтесь, глупцы (утрированно, но суть я помню) 2) странно писать, что рост захлебнулся, в упор не видя стоящего с продажей по 26.59 НБУ 3) странно вешать всех собак за рост курса на НБУ, сейчас стоящего со стопом, ограничивающим рост курса
Не перекручуйте і не маніпулюйте, по-перше 27.50 було весною, в той час як пуйло стягнув до кордонів своїх 200-хх і активно заявляв, що ось ось почнеться операція "звільнення українців від кровавої хунти". По-друге я не казав, що це дно із дна і треба вляпатися навіть на кредитні, я казав, що кому сильно треба, то в такому випадку можна взяти. Я сам особисто тоді 2000 у.е. купував для роботи по 27.50, навіть 1000 літом купив по 27 рівно. Мені трохи навіть євро насипав Хрещатик по курсу 32.10. Так що не плутайте мої повідомлення із повідомленнями Зебри. Форумчанин Вій мене питав місяця 2 тому, що я раджу продавати доллар по 26.50? На що я йому відповів, що зараз ні продавати, ні купувати. А в кого є гривня, тому краще подивитися ОВДП чи депо місяців на 9 чи 10. І саме тоді я визначився зі своїм прогнозом "на дальняк", курс до 27-ми до серпня 22-го, і не вище 30-ти до травня 24-го. і не треба про вагони валюти від НБУ, вчора він нічого не продав, позавчора 8 лямів, а сьогодні напевне максимум зальє 20-ку. Це після вкидання 20 ярдів "зеленим ахметжданам" і інших варварських методів по стриманню ревальвації. Уважніше пане Олег, бо я вже разів зо два Вам відповідав стосовно Ваших безпідставних звинувачень с приводу дна по 27.50(((
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 19 лис, 2021 15:18
somilitark написав:і не треба про вагони валюти від НБУ, вчора він нічого не продав, позавчора 8 лямів, а сьогодні напевне максимум зальє 20-ку. 12:39Начали покупать у Нацбанка; уже 15 млн долларов купили у него.
-
kluychkooleg
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2021 15:26
kluychkooleg написав: somilitark написав:і не треба про вагони валюти від НБУ, вчора він нічого не продав, позавчора 8 лямів, а сьогодні напевне максимум зальє 20-ку. 12:39Начали покупать у Нацбанка; уже 15 млн долларов купили у него.
Ого як багато. Дійсно сотні лямів потрібні щоб заспокоїти ринок, оце НБУ кромсає резерви, хто йому такє дозволив? А знаєте скільки він надрукував паперу в цьому році і скільки паралелльно викупив з ринка? А еквівалент 750 лямів у.о. тупо зі станка тиждень назад це більше чи меньше того скільки ви вказали? 
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 19 лис, 2021 15:40
В обменках уже 26.60 / 26.70
-
Цитрин
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 518 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2021 15:52
kluychkooleg написав: somilitark написав:і не треба про вагони валюти від НБУ, вчора він нічого не продав, позавчора 8 лямів, а сьогодні напевне максимум зальє 20-ку. 12:39Начали покупать у Нацбанка; уже 15 млн долларов купили у него. 13:21Уже купили больше 50 млн долларов у Нацбанка.
-
kluychkooleg
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2021 15:55
Цитрин написав:В обменках уже 26.60 / 26.70
Есть и такое, но в Харькове в основном по-прежнему 55-70. А у одного программиста сегодня последний рабочий день. Но он об этом еще не знает.
-
kluychkooleg
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2021 16:08
somilitark написав:Ого як багато. Дійсно сотні лямів потрібні щоб заспокоїти ринок, оце НБУ кромсає резерви, хто йому такє дозволив? А знаєте скільки він надрукував паперу в цьому році і скільки паралелльно викупив з ринка? А еквівалент 750 лямів у.о. тупо зі станка тиждень назад це більше чи меньше того скільки ви вказали? 
Вважаю, що потрібно дивитися на картину в динаміці, в Америці тільки почали згортати кількісне пом'якшення, а у нас уже на МБ починається пожежа, яку гасить НБУ. Виникає риторичне запитання, а що ж буде відбуватися на нашому МБ, коли в Америці припинять друк (у травні 2022) і візьмуться піднімати облікову ставку? 
-
vovakwasov
-
-
- Подякував: 654 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2021 16:29
кому треба Євро - Альфа онлайн дешево здає 29.99
-
greenozon
-
-
- Подякував: 560 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: П'ят 19 лис, 2021 16:49
somilitark написав:Можливо пенсію будем давати в долларах чи зарплати?
враховуючи те що ми майже не стоврюємо доданої вартості для своїх грошей (тобто по Марксу гроші штрих = гроші + робота) то навіщо вони взагалі в нас ? бо самі красиві ?  На мою субєктивну думку ми ( українськи заробітчани) створюємо товари і додаткову вартість "гроші штрих" для польских злотих наприклад , а не для гривні. Ріст нашого виробництва шалений ! ( іронія) Ми генеруємо нові і нові борги як у гривні та і у валюті , як Євробондами та і нашими ОВДП. Ми тільки і вміємо що обезцінювати свої гроші. Тому давайте будемо обезцінювати гроші США чи Євросоюзу Враховуючи вище перелічене не бачу жодних проблем перейти на вільні розрахунки доларом США та євро на рівні з гривнею, зробити вільний обіг цих двох валют в Україні щоб цінники були в трьох валютах грн\доллар\євро и зарплата у валюті на вибір роботодавця\працівника ( взаємною згодою) . Інакше заробляють бариги ! від канторів до Банків на наших заробітчанах.
-
yama
-
-
- Подякував: 9189 раз.
- Подякували: 1068 раз.
-
-
Профіль
-
-
2