все хотят себе прикупить еще парочку объектов недвижимости, но все в один голос пишут - спроса нет и откуда у людей деньги))) да тут прямо все одесситы смотрю
37.05-37.15/37.45-37.55
П.С. я думаю просто пока будет уменьшаться предложение а у людей деньги есть вы за них не волнуйтесь
«Нафтогаз» за крок до дефолту. Держкомпанія просить відтермінувати сплату боргу на $350 млн. Чим це загрожує компанії «Нафтогаз України» просить держателів євробондів перенести на два роки виплати купонів та погашення $350 млн боргу з відсотками. Чому «Нафтогаз» на це пішов і чи варто очікувати того ж від уряду, який у вересні має сплатити $900 млн. https://forbes.ua/inside/naftogaz-za-kr ... 72022-7147
З 19 липня, коли спливає термін погашення єврооблігацій, у «Нафтогазу» є ще 5 робочих днів, щоб здійснити виплати або домовитись з кредиторами, каже Саква. Якщо компанія не домовиться про реструктуризацію або не перерахує кошти, то «Нафтогаз» піде у дефолт. Після цього у кредиторів з’явиться можливість судитись з держкомпанією за повернення боргу у вигляді його активів, передусім закордонних.
Шановні форумчани, 28 липня на Валютному форумі 2022 поговоримо про курсові прогнози та особливості ведення ЗЕД під час війни.
Валютний форум 2022 корисний всім, хто займається зовнішньо-економічною діяльністю, має закордонні джерела прибутку, або хоче максимально зберегти заощадження, диверсифікуючи їх в різні валюти за найефективнішою формулою.
odessit2007 написав:все хотят себе прикупить еще парочку объектов недвижимости, но все в один голос пишут - спроса нет и откуда у людей деньги))) да тут прямо все одесситы смотрю
37.05-37.15/37.45-37.55
П.С. я думаю просто пока будет уменьшаться предложение а у людей деньги есть вы за них не волнуйтесь
шо еще есть люди живущие одним бетоном? и летающие ракеты не подталкивают к выводам? что за удовольствие бетонировать в бетоне деньги, хз
odessit2007 написав:все хотят себе прикупить еще парочку объектов недвижимости, но все в один голос пишут - спроса нет и откуда у людей деньги))) да тут прямо все одесситы смотрю
37.05-37.15/37.45-37.55
наше время считается выгодно прикупить-это 50-60% от стоимости строительства(+земля участок даром), а не то, что было 400к стало 350к надо брать... было 400к-можно предложить 100к и то, нафига оно надо
Ірина_ написав:Шановні форумчани, 28 липня на Валютному форумі 2022 поговоримо про курсові прогнози та особливості ведення ЗЕД під час війни.
Валютний форум 2022 корисний всім, хто займається зовнішньо-економічною діяльністю, має закордонні джерела прибутку, або хоче максимально зберегти заощадження, диверсифікуючи їх в різні валюти за найефективнішою формулою.
Ірина_ написав:Шановні форумчани, 28 липня на Валютному форумі 2022 поговоримо про курсові прогнози та особливості ведення ЗЕД під час війни.
Підкажіть, є якийсь більш ефективний і зручний спосіб купляти валюту за гривні на даний час, крім ходити по обмінках? Раніше можна було в банках онлайн купити, зараз нормальні банки цей спосіб прикрили.