Південкомбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 158159160161162 ... 225>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Південкомбанк - БАНКРОТ 3.1 5 327
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
30%
98
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
5%
16
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
7%
24
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
37%
121
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
21%
68
Всього голосів : 327
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 19:36

olala если и будет известен банк, то не агент а принимающий
viktor60

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 19:51

sashazander написав:ФОНДОМ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ЗАТВЕРДЖЕНО ПЛАН ВРЕГУЛЮВАННЯ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО БАНКУ ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК»
З метою виведення ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» з ринку найменш витратним способом, Фондом було оголошено про пошук потенційних інвесторів. Потенційним інвесторам Фондом було запропоновано такі способи виведення банку з ринку як: 1) відчуження всіх або частини активів і зобов’язань банку на користь приймаючого банку; 2) створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань банку; 3) продаж банку в цілому.
В результаті до Фонду надійшли заявки від кількох потенційних інвесторів, які виявили намір взяти участь у виведенні ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» з ринку лише шляхом відчуження всіх або частини активів та зобов’язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
На підставі отриманих заяв від потенційних інвесторів виконавчою дирекцією Фонду 21.07.2014 (протокол №156/14) затверджено план врегулювання неплатоспроможного банку ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК», яким визначено спосіб виведення ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» з ринку – відчуження всіх або частини активів і зобов’язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
Відповідно до затвердженого плану врегулювання неплатоспроможного банку ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» кваліфіковані інвестори - учасники конкурсу у термін до 16:00 год. 25 липня 2014 року повинні подати до Фонду конкурсні пропозиції. Після отримання конкурсних пропозицій Фондом буде здійснено аналіз запропонованих умов відчуження частини активів і зобов’язань неплатоспроможного банку, проведено конкурс та визначено переможця.
У випадку передачі частини активів і зобов’язань приймаючому банку – переможцю конкурсу, він прийме на себе, щонайменш, зобов’язання ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» перед кредиторами-фізичними особами в обсязі, що підлягає виплаті в межах гарантованої суми відшкодування.
Інформація про результати конкурсу та про порядок виплат коштів вкладникам буде оприлюднена додатково на офіційній сторінці Фонду в мережі Інтернет - http://www.fg.gov.ua та на сайті ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» - http://www.pivdencombank.com.

Заявление фонда лишь свидетельствует, что банк опустили по политическим мотивом, а шакалы поживиться сбежались.
ystas

Подякував: 16 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 20:43

ystas
Вопрос знатокам - проценты по вкладу заплатили за месяц - ввели временную администрацию - прошло 2 месяца - нашелся инвестор - этот инвестор обязан выплатить людям проценты за эти 2 месяца или нет?
бульбик

Подякував: 25 раз.
Подякували: 58 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 21:35

бульбик написав:ystas
Вопрос знатокам - проценты по вкладу заплатили за месяц - ввели временную администрацию - прошло 2 месяца - нашелся инвестор - этот инвестор обязан выплатить людям проценты за эти 2 месяца или нет?

забудьте о процентах
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 22:02

amc2000 написав:

забудьте о процентах

А мне кажется, что инвестор обязан принять на себя обязательства по выплате и процентов за истекшие месяца, а иначе как понять работу временной администрации. Давайте будем постоянно вводить ВА, потом находить инвесторов через полгода и кидать вкладчиков на проценты как минимум не говоря о самих депозитах.
бульбик

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 22:15

бульбик написав:
  amc2000 написав:

забудьте о процентах

А мне кажется, что инвестор обязан принять на себя обязательства по выплате и процентов за истекшие месяца, а иначе как понять работу временной администрации. Давайте будем постоянно вводить ВА, потом находить инвесторов через полгода и кидать вкладчиков на проценты как минимум не говоря о самих депозитах.

Вчитайтесь и вдумайтесь:"В результаті до Фонду надійшли заявки від кількох потенційних інвесторів, які виявили намір взяти участь у виведенні ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» з ринку лише шляхом відчуження всіх або частини активів та зобов’язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією"
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 22:21

amc2000
Да вот читаю и думаю.. только думаю, что всё это напрасно. Кто-то в очередной раз хочет забрать оставшиеся "вкусные" активы и кинуть потом всё, что перейдёт вместе с ними к нему. Поэтому предлагаю не дискутировать на темы высокие, а вернуться к более земным - а именно к процентам за 2 месяца:)
бульбик

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 22:55

бульбик да какие проценты тут хоть бы свои деньги успеть бы забрать плка не превратились в фантики. Я так поняла что перспективы получения денег очень и рчень туманны...а вообще я ниччего не поняла
olala

Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 23:00

Нет я все таки хочу докопаться до истины....дорогие друзья по несчастью, скажите пожалйста а если к примеру со след недели будет известен приймаючий банк, каковы дальше действия мои если у меня закончился депозит?я просто не сильна в таких делах....я знаю только что получать деньги через фонд это очень просто, но с такой говенной ситуацией я не имела дела
olala

Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2014 23:02

olala
в любом случае, ждите информации от Фонда:что делать вкладчикам - объявят
Автор

Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 158159160161162 ... 225>