ЛОБ Маю 3 фібо - співпадають 1,2740 та 1,26, і це ще мовчу про Мюррея та Ішімоку. Лиш коли це всі бачать якось воно дуже прямолінійно, та й фундамент не сприяє поки ??? http://fotohost.org/images/a14c2566-42kB.gif
фундамент пощерблений, але теж на місті ) досягнення США базуються на КУЄ, а мінуси Єврозони від програм економії тому короткостроково рулять негативні настрої шпекулів. поки що
біля важливих технічних рівней їх можна буде й розвернути. непомітно )) тижневий графік мене особисто "вражає". позитивно )))
тижневий графік мене особисто "вражає". позитивно (С) Додам позитиву . Знайшов стару, перемалював зверни увагу як серединна каналу з кідзуном працювали...( еліпс)
ти мені це все розказуєш як побратим ? чи ще не перейшов на мою сторону "слабших" )))
У всякого своя доля, І свій шлях широкий:(С) Це тому, що у кожного свій депо зі своїм РМ. відповідно і своє бачення позицій для здійснення оборудки (гешефта). Твоє бачення цінне ДЛЯ МЕНЕ в плані звірки загальної тенденції напрямку, але 1,2740 з ризиком під 1,2570 - " На это я поитидьть не могу"(С) Поки що..........