Я буду чекав, як тиждень закриють??? А по євро /дол. придивись до денного KIJUN-а 1,3370- думаю не поганий варіант, якщо Драгі не зіпсує...(C) KIJUN cьогодні 1,3353
нічого такого пуганого Драгі не сказав. тупий селл по факту засідання. а якщо нічого такого - то й відкупити маємо хутко, не двилячись на страшне (потенційно) ведмеже "поглинання" на тижнях.
нічого такого пуганого Драгі не сказав. тупий селл по факту засідання. а якщо нічого такого - то й відкупити маємо хутко, не двилячись на страшне (потенційно) ведмеже "поглинання" на тижнях.
По тейку молодець, а по єврі хочу твою зелену підтримку, мій шкурний інтерес ( не втримався з обіду купив 0,9075 дол/франк) ПС. Близький стоп .......
не розумію тебе : доляр/франк технічно теж має піти донизу - як і євро/доляр угору = продовження єдиного сценарію укріплення євро-мажорів
хоча євро/франк на моє хо націлений на ріст після відкату
ще раз : Драгі був виваженим та нейтральним у своіх коментарах, корекція отримала розвиток - шукаємо сигнали на призупинку корекційного низхідного руху та відновдення основного !
не розумію тебе : доляр/франк технічно теж має піти донизу - як і євро/доляр угору = продовження єдиного сценарію укріплення євро-мажорів
хоча євро/франк на моє хо націлений на ріст після відкату
ще раз : Драгі був виваженим та нейтральним у своіх коментарах, корекція отримала розвиток - шукаємо сигнали на призупинку корекційного низхідного руху та відновдення основного !
Процитую себе; а по єврі хочу твою зелену підтримку, Там чекаю, а по дол/франку очікуваних 100+пп, теж чекаю тільки вниз. От і сижу без пози поки
ясно. значить по Євро розбіжностей нема. за виключенням того, що я двічі встиг продати, очікуючи ... продовження наверх )
прокоментуй, будь-ласка, Фунтєг. цікаво знати думку стороннього спостерігача за мишиною метушнею )))
Свиня він-фунтег Мій 1,5620 не забрав...біля терміналу не сидів, от і здається що поїзд пішов без мене, хоча здається ще раз опуститься а можливо і нижче(є одна задумка,хоч можливо і моя ХОЄЛКА) 3 1,5830-60 до 1,57 а потім космос, або прірва...