з Євро (та франком, частково) ще можу погодитися - після заходу у заборонену зону 1,2940-1,2660 - хотілося б не набагато нижче 1,2875 !
а ось з фунтом біда : топтатимуть його щонайменше квартал потенціал ходу по франку (донизу) виявится скромнішим через відновлення Евро/свіс. очевидно, на поверненні ризикових настроів Євро знову всіх випереджатиме у рості
Невсе так просто фунт свое зделал теперь вместе с евро уйдет вверх , и потом еще раз рухнут , ну покрайней мере ето то что сейчас вижу , я зделал ставки на них либо лось либо шоколад детям голду жду на 1500-1530 для покупок
зелений - мій базовий варіант RISK-ON збереження позитиву на боргових ринках Європериферії та світових фондових майданчиках : впевнений ріст після повноцінної корекції та повернення торгівельних обсягів (разом з гравцями з відпусток ))
червоний - найбільш вірогідний та потенційно прибутковий виходячи з настроїв шпекулянтів : перевірка на міцність зламаної похилої лінії спротиву та вибуховий ріст після "усвідомлення" більшості учасників справжніх інфляційних намірів Федрезерву (випередити усіх у монетарному стимулюванні економіки).
синій - продовження нервової технічної торвгілі у широкому діапазоні 1,20-1,35 на періодичному спеску негативу по Єврозоні та перемиканні risk-on//risk-off з виходом неоднорідної стати.
для повного "щастя" не зайвим було би сходити в заборонену зону 1,2940-1,2660, але часу для цього вже обмаль : по факту засідання ЄЦБ 07 березня єврик мають відкупити по факту збереження монетарної політики та, вірогідно, нейтрально-м`якої тональності коментарів Драгі
очікувалось вище, не дивлячись на довгостроковий тренд падіння доляра продавати зарано, але ... стрілочка-продаж зявилася на графіку випадково - непідготовлена хуліганська витівка ))
усі хочуть купити австралійця дешевше )) Завтра в 7.30 мск процентная ставка РБА и комментарии по монетарной политике. Подивимось,(весна покаже, хто і де.....)
зупинку позначено, продаж рекомендовано на можливому поверненні до недавніх максимумів, звісно, спробу варто робити двома траншами на недоході та оманному заштирку вище хаїв.
ForexTrader написав:Невсе так просто фунт свое зделал теперь вместе с евро уйдет вверх , и потом еще раз рухнут , ну покрайней мере ето то что сейчас вижу , я зделал ставки на них либо лось либо шоколад детям голду жду на 1500-1530 для покупок
багато охочих на голду навіть по 1.540 ! але поки що поза ринком.
перезайшов у срібло (вийшов "відкрито" на форумі 1 лютого по 31,90), трохи оптимізувавши середньозавжений курс позиції
завітайте на гілочку по золоту XAU/USD, щоби не перевантажувати ефір по форі
мені здається, що найголовнішим завданням для кукелів є не зниження цін, а їх утримання на поточних рівнях. щонайдовше.
суто технічно рівні від 1.500-1.525 спонукатимуть дрібних шпекулів ставати у довгу, паралельно зросте фізичний попит на метал у злитках
а так на недоході та "зламаній" техніці (див корекційний трикутник, що пробито донизу) народ остерігатиметься купівлі "до з`ясування"
отже, маркет-мейкерів саме зараз мають скуповувати фізичний метал ! а вкидання великих обсягів "паперових" продаж (з початку року) дозволяє отримати прийнятний фіксинг Лондона для купівлі "готівкового" золота
зафіксувати профіт та одночасно конвертувати папір у реальний кеш !!!
звісно, на незмінному фундаменті від`ємних реальних відсоткових ставок по доляру та збереженні монетарної експансії з боку світових центробанків