В понедельник азиатские рынки выросли на фоне хороших данных из США в пятницу и сильного торгового баланса по Китаю, вышедшего в воскресенье. Индекс Nikkei 225 вырос более чем на 2%, а MSCI's Asia-Pacific, не учитывающий в себе данные по Японии, прибавил 0.95%.
Австралийский и новозеландский доллары сегодня открылись с гэпом наверх, так как данные в воскресенье показали сильный рост торгового профицита Китая. В ноябре профицит торгового баланса вырос с $21 млрд. до $24 млрд. Экспорт вырос на 12.7% в годовом исчислении. Пара AUD/USD поднялась к $0.9130, однако затем провалилась к $0.9080, закрыв утренний гэп. Пара NZD/USD подешевела к $0.8290, встретив сопротивление на $0.8320.
Японская иена вновь торгуется под давлением: рынки разочарованы слабым экономическим ростом Японии. Окончательный ВВП Японии за III кв. пересмотрен с 0.5% до 0.3% кв/кв и с 1.9% до 1.1% г/г. Японские акции подорожали на этой новости, так как выросла вероятность дополнительного смягчения монетарной политики Банком Японии. Пара USD/JPY открылась с гэпом наверх на 102.90 и торгуется в диапазоне 102.88/103.20. Пара EUR/JPY поднялась к 5-летнему максимуму на 141.55. Премьер-министр Японии Абэ выступит с речью в 13:00 МСК.
Пара EUR/USD поднялась к 1.5-месячному максимуму на $1.3720, а GBP/USD торгуется в боковике в диапазоне $1.6355/25. Пара USD/CHF торгуется в районе 1.5-месячного минимума на $0.8909. Пара USD/CAD консолидируется в диапазоне $1.0640/60.
Wall написав:Малий хоч нервів попсував, але пункт в пункт потім відпрацював. ... Далі тижневий, на котрому є ще й клин(по моїм спрстереженням )правильний вихід з якого йде в діапазоні 61,8-76,4 фіби... http://fotohost.org/images/a17e9c16-31kB.gif
по фунтєгу план росту затягнувся на цілий рік !
на таких дещо екстремальних рівнях варто дочекатися підтвердження а після зламу спротиву та висхідного прискорення заходити на відкаті : глибину імпульсу прориву та висоту наступного трикутничка можна не вгадати для тактичного шорту
або вже розраховувати на останній віджим та фолс на протиході
я би утримувався від продажу (чи виходу з) Євро до реалізації накопиченного потенціалу росту : куди поцілимо вище не відомо, най шпекулі намалюють хоч якийсь хвилю чи фрактал та намацають наступний рівень спротиву
я би утримувався від продажу (чи виходу з) Євро до реалізації накопиченного потенціалу росту : куди поцілимо вище не відомо, най шпекулі намалюють хоч якийсь хвилю чи фрактал та намацають наступний рівень спротиву
Верхню лінію по хаям, зробив на місячному щоб охопити всі формації, і можливу ціль
Wall вчора вкотре вирішив по-новому розібратися з цією жирною червною похилою лінією спротиву з історичного піку від 1,6037
аналізуючи істинну/оманну реакцію ціни на підході до неї перекреслив її саме так, як є на останньому малюночку : на моє ХО вона остаточно зламана та вже не працює
простого (шкільного))) правила сполучення двох точок поруч для побудови прямої достатньо
можливо, варто творчо будувати або розширення локального імпульсу, або шукати щось інше
ЛОБ написав:Wall вчора вкотре вирішив по-новому розібратися з цією жирною червною похилою лінією спротиву з історичного піку від 1,6037
аналізуючи істинну/оманну реакцію ціни на підході до неї перекреслив її саме так, як є на останньому малюночку : на моє ХО вона остаточно зламана та вже не працює
варто будувати або розширення локального імпульсу, або шукати щось інше
Давно тобі казав(ліньки шукати той запис)"Лінію-яку ціна ігнорує не тримаю" 3670+/- це 8/8 по Мюррею та й Тенкан на денному туди підходить, може стати хорошою підтримкою-трампліном. Я так думаю, а як буде побачимо, (різдвяне раллі поки ніхто не відміняв )