Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Они там по пакету пишут: "до 10 000 грн захист грошей на картці". О какой "защите" идет речь, не знаете?
Незнаю в мене чисто депозити картками не користуюсь Якби відкривались депозити з поточного як інших банках ( Приват , втб ) То вони мені і даром не нада
---- Думаю якщо хтось вашу карту вкраде то вам вернуть 10 тис
Они там по пакету пишут: "до 10 000 грн захист грошей на картці". О какой "защите" идет речь, не знаете?
Незнаю в мене чисто депозити картками не користуюсь Якби відкривались депозити з поточного як інших банках ( Приват , втб ) То вони мені і даром не нада
---- Думаю якщо хтось вашу карту вкраде то вам вернуть 10 тис
дивлячись як вкраде, якщо зніме в банкматі з ПІН-кодом, то вже ніяка штрахвка Вам це не виплатить
Ukrainian написав:Квитки на поїзд можна купити через он-лайн банк ?
Що Ви розумієте під он-лайн банк. Наприклад?
В онлайн банку привату наприклад можна купити усе в тому числі квитки на потяг В альфи який ущербний он-лайн банк ні тобі депозит з поточного відкрити ні квитки купити
Ukrainian написав:В онлайн банку привату наприклад можна купити усе в тому числі квитки на потяг В альфи який ущербний он-лайн банк ні тобі депозит з поточного відкрити ні квитки купити
Онлайн банкинг Привата более ущербен с их корезоидом, да и билеты там дороже чем на сайте УЗ, кроме акционных до Киева за 100 грн.
Ukrainian написав:В онлайн банку привату наприклад можна купити усе в тому числі квитки на потяг В альфи який ущербний он-лайн банк ні тобі депозит з поточного відкрити ні квитки купити
Дык на Canadian Pacific Railway ты и в Приват24 билеты не купишь, неугомонный ты наш гастарбайтер))
Так и в отделениях Альфы нельзя купить билеты на поезд, в отличие от примата. И это хорошо! На непрофильных услугах зарабатывают те, кто не в состоянии заработать на классических банковских.