|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 10:56
Padun написав:а как у вас появляются кредитки от альфа? помимо того, что у товарища из банка на том конце провода плохая слышимость (что он сам и потдвердил в разговоре), все повторяешь громко и на весь офис по три и более раз. Так еще и требуют достаточно много информации. + к тому справка якобы не нужна, но зачем спрашивать ЕДРПОУ моего предприятия и рабочий номер телефона? п.с. мне не прикольно на весь офис или на улице кричать в трубку о сумме своего ежемесячного дохода, например.
Мені ще й на роботу телефонували, у секретаря випитували, чи працює тут такий, чи вчасно платять зарплату. Коні... Я теж заповнював на сайті, однак мені потім телефонували ще двічі (!), щоб все перепитати ще раз. Ну і, потім, на роботу. І все - щоб видати картку Еко Маркет.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 10:58
Bobb написав: Padun написав:а как у вас появляются кредитки от альфа? помимо того, что у товарища из банка на том конце провода плохая слышимость (что он сам и потдвердил в разговоре), все повторяешь громко и на весь офис по три и более раз. Так еще и требуют достаточно много информации. + к тому справка якобы не нужна, но зачем спрашивать ЕДРПОУ моего предприятия и рабочий номер телефона? п.с. мне не прикольно на весь офис или на улице кричать в трубку о сумме своего ежемесячного дохода, например.
Мені ще й на роботу телефонували, у секретаря випитували, чи працює тут такий, чи вчасно платять зарплату. Коні... Я теж заповнював на сайті, однак мені потім телефонували ще двічі (!), щоб все перепитати ще раз. Ну і, потім, на роботу. І все - щоб видати картку Еко Маркет.
Мне тоже на работу когда-то миха звонила. И я сам про себя рассказал какой я классный парень. 
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 11:01
Скупердяй написав: Faceless написав:Странно, мне не зонтик подарили 
А який презент Ви хапанули від Аллочки? 
Термочашку та письмовий наборчик
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 11 лис, 2016 11:02
mephala написав:позвонил на поддержку экомаркета сказали ниче дополнительно регить и заводить не нужно просто предъявить карту кассиру и сказать что хочу расплатится бонусами. (получается полный аналог клубнички привата. если так и будет то удобно) ЗЫ пришло смс - "рассчитайтесь и получите 75 грн за первые покупки" кто знает что за тема?
Можливо автоматично заводиться бонусна карта. На кредитці на звороті є штрих-код, він і використовується на касах для ідентифікації. Але я б тримав це на контролі, бо у них капець який бардак. Ну і ще не кожна каса нормально читає штрих-код на картці. А 75 грн, швидше за все, це те, що я і писав - по 25 грн живими грошима на картку (через 7-10 днів) за перший розрахунок в аптеках, супермаркетах і ще десь (третій раз мені не нараховували поки що, можливо - ресторани або бари).
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 11:04
Ratatui написав:Мне тоже на работу когда-то миха звонила. И я сам про себя рассказал какой я классный парень. 
Та мені секретар теж передзвонила, каже - тут з Альфа-банку телефонують, такі і такі питання задають. Що казати, питає? Кажу - правду, виключно правду  P.S.: Михайлівському я колись не ризикнув місце роботи вказати - одразу було видно, що це - шахрайський банк.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 11:07
Faceless написав:Скупердяй написав: Faceless написав:Странно, мне не зонтик подарили 
А який презент Ви хапанули від Аллочки? 
Термочашку та письмовий наборчик
Нормально. Мне в Альфе когда-то давали обычную чашку.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 11:26
Прийшли якісь гроші на картку альфи з формулюванням:
Виплата винагороди по акції Велком CashBack (за інтернет-покупки)
Цей кешбек діє на постійній основі? Який процент кешбеку?
-
Bambula
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2016 11:50
Alfa_Bank
Доброго дня, шановний представник!
Отримав смс по акції на 50 000 відпочинок. Вказано номер основної карти. Саме нею і потрібно розраховуватись для участі? Я користують додатковою іменною - вона не бере участі?
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
|