Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mixa написав:Alfa_Bank, Ви на моє питання вчорашнє так і не відповіли. Сьогодні спробую задати інше. Раніше і в мене і в колег були проблеми з КК Еко максимум. Ознайомтесь будь-ласка https://forum.finance.ua/topic458.html?p=3705602&hilit=mixa#p3705602 Отже другу кредитку тепер наче можна відкрити. Але є одна проблема. По першій кредитці Еко ліміт НЕ росте. Оформили другу. На неї регулярно приходить підвищення ліміту. А на першиій стоїть на місці вже більше 3-х років! Що не так ще з цією кредиткою, можете розібратись? ПРОХАННЯ розібратись детально. І знов ж таки:" Фрази: Клієнт може мати 2 карти і кредит, банк сам вирішує кому давати - я знаю, їх повторювати не потрібно" До-речі, я тоді за допомогу так і не отримав ніякого презенту, і взагалі ще ні разу не отримував. З досвіду колег бачу що треба самому просити.
Ще одне, ваш кал-центр НЕ вміє працювати з картами відкритими на третю особу. ВЗАГАЛІ НЕ ВМІЄ. До випущеної додаткової карти на ім'я дружини до мого рахунку, вона не змогла отримати наприклад код верифікації. Ну я зміг але після того як переконував 10 хвилин всю вашу службу підтримки.
mixa, відповідь надана Вам в особистому повідомленні.
Редактор форума написав:Уважаемая представитель Альфа-банка на форуме! Прокомментируйте, пожалуйста, обвинения в нечестной конкуренции, которые имели место быть.
Со стороны выглядит именно так.
С уважением, Редактор форума FINANCE.UA
Со стороны Альфа-Банка блокировок сторонних сервисов нет. В соответствии с политикой безопасности Банка и настройками системы мониторинга некоторые операции, которые имеют признаки несанкционированных (не зависимо от ресурса, на котором они проходят) могут быть отклонены. Особенно это актуально в последнее время, когда киберпреступность очень активна, а платежная культура Клиентов на невысоком уровне. При этом карта не блокируется, и Клиент может проводить операции дальше. При фиксации подозрительной активности карта может быть заблокирована службой Безопасности Банка. При этом Клиенту отправляется СМС сообщение. Если операцию совершал Клиент, то он может перезвонить в Контакт-Центр Банка и разблокировать карту, после чего проводить те же операции и карта уже не попадет в стоп-список. Блокировка карты, с целью предотвращения финансовых потерь, как Клиента, так и Банка, прописана в ДКБО (п.п. 4.3.5 и 4.3.6). При подписании договора Клиент соглашается с данным условием. К сожалению, всегда будет некая доля легитимных операций, которую система fraud мониторинга может расценить как подозрительную, так как выполнить настройки фильтров таким образом, чтобы они 100% попадали только в фродовые операции, практически невозможно.
Пані Алла, чи вірно я зрозумів, що після невдалої спроби зробити манісенд, якщо я подзвоню на гарячу лінію співробітник забов'язаний розблокувати доступ для такої операції. Бо Імпрінтеру було відмовлено на гарячій лінії після декількох вимог. Що це за самоуправство? Куди скаржитися, якщо операцію манісенда не пропускає?
Козак-характерник, блокування карти з метою попередження фінансових втрат як клієнта, так і Банку, прописане в ДКБО (п.п. 4.3.5 і 4.3.6). Кожний випадок є окремим і розглядається в індивідуальному порядку.
Козак-характерник написав:Alfa_Bank Пані Алла, а розтлумачте будь ласка... Розрахунки за кордоном карткою Visa, платіжна система Visa (не банк) бере % за конвертацію? Дякую!
Козак-характерник, доброго дня! З даним питанням Вам необхідно звернутися до представництва МПС Visa.
Щирі козацькі вітання! До чого то я запитав? Пан wig гутарить, що конвертація при розрахунках карткою пані Алли за бугром не відповідає заявленій в схемі конвертації. Я припустив, що можливо сама платіжна система Visa бере комісію за конвертацію (не банк). Тому і дисбаланс спостерігається.
Чи Ви стверджуєте, що при розрахунках доларовою карткою Visa від пані Алли в Турції лірами, конвертація відбуватиметься виключно за курсом платіжної системи? Без додаткових комісій від Visa? Цікавить сам механізм конвертації по карткам.
П.С. У когось є ще розбіжності, як у пана wiga? Надайте пані Аллє данні для предметного розбору ситуації... Чи лише у пана wiga такі розбіжності?
Козак-характерник, порядок розрахунків для операцій в валюті, що відрізняється від валюти рахунку вказаний в п 4.2.8. ДКБО: Клієнт зобов’язаний своєчасно та повністю відшкодовувати Банку кошти, сплачені ним: 4.2.8.1. МПС по операціях з використанням Картки Держателя/довіреної особи Держателя, сплачувати Банку винагороду за послуги, що надаються за цим Договором, та інші суми, передбачені цим Договором, в тому числі але не виключно: • за операціями з використанням картки, здійсненими у валюті, відмінній від гривень і доларів США, сума, що повинна бути відшкодована Банку, визначається шляхом перерахунку відповідної суми із валюти, в якій фактично здійснено операцію, в долари США за курсом, встановленим МПС на дату списання МПС відповідної суми в доларах США з кореспондентського рахунка Банку, та шляхом перерахунку суми в доларах США, що вийшла у підсумку, в гривні за курсом Банку, встановленим на дату списання відповідної суми з рахунку; • за операціями з використанням картки, здійсненими у доларах США, сума, що повинна бути відшкодована Банку, визначається шляхом перерахунку відповідної суми у доларах США, списаної МПС з кореспондентського рахунку Банку, у гривні за курсом Банку, встановленим на дату списання відповідної суми з рахунку.
Кассандра написав:Заканчивается КК "Голд Максимум". Вопрос - в каком тарифе её мне сейчас перевыпустят? Не могу найти достоверную информацию, на горячке и в отделении говорят по-разному.
Кассандра, добрый день! По окончанию срока действия Кредитная карта Максимум Gold перевыпускается на карту Максимум World со сменой условий. При перевыпуске по утере/краже карты Максимум Gold Клиент получит такие же тарифы.
Перевипуск карти Максимум Gold на Конект чи Еко по заяві клієнта можливий?
Квесторе_поверніться, доброго вечора. На жаль, не можна.
alex_b написав:Тогда пусть по письменной заяве клиента снимают все ограничения на любые переводы. Или по звонку клиента снимать все ограничения до конца дня. А проще всего прикрутить 3д секьюр и не парить нам мозги своей безопасностью.
alex_b, добрый вечер! Ваш вопрос находится на уточнении.
alex_b написав:Тогда пусть по письменной заяве клиента снимают все ограничения на любые переводы. Или по звонку клиента снимать все ограничения до конца дня. А проще всего прикрутить 3д секьюр и не парить нам мозги своей безопасностью.
alex_b, добрый вечер! Ваш вопрос находится на уточнении.
еще добавлю ко всему вышесказаному:
1) для клиентов, которых банк считаем малограмотными - предлагаю выдавать им карты системы "Простир" - там никаких проблем не будет с безопасностью, т.к. ими рассчитаться почти нигде нельзя - самая мощная защита от мученичества )
2) вы можете выделить лимит на расчеты в интернет в отдельный лимит, а не в общий со стационарной торговой сетью (как по состоянию на сегодня) или вообще разделить лимит на операции в интернете на два вида лимита - торговый и п2п ... по умолчанию ставить 0 грн., а кто хочет тот сам сознательно в МАБе его повысит. Так решается этот вопрос в культурных банках, а так как у вас, извините - но это не метод решения вопроса.
Да согласно ДКБО вы можете шо угодно делать - мы с вами не спорим. Вы сами его пишите свое ДКБО ... но так поступать - нельзя, это не по-партнерски. Я по прежнему жду аргументы от ваших карточников, чем сервис п2п-переводов от Альфа-Банка надежней и безопасней какого-либо другого сервиса-конкурента, которые Ваш банк безбожно банит. Ну хоть один довод можно? Если нет аргументов, почему сервис Банка Восток более опасный, чем сервис от Альфа-Банка, я остаюсь при своем мнении и считаю, что таким образом Альфа-Банк ведет нечестную конкуренцию на рынке услуг п2п-переводов, т.к. объяснять это заботой о безопасности - абсурдно.
Поэтому просим Вас как единственное наше звено в вопросах коммуникации с Банком довести всеобщее негодование до соответствующих служб.
з.ы. ну а то что в таком банке как Альфа - нет 3д - это конечно позор. Уже во всех крупных банках это есть - даже в вонючем Укргазе. Почему банк не рассматривает таким культурным методом защитить операции переводов в интернете, а делает это средневековым методом - отрубить, запретить и т.п.?
Альфа, рассрочка распростроняется на покупку в aliexpress.com ? 01/07 - совершил покупку, 04/07 - покупка провелась по счёту и появилась в выписке. А вот СМС с предложением о рассрочке не было. Покупка была за кредитные средства. Операция проведена в USD, в выписке есть строчка с UAH по курсу на день списания.