Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Зі свого досвіду констатую факт, що більшість проблем вирішував саме тут на форумі з професійним офіційним представником банку, на відміну від розрекламованого чату, тому Мої Вам вітання!!! Рівень надання відповідень високий та оперативний!!! Так тримати!!!!
joik написав:Зі свого досвіду констатую факт, що більшість проблем вирішував саме тут на форумі з професійним офіційним представником банку, на відміну від розрекламованого чату, тому Мої Вам вітання!!! Рівень надання відповідень високий та оперативний!!! Так тримати!!!!
joik написав:Зі свого досвіду констатую факт, що більшість проблем вирішував саме тут на форумі з професійним офіційним представником банку, на відміну від розрекламованого чату, тому Мої Вам вітання!!! Рівень надання відповідень високий та оперативний!!! Так тримати!!!!
Щиро дякую! Справжній день народження)
Приєднуюсь до привітань. Ви забезпечуєте найкращу підтримку клієнтів у цьому банку !
От лица общественности и от себя лично, поздравляю! Пусть будет больше тривиальных вопросов и быстрых решений, а главное море успеха. Вы мой лучший персональный менеджер!