Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
velvet написав:Саме в ТСО Привата після авторизації карткою Привата приймає до 30к. за одну операцію на поповнення картки Альфи. Обмеження щодо кількості операцій за добу я не виявив. Я зробив п'ять таких поповнень без проблем, більше мені не було потрібно.
Таке поповнення без комісу і в тсо картку Альфи також потрібно авторизувати чи можна по номеру? Дякую!
Без комісу.В мене картка Альфи була з собою, а ось вставляв я її чи вказував номер не пам'ятаю. ПУМБівську точно вставляв для авторизації, а ось по Альфі чогось мені здається, що вводив номер.
Саме в ТСО Привата? В терміналах City24 4999грн - точно добовий ліміт, перевірений особисто.
Саме в ТСО Привата після авторизації карткою Привата приймає до 30к. за одну операцію на поповнення картки Альфи. Обмеження щодо кількості операцій за добу я не виявив. Я зробив п'ять таких поповнень без проблем, більше мені не було потрібно.
На Моню таким чином за операцію 20к проходило, але добовий якийсь існує ліміт, здається 30к, бо 40к вже не пускало...
Alex_TT написав: Таке поповнення без комісу і в тсо картку Альфи також потрібно авторизувати чи можна по номеру? Дякую!
Без комісу.В мене картка Альфи була з собою, а ось вставляв я її чи вказував номер не пам'ятаю. ПУМБівську точно вставляв для авторизації, а ось по Альфі чогось мені здається, що вводив номер.
Поздравляем нашу прекрасную Alfa_Bank с Днём Рождения на форуме! Именно в этот день появилась самая лучшая оф. представительница на всём нашем форуме. Желаю, чтобы Ваша работа была в радость и чтобы смузисты таки наконец-то пофиксили все баги. Всех благ и прекрасного настроения каждый день!
Striker написав:Поздравляем нашу прекрасную Alfa_Bank с Днём Рождения на форуме! Именно в этот день появилась самая лучшая оф. представительница на всём нашем форуме. Желаю, чтобы Ваша работа была в радость и чтобы смузисты таки наконец-то пофиксили все баги. Всех благ и прекрасного настроения каждый день!