|
Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 28 гру, 2010 23:27
Якщо Ви такий грамотний і розумний , то чому тоді працюючи над проектними роботами в 1,5 млн - 2000 грн отримували  Може кваліфікація не позволяла заробити більше
Це перше.
І друге
Хто дав Вам право звинувачувати мене в чомусь
Ви маєте якісь підтвердження , чи знову фантазій а-ля за 18 місяців всі спеціалісти Вашого штибу відкладаючи 100% повинні мати право купити житло в Києві
І останнє
В мене 2000 грн отримує людина яка має 20 років і це перше її місце праці + я нікого палками до себе не заганяю + нікого колючим дротом до себе не привязую , але для того щоб отримати 3000-4000 грн , ця людина повинна вміти трошки більше ніж язимоком молоти і фантазіями жити.
Який Ви економіст , я вже побачив , в мене Ви б бетон мішали в кращому разі якщо здоровя позволить , який аналітик я бачив в 2009 - хочете щоб я Ваші побажання і прогнози тут тут виложив
Так що не перекладайте все з своєї хворої голови , на здоровий глузд.
Вчіться більше працювати і менше мрійте , толку буде більше .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 гру, 2010 23:35
chiy Додано: Вт 01 Вер, 2009 22:23 Господа! Ждать осталось не долго, просто до столицы и других крупных городов еще волна не докатилась. В провинции уже "сто баксов - не бабки" мало кто говорит. Скоро и хрущевка станет нормальным жильем, подождите, и в гривне квадраты подешевеют. Реальный пример. Провинциальный город, центр, кв-ра под бизнес (3 к. хрущ.) в июне 2008 продают за 75 т. дол., за 50 т. (реальная цена на тот момент) смеются в трубку. Продают до сих пор, но уже за 35 т.(реально 20 т. дол.). Я считаю, что продавец дурак. А как считаете вы?
-------------------------------
А может ещё прийдёться продавать за 10куев как в 2000 году?.... chiy Додано: Ср 19 Сер, 2009 17:36 Это сегодня з/п средняя 300 дол., а в ближайшие пол года если она будет ещё 200 дол., то даже неплохо.Т.е. квартиры должны стоить по нашему ближайшему нищенству, хоть не все с этим смирились, но время лечит, до 20 тыс.дол
chiy Додано: Нд 16 Сер, 2009 14:47 Какие советы? Они мне до лампочки! Через год сами прийдёте с советом, со статусом профессионала... И вообще если вас не затруднит, можно узнать статус вашего образования и отношение к экономике,к строительству? За себя скажу не отличник боевой и политической подготовки но закончил ХГАГХ,економика строительного предприятия-специальность, и проработал 8 лет в гос.службе. chiy Додано: Сб 08 Сер, 2009 02:22 на собственном опыте убедился что пытаться подискутировать с будивельником не имеет смысла.... не имею желания с ним вести беседу..... человек вроде как взрослый, но выучив пару цифер (сколько построено, сколько приходится на человека.... и .т.д) дальше не продвигается, да и забудьте о нём, его в 2010 году на форуме уже под таким ником не найдёшь.
Так хто зчез з форуму на 1,5 року я чи Ви Так що шановний я до Вас прийшов , чи ціна впала до 200 доларів . чи Вас з чергової роботи поперли А я як бачите і тоді будував , без Вас і Ваших знань , і тепер будую , і завтра будувати буду , а такі як Ви будуть крутитись навколо і тявкати щось про справедливу ціну і попу в Україні. chiy Додано: Пн 03 Сер, 2009 20:49 Сегодня звонили два риелетера и предлагали работать с ними на моих условиях, что будут разговаривать с продавцами и подыскывать устраивающий МЕНЯ вариант. В Харькове цена были 600-900дол. кв.м, сейчас уже не вертят у виска на 500дол.кв.м.
На цих сторінках є такий собі ОператорБД , так от він стверджує що сьогоднішня ціна по Харкову - 957 доларів за квадрат Чия там черга крутити пальцем коло скроні  chiy Додано: Нд 02 Сер, 2009 13:23 JRK я думаю у нас большие шансы дождаться и 200-300уе за кв.м. за два года. Желаю нам терпения Удачи нам в покупке.
Дочекались  chiy Додано: Вт 28 Лип, 2009 14:57 От цены на лето 2009 отнять 30-50% в долларовом эквиваленте разумееться и получиться ориентировочная цена на зиму 2009-2010 , а и забыл и бешенная паника среди продавцов, купи купи купи купи купи хоть кто нибудь
Як там з панікою і падінням ціни , а вже цілий рік пройшов як це повинно було відбутись .
І ця людина забороняє мені ковирятись пальцем в носі
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 гру, 2010 01:31
budivelnik написав:Які проблеми Якщо маєте гроші я Вам можу організувати продаж 4 кімнатну на 130 кв м за 90 000 доларів , без всяких довгобудів , вже готову , з документами , там ще навіть ніхто не прописувався .
Я писав про 500 у.о. за кв., та і 4к 130 кв. це забагато буде витрат по комуналці.
-
sselev
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 11:05
було тут багато цифр та олзрахунків ..
просо одна математика не понятна.
---------------
Зарплата в Україні набагато менша як в країнах Євросоюзу , скажемо так на порядок.
-------------------
податки в Україні великї ,але є купа лазейок в виді Єдиного податку.. податок 200 грн в місяць мрія кожного іноземця.
----------------
Вартість цементу та кирпічі .. не знаю але не думаю що в нас вони дорожці..
адже є купа родовищ.
-------------------
чому тоді житло в Україні набагато дорожче ?????
--------------------------------------------
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 11:18
Miola
Главный фактор откаты чиновникам.
-
hno3
-
-
- Подякував: 148 раз.
- Подякували: 152 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 11:45
Miola написав:чому тоді житло в Україні набагато дорожче ????? --------------------------------------------
Воруют.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 12:18
Как мне кажется, цена в 500$ за кв.м в Киеве на сегодняшний день была бы очень даже объективной и приемлемой. Но конечно хочется чтобы было еще дешевле 
-
Pegas
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 19:57
уважаемый будивельник пока вы тут в форуме сидели я просто работал и мне некогда было....
и не говорите гоп пока вы сами не перепрыгнете... да два года не прошли... да и можете свои 400 м продавать сколько вам угодно хоть 5 лет....
а зарабатывал я столько сколько нужно читайте посты внимательней плиз...
цифр вы знаете много, мы все их знаем, вот заело вас что цены у вас европейские, а зарплаты в сметах нашим рабочим азиатские.... в карман не лезу, это ваше дело... просто вы же учили что надо искать лучшее...вот ваши сметы и раздуты вашими же рабочими.....
кто говорил что надо чиновникам платить за счёт работяг? а умом и юристов нанять слабо?
прошли те времена когда слюнявили лапы, а потом ВСЁ включали в смету и прокатывало...
по факту продавцы стали сговорчивее и очень, а риелтеры уже точно у виска не крутят, потому как уже таких как я на Харьковском форуме хватает.
если мы выплыли на поверхность гавна это не значит что страна не в говне, подждём возвратов кредитов и тогда посмотрим на ситуацию в стране, в том числе глянем сколько будет стоить кв.м....
что твориться с комерческой недвижимостью для вас пан будивельник не показатель?
(прошу спокойнее и хорошо что всё собрали, это ещё пригодится)
-
chiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 20:03
budivelnik написав:На цих сторінках є такий собі ОператорБД , так от він стверджує що сьогоднішня ціна по Харкову - 957 доларів за квадрат Чия там черга крутити пальцем коло скроні  Дочекались  Як там з панікою і падінням ціни , а вже цілий рік пройшов як це повинно було відбутись . І ця людина забороняє мені ковирятись пальцем в носі
где вы такие сказки навытаскивали?
это хотелок с базы данных навытаскивали?
улыбнуло...
-
chiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 21:15
На цих сторінках є такий собі ОператорБД , так от він стверджує що сьогоднішня ціна по Харкову - 957 доларів за квадрат
где вы такие сказки навытаскивали?
ОператорБд , дуже поважний обваліст на цих гілочках . я його якось покритикував , так в мене хто тільки тапками не кидав пока вы тут в форуме сидели я просто работал и мне некогда было....
Поки Вас не було на форумі , я також працював і дурі типу все подорожчає в два рази - не писав. да два года не прошли...
Я писав півтора року да и можете свои 400 м продавать сколько вам угодно хоть 5 лет....
Як то кажуть тим самим кінцем по тому ж місцю , що в моєму викладі буде звучати Можете слідуючу роботу на 2300 грн в місяць шукати хоч 5 років... вот ваши сметы и раздуты вашими же рабочими.....
На відміну від паперових фахівців - повідомляю
Кошториси я складаю сам і жоден працівник який в мене отримує в місяць до 500 доларів - не може мені їх надути.
Так що Ви визначтесь
я рабовласник який платить мало всього 4000 грн  ,
чи мої працівники засранці які мене дурять і наживаються за Ваш рахунок будуючи по 3 кв м в місяць і отримуючи по 4000 грн в місяць ( а це в 2 рази більше ніж в середньому по Україні будують інші будівельники )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1