|
|
![]()
"тусуюсь" я на ветках, посвященных тем банкам, с которыми меня связывают какие-либо отношения. Из 170-ти банков, банчишек и банко-трупов, у меня нет отношений со 160-ю, и я там не тусуюсь. Это вызывает удивление ? Ничем не могу помочь. И незачем бессмысленно кросспостить из одной ветки в другую. Востаннє редагувалось bolex в Сер 24 лют, 2010 11:13, всього редагувалось 1 раз.
![]()
У нас могут сделать все, что угодно. Это доказывает практика. Захидинком признали оздоровившимся хотя он отказывается возвращать деньги вкладчикам. Надре незаконно продлили ВА. Арму держали в подвешенном состоянии (ни моратория ни выплат) целых три месяца прежде чем догрызли кости. Учитывая ситуацию вокруг Тониса, нам светит пойти по пути Армы, но на гораздо дольший срок. ![]() omontana
___________ Это данные АУБ - а Транс наверно давно уже не член ассоциации, так как взносов не платит ![]()
![]() ПИТАННЯ В СПОСОБІ БОРОТЬБИjerua
Шановний "до ж***" всі розмови про незаконне продовження ВА після 3.03 оскільки констатуючи незаконні дії НБУ ви не пропонуєте реальних кроків боротьби. "до ж***" ІМХО і акції протесту - і людей мало і зібратися можуть не всі. Крім цього їх ігнорувати для цинічного НБУ звична практика. А от рішення судів це інша справа. Ви напевно не розумієте саме значення акту правосуддя навіть для нашої цинічної влади разом з НБУ. І можливо забули про ст. КК яка передбачає від-сть за невиконання рішення. При цьому потрібно розуміти, що рішення по вкладах не виконуються з мотивів відсутності коштів, що дає "лазейку" для НБУ і Трансу розводити руками- "ми невинні нема чим виконувати ваші рішення". Відповідно і прокуратура користується такою "лазейкою" бо з точки зору права підстав для криміналу дійсно нема - "люди ніби й хочуть виконати рішення так нема кешу, "не від них це залежить -криза". А от з рішенням про примусовий початок ліквідації буде інша ситуація НБУ вже не зможе стрєлки переводити на "кризу" і відсутність коштів оскільки ці обставини не впливають на початок ліквідації. Ситуація буде "або пиши постанову про ліквідацію, або автоматично кримінальна відповідальність". Відповідно і прокуратурі буде важко відмовляти в порушенні справи в такій ситуації. Тому слова "до ж***" залиште при собі. Запропонований варіант ІМХО найбільш оптимальний в плані боротьби з незаконними діями НБУ. А тикання на них без пропозицій конкретних способів боротьби це неконструктивні балачки.
![]() Bizkit22: успокойтесь Уважаемый! Сам выиграл в суде дело и что теперь - мне кто -то что - то вернул (даже % я уже год не получал), так же как и остальным кто подавал. Все кто что -то как то забрали так это: 1) В начале введения ВА через знакомых; 2) Со скидкой в 30-65%.3) Взаимозачет - кредит - депозит 4) В связи с тяжелой болезнью, смертью близких (действовало только 2-3 месяца) потом и на них забили; 5) % по депозитам до 5000тыс . Вот и все!!!
This that all guys! Можете подавать еще 1000 заявлений и всего прочего и в итоге - Вас пошлюх на три буквы и скажут прямо вам в лицо - что "нам все до ж***" А если мне не верите - то пробуйте и посмотрим кто был прав. Время все покажет. ![]() Ну вот собственно и все:
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ 23.02.2010р. Про відкликання банківської ліцензії та ініціювання процедури ліквідації ТОВ КБ «Арма» Постановою Національного банку України від 19.02.2010 №79 відкликано банківську ліцензію та ініційовано процедуру ліквідації Товариства з обмеженою відповідальністю «Арма». З 22.02.10 припинено повноваження тимчасового адміністратора, правління, спостережної ради і загальних зборів ТОВ КБ «Арма». Призначено ліквідатором ТОВ КБ «Арма» фізичну особу – незалежного експерта ( за договором з Національним банком України) Славкіну Марину Анатоліївну. ![]() jerua
Я спокійний як удав)))) чого і вам бажаю бо емоції і терпіння нам ще знадобляться в спорах з НБУ. Всі ваші способи це ситуативна халтурка поза правовим полем таких одиниці. Я ще у вересні 2009 вказував що єдиний спосіб отримати наші кошти це ФГВ. А для цього потрібна ліквідація банку, яку не робить НБУ хоча якщо прочитати ЗУ «про банки» такі підстави є. Ще раз вас попрошу прочитати попередній пост і з’ясувати для себе різницю між рішенням по депозиту (цивільна справа спір між Транс банком і нами) і справою амін. Судочинства (адмін. Справа між нами як громадянами, споживачами банківських послуг і НБУ як державним органом що порушує наші права). Можливо я не доступно пояснив (не взяв до уваги чи ви юрист). У мене як у вас виграні справи 2, рішення у виконавчій службі де я неодноразово був і сам помагав писати вимоги на рахунки Трансу – кешу там 0. принаймні на тих про які знає виконавча служба. Окремо хочу донести до вас значення крим. відповідальності за невиконання таких рішень. Незважаючи не недолугість наших чиновників (сам ним є) можу сказати, що це дієвий механізм – в пості я написав що у НБУ не буде можливості посилатися на форс-мажор. Відповідно буде можливість скаргами в прокуратуру вчиняти тиск на НБУ. (хоч не хоч тягати їх на пояснення будуть систематично - знаю бо сам працівник цієї кантори). Тому НБУ сказати на рішення адмін суду "нам все до ж***" не зможе. Раніше на перевірку прокуратури у Трансу була відповідь – нема грошей. У НБУ такої відмазки немає, бо у рішенні суд визнає незаконними дії НБУ про продовження всіх мораторіїв та ТА та зобов’яже почати процедуру ліквідації. Скажіть мені які причини не виконувати таке рішення. Скажу кримінальних справ по невиконання суд. рішень по Україні купа тільки от стосуються вони не нашого банку, а тих банків, спілок де є реальні гроші а не пустий кор.. рахунок.
![]() jerua
Ще раз наголошу після 3.03 якщо незаконно продовжать ТА є 2 варіанти: 1) надіятися на бога і волю НБУ і чекати коли він вирішить ліквідувати банк – фактично це сидіти склавши руки на форумі і жалітися, як все погано і які всі пі…..си. При цьому це все з шкодою для своїх емоцій. 2) вчиняти активні дії по отриманню грошей. Спосіб у нас один – ЛІКВІДАЦІЯ і ФГВ. Тому потрібні пропозиції як її добитися. На жаль від вас таких варіантів я не почув. Я з свого боку розглянув два: 1) масові протести 2) судовий порядок. Ефективнішим вважаю другий при чому у форматі колективного позову. ІМХО вважаю якщо вам не подобається такий варіант критикуйте будь-ласка, тільки одна вимога до такої критики. Якщо кажете, що це фігня – тоді пропонуйте розумну альтернативу і все. Критикувати просто складніше це робити конструктивно. І накінець не забувайте що у нас спільна мета і ніхто не хоче вас образити. Чим консолідованіші наші дії будуть тим сильніші. я наприклад проти того щоб сидіти і спостерігати незаконні дії НБУ після 3.03 (вони такими являються з вересня коли було незаконно продовжено мораторій і всі наспупні, як і проти ваших постів у яких ви відмовляєте людей від активних дій. однак не називаю їх "до ж***"))))) хоча розумію всі на нервах)))))) Готовий вислухати ваші варіанти)))))
|
|