Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 335336337338339 ... 607>
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 10:36

Можливо й правду писав(писала) Flow, що ви насправді хороша людина, просто скриваєтесь під образом корисливої людиною, або просто хочете нею бути?
FAM

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 10:37

max1gu написав:
balambas написав:я в банке работаю. как вы представляете что бы я кого-то кинул?? каким образом. уговорами? :)

Вы - в банке? Полы моете? На ФИНАНСОВОМ форуме три человека (вы в том числе) несколько страниц обсуждали платежи по кредитам, всё больше на пальцах проценты и тело кредита из кучки в кучку перекладывали, выясняли, как так бывает, что платежи одинаковые бывают. При этом слово "АННУИТЕТ" ни разу не вспомнили..

И эти люди говорят, как классно брать недвигу в кредит и что жизнь у них после этого только лучше с каждым днем (разнонаправлено с падением курся гривни)...

Кстати, раньше таких "банкиров" в кажом супермаркете бытовой техники по несколько штук было - они в эксельчик подставляли стоимость телевозора или холодильника и ещё ксерокопию паспорта делали.

:) улыбают меня такие люди как вы. Которые употребляют заезженые слова. при этом не понимают сути и повсюду говорят, что их банк дурит, а он такой умный, что знает это слово уже 10 лет. (речь шла о не названии, а о порядке расчета последнего).

Вы нигде и ни у кого не встретите фразу что "жить стало лучше с кредитом", кредит это 2й выход приобритения жилья(1й это накопить, при этом 1й и 2й вариант обьединяет одно слово - ЗАРАБОТАТЬ, толькой во втором случае нужно заработать в 2 а то и 3 раза больше).

ПС. Хотите я и вам дома полы помою за 40тыс.грн в месяц.
ПСС там на сколько я помню было 4-5 постов а не 4 страници. Вас судя по всему еще и к полам не пускают. Развивайтесь - толковый словарь вы наш.
ПССС ничего лично. это ответ на безосновательный наезд. я думаю вам не понравилось если бы я копировал инструкции НБУ или статьи МСФО...
Востаннє редагувалось balambas в Сер 11 лис, 2009 16:10, всього редагувалось 1 раз.
balambas

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 15:19

На сьогодні проблемних ( з заборгованністю ) кредитів приблизно 25 % ( особисто я думаю що набагато менше , але на подальші розрахунки це не має жодного впливу )

Как это не влияет - чем меньше процент проблемки - тем больше средняя задолженность на один договор - засыпаете? Соглашайтесь с экспертами - это ваши циферки украсит

....А так як у нас є кінцева сума , то чим більша заборгованість на угоду , тим менша кількість квартир які будуть примусово викинуті на ринок , а тільки примусові , а не добровільні продажі можуть на якийсь період зробити бурю в стакані води :D
Ксли раскинуть это все равномерно(продавать их будут быстро - без среднего срока продажи в 5 лет) - то получим... полугодовой объем сегодняшнего рынка (и это минимум). Надо бы недвигой занятся - выброс полугодового объема рынка никого не беспокоит. Улет.

Якщо маєте вільні кошти в розмірі від 50 000 вічнозелених - займіться , за 2-3 роки середню прибутковість в 20 % річних в валюті зможете отримати , якщо ж у Вас є кращі варіанти вкладення грошей , то я за Вас радий , якщо ж у Вас грошей просто не має і Ви займаєтесь голою теорією , мені Вас шкода :(
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 17:44

budivelnik написав:
На сьогодні проблемних ( з заборгованністю ) кредитів приблизно 25 % ( особисто я думаю що набагато менше , але на подальші розрахунки це не має жодного впливу )

Как это не влияет - чем меньше процент проблемки - тем больше средняя задолженность на один договор - засыпаете? Соглашайтесь с экспертами - это ваши циферки украсит

....А так як у нас є кінцева сума , то чим більша заборгованість на угоду , тим менша кількість квартир які будуть примусово викинуті на ринок , а тільки примусові , а не добровільні продажі можуть на якийсь період зробити бурю в стакані води :D
Ксли раскинуть это все равномерно(продавать их будут быстро - без среднего срока продажи в 5 лет) - то получим... полугодовой объем сегодняшнего рынка (и это минимум). Надо бы недвигой занятся - выброс полугодового объема рынка никого не беспокоит. Улет.

Якщо маєте вільні кошти в розмірі від 50 000 вічнозелених - займіться , за 2-3 роки середню прибутковість в 20 % річних в валюті зможете отримати , якщо ж у Вас є кращі варіанти вкладення грошей , то я за Вас радий , якщо ж у Вас грошей просто не має і Ви займаєтесь голою теорією , мені Вас шкода :(

Хочете сказати, що квартира яка коштує зараз 50000 через рік буде коштувати 60000$? Я гадав, що навпаки.
FAM

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 17:54

кстати, budivelnik, возле меня начали- продолжать строить дом, навезли кирпичей и уже пошла кладка, а недалеко возле работы (центр) начали расчищать котлован для постройки.
Какая общая тенденция по недостроям и новостройкам?, Банки начали давать деньги? или инвесторы вливают?. Ведь целый год на стройке не было ни одного человека.
balambas

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 18:14

Одразу наголошу на тому що я не є ні "растішкою" ні "упадістом. Маю де жити і заробляю собі на життя не будівництвом і не спекуляціями на ринку нерухомості. але якщо пане Будівельник ви такі впевнені в доходності в 20% у вічнозелених - як Вам такий екперимент. Я даю Вам 50 000 вічнозелених а Ви мені черз три роки повертаєте 86 000?
chuk_72

Подякував: 7 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 18:27

Хочете сказати, що квартира яка коштує зараз 50000 через рік буде коштувати 60000$? Я гадав, що навпаки.

Так
...возле меня начали- продолжать строить дом.....Банки начали давать деньги? или инвесторы вливают?. Ведь целый год на стройке не было ни одного человека.

Від банків зараз можна тільки під 30 % річних дочекатись , а я прогнозую всього ріст на 20 % в рік , тому на мій погляд діє варіант 2 , люди потихеньку житло викуповують , за виручені кошти будівельники в першу чергу гасять кредити ( в кого є ) , розплачуються по боргам по заробітній платі і податкам з неї , і те що залишилось направляють на будови .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 18:30

Приємно знати, що вУкраїні є такі "ОПТИМІСТИ", як budivelnuk. :D
FAM

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 18:31

але якщо пане Будівельник ви такі впевнені в доходності в 20% у вічнозелених - як Вам такий екперимент. Я даю Вам 50 000 вічнозелених а Ви мені черз три роки повертаєте 86 000?

Можна розглянути , тільки в мене до Вас одне запитання :
Я допомагаю Вам заробити за три роки 36 000 на 50 000( збільшення початкового капіталу на 70 % ) , а що за це отримаю я :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2009 18:32

Так то чудово, мо такі оптимісти знову надують пузирік :D
chuk_72

Подякував: 7 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль