Цены на недвижимость: резкий, или плавный обвал?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4849505152 ... 78>
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:39

budivelnik написав:
Енот написав:Опять как в старые добрые времена :D Сидит за столом в темной комнате хмурый JDE в эсэсовской форме. с паяльником в одной и лампой в другой руке. Перед ним Будивельник в порванной форме советского офицера( политрук пожалуй) весь в слезах и соплях.
- wo sind die russische panzern ?!!!
- Не скажу, сволочь фашистская! !!!
- Wo sind die bolschewik partisanen , Ich frage !!!!
- коммунисты не сдаются , сцуко ! будетокадоро..... ой не так .... вставай проклятьем заклейменный.....

вот так они и общались. На вопросы ответов нет, а лозунгов и криков много......

мне уже чисто с научной точки зрения интересно, когда же тов.Будивельник прекратит сцать
против ветра и биться головой абстенку. Столько энергии да в мирные цели! Точно как про Юлю :D

Будівельник тихо і спокійно , потужним струменем сцить Вам в очі , а Ви все думаєте що це божа роса.

В смысле, будивельник потужно за@#$ал ?!
tau

Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:41

А на рахунок цегли
Цеглу можете повісити собі на шию і з криком
Ціни на будівельні матеріали знаходяться на рівні 2007 року забігти в Епіцентр чи будь куди ще і спробувати там їх знайти

На рахунок червоного кольору
Ваша цитата
Вот мой ответ на то ЧТО У МЕНЯ БЫЛО

Цитата...
Ну думаю что голодранцем так точно нет. 2 авто на семью, 3к в центре купленная мною, куплена квартира дочери и сделан там ремонт, доля в бизнесе на 100 к долларов, магазин у жены. Как по мне - далеко не голодранец

Ця цитата як я розумію станом на сьогодні , а не на 1991 рік :wink:
Так от відніміть з цієї цитати 100 000 доларів отриманих від продажу житла в 2008
Що залишиться
Голий айде з автомобілем і без бізнесу.
Про що ще будете писати червоним кольором і чим ще потрібно побризкати Вам в очі щоб в голові просвітилось :?:

Останнє до всіх

Вас тільки на останній сторінці з десяток , за останній рік з десяток тисяч , а я один .
Ціни не обвалюються , житла ні по 200 ні по 400 ні по 600 ні по 800 ні по 1000 в Києві не має .
Чого галасуєте :?: На мене чого наскочили :?: Я Вам такого не обіцяв. Спитайте самі себе де це все , а вже потім будете питати мене чому 1566 замість 1850 .
Дійшло , чи криком і емоціями страх маскуєте :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:42

Люди, вы что ! вы же ЛЮДИ!!!
Jorj

Подякував: 632 раз.
Подякували: 625 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:42

tau написав:
budivelnik написав:
Енот написав:Опять как в старые добрые времена :D Сидит за столом в темной комнате хмурый JDE в эсэсовской форме. с паяльником в одной и лампой в другой руке. Перед ним Будивельник в порванной форме советского офицера( политрук пожалуй) весь в слезах и соплях.
- коммунисты не сдаются , сцуко ! будетокадоро..... ой не так .... вставай проклятьем заклейменный.....

мне уже чисто с научной точки зрения интересно, когда же тов.Будивельник прекратит сцать
против ветра и биться головой абстенку. Столько энергии да в мирные цели! Точно как про Юлю :D

Будівельник тихо і спокійно , потужним струменем сцить Вам в очі , а Ви все думаєте що це божа роса.

В цьому суті . Вас так зае... ал , от Ви і кричите і жити без нього не можете , інакше хтоб був би винуватий , що ціна в 1,5-2 рази більше ніж Ви мрієте.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:52

budivelnik написав:
tau написав:
budivelnik написав:

В цьому суті . Вас так зае... ал , от Ви і кричите і жити без нього не можете , інакше хтоб був би винуватий , що ціна в 1,5-2 рази більше ніж Ви мрієте.

Э... у вас слишком однозначная ассоциация за@#$ал = заЕ... :) Хотя, самокритично...
Но мне всего лишь было интересно, в контексте предыдущего поста, что если будивельник "потужним струменем сцить Вам в очі" - то не означает ли это, что он заС@#$ал

Я не мечтаю. В том смысле что у меня достаточно денег, чтобы купить квартиру. Но в свете нашей экономической ситуации я уже слежу за ценами не затем, чтобы купить, а чтобы, возможно, после размена, не обидев родственников, обналичить свою часть и вообще свалить отсюда далеко и всерьез.
tau

Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:52

Енот , на паралельній гілочці Ви описували про продаж по 1674 і купівлю по 1600
Чому самі себе по лицю за цю крамолу не відшмагали. Чому не розповіли знайомому , що коли він знайшов лоха який заплатив 150 000 доларів , нехай ще почекає , через місяць згідно прогнозу Айде додатково як мінімум з 3000 заробить за рахунок депо і падіння :?:
Чому позволили знайомому ( до речі швидше за все досить хорошому в противному разі навряд чи Ви б почули про операцію в 1,2 млн грн ) так бездарно тратити гроші .
Чому Ваш знайомий діяв так як я говорю , тобто не зменшував , а збільшував кількість квадратних метрів в володінні :?:

Так що протріть очі і задайте ці запитання собі самі , а вже потім виходьте з аргументацією на форум.

ПС
Той хто в 2009 ризикнув би заявити про те що він продав за 1674 і купив за 1600 , відразу отримавби 10 000 тапків в свою сторону , і разом з тапками найлегшим епітетом булоб рієлтор-брехло , а зараз нормальна операція , так може щось помінялось вже в королівстві і пора з танка вилазити :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 18:54

budivelnik написав:Ця цитата як я розумію станом на сьогодні , а не на 1991 рік :wink:
Так от відніміть з цієї цитати 100 000 доларів отриманих від продажу житла в 2008
Що залишиться
Про що ще будете писати червоним кольором і чим ще потрібно побризкати Вам в очі щоб в голові просвітилось :?:

Нет! Это не на сегодня - это ответ на вопрос. Прсотите забыл что надо 2 раза объяснять...

Якби не цих 100 000 доларів отриманих Вами в спадщину від бабусі я хотів би почути
А чи були у Вас ще якісь кошти крім цих грошей.

Були крім... Ясно??? Что такое "были кроме"??? Может хотели спросить есть кроме этих? Или что?
И я перечислил.
Сейчас деньги с недвиги я увеличил в разы! :D Если бы не продал голодранцем тоже небыл бы, но и таких денег заработать врядли смог бы за время кризиса - оборота не хватило бы...
Сидел бы как дурень со своими квартирами и нес бредовую чушь как вы...
О! Может быть тоже слышались бы голоса от кирпичей :D

А никто на вас не наскакивал. С вас просто ржут - особенно о живом бетоне с чувствами, котоырй обиделся.

Врать не будете - так и трогать никто не будет :D Хотя тогда забудут...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 19:01

budivelnik написав:Чи можна назвати дебілом людину яка обсирає те до чого старається прийти , хай не сьогодні , а в найближчому ( рік-два ) майбутньому :?:

Здравствуйте уважаемый Будивельник! Я, на Вашем месте, не обращал бы внимания на выпады таких псевдо экономистов... Им и их словам-грош цена. Все, что они преследуют, это убедить кого то продать, что то дешевле, чем кто то желает это продать (в данном случае объект киевская недвижимость)... Ну а для чего это делается, чтобы самим купить дешевле. Типичная манера, типичных "загонщиков аленей"...
andrewustravel

Подякував: 20 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 19:06

jde написав:
budivelnik написав:Ця цитата як я розумію станом на сьогодні , а не на 1991 рік :wink:
Що залишиться

Нет! Это не на сегодня - это ответ на вопрос. Прсотите забыл что надо 2 раза объяснять...

Якби не цих 100 000 доларів отриманих Вами в спадщину від бабусі я хотів би почути
А чи були у Вас ще якісь кошти крім цих грошей.

Були крім... Ясно??? Что такое "были кроме"??? Может хотели спросить есть кроме этих? Или что?
И я перечислил.
Сейчас деньги с недвиги я увеличил в разы! :D Если бы не продал голодранцем тоже небыл бы, но и таких денег заработать врядли смог бы за время кризиса - оборота не хватило бы...
Сидел бы как дурень со своими квартирами и нес бредовую чушь как вы...
О! Может быть тоже слышались бы голоса от кирпичей :D

А никто на вас не наскакивал. С вас просто ржут - особенно о живом бетоне с чувствами, котоырй обиделся.

Врать не будете - так и трогать никто не будет :D Хотя тогда забудут...

Шановний
Я розумію що кандидату якихось наук не відомо про поняття логіка.
Я скористувався Вашими данними.
Згідно Ваших данних у Вас є крім нерухомості і автомобіля частка в бізнесі в 100 000 доларів.
Згідно Ваших данних Ви продали в 2008 спадщину за 100 000
Згідно Ваших данних на продані гроші в 2009-2010 Ви отримали 30 000 - 50 000 доларів прибутку ( наголошую це за 20 місяців а не за рік )
Згідно Ваших данних житло і все інше Ви купили до кризи .
Тоді в мене два запитання
1 Чому отримавши за нерухомість 100 000 + 50 000 на активних операціях з цими грошима у Вас тільки 100 000 в бізнесі :?: На хлопський розум повинно б було бути як мінімум те що було до 2008 + 150 000
2 Якщо зняти з Вашого балансу 100 000 отриманих з продажі і автоматично тоді зніметься 50 000 отриманих від активних операцій з грошима , то чи становитеме тоді Ваша частка в бізнесі мінус 50000 :?:

Це запитання для третьокласника.
Або Вам зараз прийдеться придумати що Ви забули вказати ще про якісь Ваші активи розміром близько 1 млн грн , або признатись що я був правий заявляючи що всі Ваші заробітки це ігри з пісочком , а все Ваше благополуччя базується на тих коштах які Ви отримували в вигляді орендної плати зі спадщини+ від її продажу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2010 19:07

budivelnik написав:А на рахунок цегли
Цеглу можете повісити собі на шию і з криком
Ціни на будівельні матеріали знаходяться на рівні 2007 року забігти в Епіцентр чи будь куди ще і спробувати там їх знайти

ага, щас бетон от 350 за кубик можно взять самый дешевый, а в 2008 сколько был? напомнить?? :lol:
а в эпицентр сами ходите
то шо вы все, застройщики, клепаете, состоит из бетона, араматуры и кирпича, который щас по 0,90, а был по 1,5 минимум)))
может еще про цены на мрамор худ паркет надо вспомнить, типа даражает :lol:

строй отрасль в Ж, куда ее такие как вы и загнали, своей тупостью и жадностью
еще раз повторю - нет ни одной отрасли в Украине, которая так бы просела
посему вывод - спекулянты, хапуги, праФФесианалы, и прочий цвет страны :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

#<1 ... 4849505152 ... 78>
Форум:
+ Додати
    тему