|
Цены на недвижимость: резкий, или плавный обвал? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:11
andrewustravel написав:budivelnik написав:Чи можна назвати дебілом людину яка обсирає те до чого старається прийти , хай не сьогодні , а в найближчому ( рік-два ) майбутньому
Здравствуйте уважаемый Будивельник! Я, на Вашем месте, не обращал бы внимания на выпады таких псевдо экономистов... Им и их словам-грош цена. Все, что они преследуют, это убедить кого то продать, что то дешевле, чем кто то желает это продать (в данном случае объект киевская недвижимость)... Ну а для чего это делается, чтобы самим купить дешевле. Типичная манера, типичных "загонщиков аленей"...
Це саме я й припустив в одному з своїх попередніх повідомлень , на що отримав шквал вигуків про мою неадекватність , що зайвий раз підтвердило стару приказку
На злодії шапка горить .
Єдине чого я не розумію , так це доцільності подібних вигуків на подібних форумах . За майже два роки мого тут знаходження до мене звернулось не більше 20 осіб з конкретними запитаннями про нерухомість , з яких з десяток могло бути моїми потенційними клієнтами ( пятеро були на переглядах ) .
Тому як на мене ці всі викрики скорш за все використовуються для власного маскування страху . Кричать же солдати УРА щоб не страшно було на смерть йти , от і основна маса тут присутніх фонтанує , щоб не страшнобуло усвідомлювати власну недалекість і неспроможність вийти на РН потенційним покупцем
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:13
andrewustravel написав:budivelnik написав:Чи можна назвати дебілом людину яка обсирає те до чого старається прийти , хай не сьогодні , а в найближчому ( рік-два ) майбутньому
Здравствуйте уважаемый Будивельник! Я, на Вашем месте, не обращал бы внимания на выпады таких псевдо экономистов... Им и их словам-грош цена. Все, что они преследуют, это убедить кого то продать, что то дешевле, чем кто то желает это продать (в данном случае объект киевская недвижимость)... Ну а для чего это делается, чтобы самим купить дешевле. Типичная манера, типичных "загонщиков аленей"...
нука справедливый вы наш, у кого прогноз на год ближе к истине, у строителя, или у "псевдо экономистов"?))
и сразу в сад 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:17
budivelnik написав: основна маса тут присутніх фонтанує , щоб не страшнобуло усвідомлювати власну недалекість і неспроможність вийти на РН потенційним покупцем
"вы все нищета конченная", сказал строитель, повторяя слова риалтора 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:21
ага, щас бетон от 350 за кубик можно взять самый дешевый, а в 2008 сколько был? напомнить??
Нагадати Вам як я виклав скани накладних по металу і бетону за 2006-2009 рік і Ви там в фотошопі цифри виправляли
Невже не розумієте , що Ваша недостовірна інформація ( а попросту брехня ) просто понижує довіру до Ваших повідомлень , серед яких деколи можуть бути і корисні.
Для всіх інших повідомляю що мередні ціни на конструкційний бетон який починається з 200 в різні періоди становили приблизно слідуючі вигляди
рік_____Бетон___метал
2006____280____1800
2007____420____2200
2008____560____3500 ( до березня ) ріст до 7800 ( червень )
2009____550____4500
2010____560____7800( на сьогодні )
Те що ціни впали в доларах - згоден , але і ціни на житло впали в доларах , а в гривнях вже на пікових 2008 і будуть рости далі як мінімум з швидкістю інфляції.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:24
Андрей_В написав:andrewustravel написав:budivelnik написав:Чи можна назвати дебілом людину яка обсирає те до чого старається прийти , хай не сьогодні , а в найближчому ( рік-два ) майбутньому
нука справедливый вы наш, у кого прогноз на год ближе к истине, у строителя, или у "псевдо экономистов"?)) и сразу в сад 
1 А Ви давали хоч якийсь офіційний прогноз на цей рік
2 Тільки одна людина на сьогодні може сказати що її прогноз точніший ніж мій , але вона даючи прогнози цілий час виставляє умову про те що дає їх на квартал , бо більше їй і не треба.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:43
budivelnik написав:Шановний Я розумію що кандидату якихось наук не відомо про поняття логіка. Я скористувався Вашими данними. Згідно Ваших данних у Вас є крім нерухомості і автомобіля частка в бізнесі в 100 000 доларів. Згідно Ваших данних Ви продали в 2008 спадщину за 100 000 Згідно Ваших данних на продані гроші в 2009-2010 Ви отримали 30 000 - 50 000 доларів прибутку ( наголошую це за 20 місяців а не за рік ) Згідно Ваших данних житло і все інше Ви купили до кризи . Тоді в мене два запитання 1 Чому отримавши за нерухомість 100 000 + 50 000 на активних операціях з цими грошима у Вас тільки 100 000 в бізнесі  На хлопський розум повинно б було бути як мінімум те що було до 2008 + 150 000 2 Якщо зняти з Вашого балансу 100 000 отриманих з продажі і автоматично тоді зніметься 50 000 отриманих від активних операцій з грошима , то чи становитеме тоді Ваша частка в бізнесі мінус 50000 Це запитання для третьокласника. Або Вам зараз прийдеться придумати що Ви забули вказати ще про якісь Ваші активи розміром близько 1 млн грн , або признатись що я був правий заявляючи що всі Ваші заробітки це ігри з пісочком , а все Ваше благополуччя базується на тих коштах які Ви отримували в вигляді орендної плати зі спадщини+ від її продажу.
Да нет... Никакой тут логики нет. Тут ваше тупое вранье инсинуации и фразы которые вам кирпич нашептал...
У меня БЫЛО то что указал я. Сейчас намного больше.
Прибыль за 25 месяцев с нала составила примерно под 100% (я ж точно не считал) - не за год и ни за 20 месяцев, а за 2 года которые прошли.
Что выше чем 30% годовых и естественно выше 10% годовых тупо выдуманных вами...
Я далеко не все купил ДО кризиса.
Например бизнес жены был маленький - теперь развили - это в кризис.
Мой второй бизенс - это в кризис, но в первом уменьшил пай - но суммарно все равно больше.
Депозиты - это в кризис - точнее они у меня и так были с незапямятных времен - но не на такие суммы как сейчас...
Было 2 авто и теперь 2 авто, но мое теперь - намного дороже - хотя и было Кэмри.
У дочки теперь есть свое авто - я купил - до кризиса небыло (ну ей тогда и 18 небыло).
Так что все растем  И растем как вы верно заметили из-за того
ЧТО Я ВОВРЕМЯ ПРОДАЛ НЕДВИГУ, а не сижу в бетоне как осел
Так что на тупые вопросы и инсинуации разрешите не отвечать???
Или тогда ответьте почему вы строите в год 0 кв.м. и откуда у вас такие долги набежали???
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:44
budivelnik написав:ага, щас бетон от 350 за кубик можно взять самый дешевый, а в 2008 сколько был? напомнить??
Нагадати Вам як я виклав скани накладних по металу і бетону за 2006-2009 рік і Ви там в фотошопі цифри виправляли Невже не розумієте , що Ваша недостовірна інформація ( а попросту брехня ) просто понижує довіру до Ваших повідомлень , серед яких деколи можуть бути і корисні. Для всіх інших повідомляю що мередні ціни на конструкційний бетон який починається з 200 в різні періоди становили приблизно слідуючі вигляди рік_____Бетон___метал 2006____280____1800 2007____420____2200 2008____560____3500 ( до березня ) ріст до 7800 ( червень ) 2009____550____4500 2010____560____7800( на сьогодні ) Те що ціни впали в доларах - згоден , але і ціни на житло впали в доларах , а в гривнях вже на пікових 2008 і будуть рости далі як мінімум з швидкістю інфляції.
арматура от 8 до 10-12 тыс доходила в 2008 на металлобазах, щас в районе 6000 грн
не надо ля ля
бетон м400 до 1000 грн за кубик был в 2008, щас до 500-600 максимум
может вы там в германии у себя во Львове покупаете))) но в Украине цена именно такая
да и любой может убедиться - прайсов тьма в сети, не надо никуда ходить, можно, если кто не верит, позвонить на рбу и спросить шо пачем)))
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:45
Андрей_В написав:budivelnik написав:А на рахунок цегли Цеглу можете повісити собі на шию і з криком Ціни на будівельні матеріали знаходяться на рівні 2007 року забігти в Епіцентр чи будь куди ще і спробувати там їх знайти
ага, щас бетон от 350 за кубик можно взять самый дешевый, а в 2008 сколько был? напомнить?? а в эпицентр сами ходите то шо вы все, застройщики, клепаете, состоит из бетона, араматуры и кирпича, который щас по 0,90, а был по 1,5 минимум))) может еще про цены на мрамор худ паркет надо вспомнить, типа даражает строй отрасль в Ж, куда ее такие как вы и загнали, своей тупостью и жадностью еще раз повторю - нет ни одной отрасли в Украине, которая так бы просела посему вывод - спекулянты, хапуги, праФФесианалы, и прочий цвет страны 
Вся беда наших девелоперов от того, что нет и не было за эти "жирные, ревущие годы" (с)Бездомный, понимания, что надо строить комплексно, по потребностям людей, по их доходам. Дать людям качественное, удобное жилье. Жилье - это не только скворешник, а и тротуары, коммуникация, деревья, парки, площадки для спорта и игр. Просто жилье, обычное - это основа для жизни и продолжения рода, а это дети, это новые светлые головы и золотые руки, это РАЗВИТИЕ страны, НАШЕЙ страны.
Я просто не могу понять, КАК можно отдать 100тыс долл. за скворешник, где нет парковки, лифта для ивалидов, где побитые тротуары, где нет детской площадки и т.д.????
-
PavelDnepr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:48
budivelnik написав:Андрей_В написав:andrewustravel написав:budivelnik написав:Чи можна назвати дебілом людину яка обсирає те до чого старається прийти , хай не сьогодні , а в найближчому ( рік-два ) майбутньому
нука справедливый вы наш, у кого прогноз на год ближе к истине, у строителя, или у "псевдо экономистов"?)) и сразу в сад 
1 А Ви давали хоч якийсь офіційний прогноз на цей рік 2 Тільки одна людина на сьогодні може сказати що її прогноз точніший ніж мій , але вона даючи прогнози цілий час виставляє умову про те що дає їх на квартал , бо більше їй і не треба.
я свой прогноз озвучивал неоднократно, ройтесь - найдете))
-10-15% по индексу домика по итогам 2010 года
-15-20% по итогам 2011 года
ваш же звучал "до весны цены стоят - дали рист по 1-2%(1-3%??) в месяц" 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 19:50
ЧТО Я ВОВРЕМЯ ПРОДАЛ НЕДВИГУ, а не сижу в бетоне как осел
Шановний , з манією величі трошки розберіться і будете нормальним опонентом.
А то у Вас тупими і лінивими були практично всі хто сидів в депозитах , а тепер осли всі в кого нерухомість .
До речі згідно Вашого оповідання Ви один раз не осел і два рази осел , адже і квартирку і дачку залишили , а могли б продати.
А то всіх в депо заганяти - мастак , а як сам так диверсифікація
Трошки в депо , торошки в нерухомість.
+ я ж казав що прийдеться про додаткові активи в 1 млн згадувати. На мільон не дотягнули , але хоч спробували.
Добре щоб не дуже ображались я трошки зміню свій висновок
50% від того чим володіє jde . він заробив тяжко працюючи з 1993 року , а інших 50 % отримав :
40 % - від продажу спадщини і оренди на цю спадщину
10% - прокручуючи гроші отримані від спадщини.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1