Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
flyman написав:откуда дєньгі Зін? а шо дєлать із прагнозами по інфляціїї і курсу? фтопку? а в бюджет 166 лярдів 2017 закладено? чи кредит дає Дядько Сем?
Та шатунам это все пофиг.Глаза на выкате и статейки от продажных журналюг в руках. Уже устал сегодня писать: все решения о нацинализ./денационализации принимаются кабмином,который подотчетен ВР.Она же утверждает бюджет кабмина.Применительно к т.н."националь привата" - надо получить одобрям-с ВР (при живом его хозяине и его штыках в ВР),на основании этого кабмин вынесет решение.И все это надо сделать до пятницы Но почему-то никто не говорит пятница будет какого года Ну бред же
Козак-характерник написав:Нормальний % зафіксувати на 5 років, це добре! Не бздо! Єдине, що мене не влаштовує то дискримінація європейця. Дають лише 8%, а американцю 10%. Де ж справедливість? Он пліткують про паритет, а то й 0,8. Треба заохочувати ойропатріотів вуйку!
Так поменяйте евро на доляры.У менял или в БМе.Доллар то он будет и через пять лет,а вот будет ли через пять лет евро ? Запросто могут разбежаться по Италиям,Хранциям.В евро нельзя деньгу хранить,только спекулировать - покупать на дне и продавать на пиках.Или тратить по гейропах на панянок.
Так, переважно для гойдалок ойро. Але б за 10% на 5 років, я б заморозив. Думаю тоді за ойро даватимуть 2 чи 3 бака. Профіт!
klug написав:Очевидно, що розривний можна забрати і у будь-який інший момент, але у такому випадку: 1) ви втратите відсотки; 2) валютний вклад отримаєте у гривні.
Для того щоб розривний забрати у валюті потрібно щоб він пролонгувався на новий строк чи достатньо щоб гроші опинилися на вкладі "до запитання" ?