Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Тре вуйка розкрутити на 10% налоХових по ойро на субординованному!
"киса зачем вам деньги?"Отдайте их на 5 лет бене и вам сразу станет легче Будете приходить ежемес за 35-ю долярами и забудите о проблемах что делать с горшочком И какая разница кто вам будет платить
В період 01.09-01.11.2016 р. Приватбанк проводив спільну акцію з мережею аптек "Подорожник". Нижче наведені копії рекламного постера та умов акції з сайту мережі аптек: Моя мама виконала умови акції і здійснила дві покупки (18.10.2016 р. на суму 99.75 грн. та 17.10.2016 р. на суму 87.40 грн.). Таким чином "загальна сума" двох покупок більша за вказані 100 грн. і умови акції з її (мами) боку виконано. Але вказані кошти на рахунок "Бонус-Плюс" досі не начислені (хоча терміни вже давно минули). В чаті Приват24 зо два тижні тому Ваш оператор довго перевіряв всі дані (умови, покупки) і повідомив, що умови дійсно виконані, а кошти зачислять трохи пізніше через якісь Ваші проблеми. Сьогодні (13.12.2016) ми повторно звернулись в чат П24 - Ваш оператор на цей раз категорично заявляє, що умови не виконані (нібито кожна купівля повинна була бути на суму від 100 грн.), та пропонує навіщось звернутись до адміністрації мережі аптек. 1. В колл-центр мережі та саму аптеку ми вже звертались за коментарями раніше - там підтвердили нашу правоту (умови акції мамою виконані) 2. Мама - пенсіонер і нікуди не піде розбиратися. В неї для цього немає жодних сил і бажання 2. Справа не в 100 бонусних гривнях, а в принципі - мені особисто не зрозуміло, як Ви (банк чи Ваші представники) примудряєтеся трактувати однозначно написані умови на свій розсуд? Що порадите робити? Доведіть мою неправоту або просто порадьте "забути"...
P.S. Шановні дописувачі - а як Ви трактуєте фразу про "загальну суму" з наведеного вище постера?
casper12 написав:не заради шатуна, а заради істини: пін таки можливо змінити через смс. надіславши SMS на номер 10060 із текстом PIN+ХХХХ (ХХХХ – останні 4 цифри номера картки). і це таки діра в безпеці.
на жаль.
а як хотів відновити/змінити код за допомогою мобілки, то у відділенні сказали, що через СМС такої можливості нема. Тепер не знаю, кому вірити.
на сайте приватбанка все описано, людьми подтверждена дыра в безопасности, но лютые приватофилы яро защищают любимый privatbank вопреки здравому смыслу
Ще інформація для Привата. В ракурсі якості обслуговування. Повертаючись з БМ, зайшов у відділення напроти Опери, бо мені інет потрібний був і погрітися. Багато людей і всі займають чергу або до менеджера, або до каси. Хоча чую по розмовах, що ті операції мона самостійно здійснити. По ходу діла трохи попрацював консультантом. Одному пану треба було поповнити депо. Далі найцікавіше. Депозит на рік під 17% був і поповняв на 200 грн. Так зрадів, що я йому за хвилину поповнив, що руку тиснув... Каже, що так би чекав 1,5 години як зазвичай. Отак зберіг 1,5 години життя людині. Зробив добре діло! Висновки зробіть на власний розсуд!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 14 гру, 2016 01:24, всього редагувалось 1 раз.
В період 01.09-01.11.2016 р. Приватбанк проводив спільну акцію з мережею аптек "Подорожник". Нижче наведені копії рекламного постера та умов акції з сайту мережі аптек: Моя мама виконала умови акції і здійснила дві покупки (18.10.2016 р. на суму 99.75 грн. та 17.10.2016 р. на суму 87.40 грн.). Таким чином "загальна сума" двох покупок більша за вказані 100 грн. і умови акції з її (мами) боку виконано. Але вказані кошти на рахунок "Бонус-Плюс" досі не начислені (хоча терміни вже давно минули). В чаті Приват24 зо два тижні тому Ваш оператор довго перевіряв всі дані (умови, покупки) і повідомив, що умови дійсно виконані, а кошти зачислять трохи пізніше через якісь Ваші проблеми. Сьогодні (13.12.2016) ми повторно звернулись в чат П24 - Ваш оператор на цей раз категорично заявляє, що умови не виконані (нібито кожна купівля повинна була бути на суму від 100 грн.), та пропонує навіщось звернутись до адміністрації мережі аптек. 1. В колл-центр мережі та саму аптеку ми вже звертались за коментарями раніше - там підтвердили нашу правоту (умови акції мамою виконані) 2. Мама - пенсіонер і нікуди не піде розбиратися. В неї для цього немає жодних сил і бажання 2. Справа не в 100 бонусних гривнях, а в принципі - мені особисто не зрозуміло, як Ви (банк чи Ваші представники) примудряєтеся трактувати однозначно написані умови на свій розсуд? Що порадите робити? Доведіть мою неправоту або просто порадьте "забути"...
P.S. Шановні дописувачі - а як Ви трактуєте фразу про "загальну суму" з наведеного вище постера?
Приєднуюсь! Я вже й забув про цю акцію, дякую, що нагадали! Приватбанк - не займайся шахрайством. Поверни людям обіцяні бонуси!!!
Востаннє редагувалось V2 в Сер 14 гру, 2016 01:43, всього редагувалось 1 раз.