Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А как? Ну если хотите то 100% принадлежит государству. Сделка ж с продажи произошла.
Если вспомнить хронологию, банк сначала признали неплатежеспособным! Затем его присвоили и перепродал уже не собственник, а одна гос. структура другой.
Сьогодні в терміналі поповнював приват-вклад. На певному етапі в магазині зникло світло і термінал перезагрузився. Відповідно кошти не зарахувались. Заяву на гарячу лінію подав. 1.Яка ймовірність, що банк "кине"? 2.Якщо повернуть,то який порядок дій? 3. Може я повинен ще щось подати, написати...?
Це словесна еквілібристика і юридична маніпуляція, не більше - не бачу різниці між заснованим Кабінетом міністрів і націоналізованим банком. В обидвох випадках - це державний банк зі 100% прямою участю держави в його капіталі першого рівня. Зараз більше цікаво інше - чи підключаться до справи про розкрадання коштів банку і їх виведення в офшори через кіпрську філію відповідні органи у США і чи буде подання на арешт у Женеві колишнього власника чи ні?
merihor75 написав:Сьогодні в терміналі поповнював приват-вклад. На певному етапі в магазині зникло світло і термінал перезагрузився. Відповідно кошти не зарахувались. Заяву на гарячу лінію подав. 1.Яка ймовірність, що банк "кине"? 2.Якщо повернуть,то який порядок дій? 3. Може я повинен ще щось подати, написати...?
Думаю, что свои деньги вы, чуть раньше, или чуть позже, вернёте. Но нельзя исключать, что первым ответом от банка будет что-то вроде "в результате проверки не обнаружено фактов нештатной работы оборудования и излишков денежных средств". Вот тогда и придётся писать и теребить службу безопасности, истребовать видеозаписи, и т.д. Ну и ещё момент, поскольку банк стал государственным, а государство в пользу граждан обычно не торопится, то я бы для себя поставил планку ожидания ответа дней пять, после чего начал бы предпринимать меры, чтобы потом не оказалось, что "записи не сохранились".
Це словесна еквілібристика і юридична маніпуляція, не більше - не бачу різниці між заснованим Кабінетом міністрів і націоналізованим банком. В обидвох випадках - це державний банк зі 100% прямою участю держави в його капіталі першого рівня. Зараз більше цікаво інше - чи підключаться до справи про розкрадання коштів банку і їх виведення в офшори через кіпрську філію відповідні органи у США і чи буде подання на арешт у Женеві колишнього власника чи ні?
Ваше непонимание законодательства не отменяет его действие.
Защищая свои личные права, уверен, в праве Вы разберетесь более предметно.