|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 16 жов, 2018 12:59
Долярчик написав:Шановний Приватбанк! .... у Вас залишилось два тижні, щоб підвищити свої %%ставки по гривнедепо! - в іншому випадку, Я буду забирати свої 100тис.(і не Я один, а таких, думаю буде багато бажаючих) - тож, при підвищенні на 1,5% - Я 100% залишу свої кошти знову у Вас.... Дякую за розуміння!
если бы не смайлик в коце вашего поста, то может бы и прислушались. а вообще, что вас не устаривает - выне смотрите ставок в аналогичных банках?
-
finfen
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 16 жов, 2018 13:20
greenozon написав:як би мова йшла про 100К уо і то не факт..
.... так не Я один буду забирати і перекладати в банки з більш солодшими %%(дивіться нижче кому понесу)) finfen написав:а вообще, что вас не устаривает - выне смотрите ставок в аналогичных банках?
.... отото! - що в інших(нормальних) банках ставки вищі на 1,5-2% від їхніх 14,5%! (наприклад, Банк-Львів/А-банка)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 16 жов, 2018 13:40
... і ще одне: ранішше в сільпо не доводилось розраховуватись універсалкою(лише в інших супермаркетах і приватних магазинах з терміналом) - і от вчора, при розрахунку в сільпо, від мене не потрібно було чьотирьохзначного коду?! - просто взяли картку, впихнули..... і віддали, все! - Я розумію, що для супермаркету це зручно(не затримувати чергу), але як же захист картки???! - це ж будь-який шмаркач знайде/вкраде картку і на весь ліміт накупить собі, що захоче, бо ЖОДНИХ ЗАМОРОЧОК З КОДОМ - НЕПОТРІБНО!!!! - ЩО Ж ЦЕ ЗА......БЕЗПЕКА?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
- Профіль
-
Додано: Вів 16 жов, 2018 13:44
Долярчик написав:... і ще одне: ранішше в сільпо не доводилось розраховуватись універсалкою(лише в інших супермаркетах і приватних магазинах з терміналом) - і от вчора, при розрахунку в сільпо, від мене не потрібно було чьотирьохзначного коду?! - просто взяли картку, впихнули..... і віддали, все! - Я розумію, що для супермаркету це зручно(не затримувати чергу), але як же захист картки???! - це ж будь-який шмаркач знайде/вкраде картку і на весь ліміт накупить собі, що захоче, бо ЖОДНИХ ЗАМОРОЧОК З КОДОМ - НЕПОТРІБНО!!!! - ЩО Ж ЦЕ ЗА......БЕЗПЕКА?
Все с точностью наоборот. Без ввода пина, по подписи - самый безопасный способ расчета. И удивительно, что как раз приват вшивает во все свои карты для аленей принудительный ввод пина
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Вів 16 жов, 2018 13:49
-
greenozon
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 1667 раз.
-
- Профіль
-
1
2
1
6
Додано: Вів 16 жов, 2018 14:18
Stringer написав:Все с точностью наоборот. Без ввода пина, по подписи - самый безопасный способ расчета. И удивительно, что как раз приват вшивает во все свои карты для аленей принудительный ввод пина
.... про ЯКУ безпеку Ви балакаєте, якщо Я описав вище, що тепер крадіям ПОЛЕГШИЛИ життя! (не потрібно заморочуватись з пін-кодом) ?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
- Профіль
-
Додано: Вів 16 жов, 2018 14:28
Долярчик Без пин-кода операции можно опротестовать и деньги вернутся, с пин-кодом - нет. Печально, что за столько лет на форуме до сих пор этого не знаете... IMPRINTER много раз эту тему разжёвывал самым подробнейшим способом.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 16 жов, 2018 14:30
Долярчик написав: Stringer написав:Все с точностью наоборот. Без ввода пина, по подписи - самый безопасный способ расчета. И удивительно, что как раз приват вшивает во все свои карты для аленей принудительный ввод пина
.... про ЯКУ безпеку Ви балакаєте, якщо Я описав вище, що тепер крадіям ПОЛЕГШИЛИ життя! (не потрібно заморочуватись з пін-кодом) ?
Бо якщо пін введено не було, транзакцію можна оспорити, а у випадках, коли картка підтримує більш безпечну оплату (ввод ПІНу для чіпованої) а термінал не запитав пін код, то винен завжди торговець. Якщо ж пін було введено, то вже ніякі суперечки не прокатять. Налаштування щодо запиту пін коду можуть бути як на картці так і на терміналі
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1461 раз.
- Подякували: 8076 раз.
-
- Профіль
-
4
9
3
Додано: Вів 16 жов, 2018 14:33
Stringer написав:И удивительно, что как раз приват вшивает во все свои карты для аленей принудительный ввод пина
Не дивно. Він з себе знімає відповідальність, а далі це вже проблеми пересічного. Враховуючи масштаб прихвата, економічний ефект має бути колосальний, а репутаційні ризики йому не страшні.
-
klug
-
-
- Подякував: 359 раз.
- Подякували: 1208 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Вів 16 жов, 2018 14:34
klug написав: Stringer написав:И удивительно, что как раз приват вшивает во все свои карты для аленей принудительный ввод пина
Не дивно. Він з себе знімає відповідальність, а далі це вже проблеми пересічного. Враховуючи масштаб прихвата, економічний ефект має бути колосальний, а репутаційні ризики йому не страшні.
Так отож, удивительно, что у пациета не запросили пин код по карте привата
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
- Профіль
-
1
|