Перенес небольшой лонг...
|
|
![]() Сегодня в основном шорт.... Сначала попытка потерпела неудачу, но потом нормально...
![]() Перенес небольшой лонг... ![]() grommy
Красавчик!!!! Спрацював РЕСПЕКТНО, тримай від мене +1!!! З таргетом прогадав лише 3 пункти. Думаю це Зачот!
![]() В целом не плохо, но, очевидно, поспешил закрывать. По таргету 17 пунктов недобрал, но не в таргете дело.Увидел, как уровень 1450 начали отрабатывать и решил не рисковать накопленным профитом. Тем более, что сантимент на прошлой неделе чрезвычайно бычий был. Постараюсь из оставшейся трети позы выжать максимум. П.С. Спасибо, что оценили. Думал, что в стенку стучу
![]() grommy
А як на мене все повністю і правильно зроблено!!! Таргет - діло таке!, якщо його притримуватись до сотих - то можна і не побачити (В БІЛЬШОСТІ випадків). тобто ясно, що є ситуація. І те місце де було прикрито 2/3 пози - також цілком вірне (у всіх планах, і останньому бичому сентименті, і то як сильно стояли на 1450) і зрештою сама к-сть закритої пози!, тобто не все профіксували - але більше 60%, а решту залишили на той же таргет. Враховуючи то як закрились штати - якщо завтра відкриємся гепом, і витягнете з пози макс. - то думаю середньозважена точка закриття ВСІЄЇ позиції буде якраз на самому якщо не таргеті, то може і нижче (профітніше). П.С. Звичайно, що оцінив, і думаю, не лише я. Специфічна трохи гілка, проте також як на мене цікава, сам не раз думав що в пусту, але все ж таки отримував відгуки (коли похвали, коли "критики і розуміння тільта"). Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.) в мене це ж прогалина - буває, що по декілька разів заходжу в одну і ту ж (деколи навіть в різні сторони) по ті й же ціні.
![]()
и я с удовольствием читаю. Точно не в пустую. Мои вчерашние "лоси". Стирол - собрал копеечки, Центр - в ноль, АВДК - заход и -2% уже к закрытию (не пофиксил, т.к. даже не отскочили и жаба задушила на -7% лить в бид, а цена по сути у дна). Короче, лосятничаю. ![]() an6pak
Так, щось накшталт щоденника виходить, але на всезагальному огляді!!! (так що приходиться черговий раз задуматись, а чи правильно тут - робити угоду!!!)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|