Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1234 ... 44>
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 16:25

kclviv
Альтернатива квартирам в новобудовах є серія КС та Чешки..!
Звичайно в новбудах є і серйозні плюси, а також і не менш важливі мінуси...
Плюси:
1) Новий будинок (нова сантехніка, лічильники, домофон, стоянка біля будинку, ОСББ., іт.д )
2) Високі стелі.
3) Зручне планування
4) Мешканці будинку переважно,не бабусі і дідусі, як у хрущівках. Відповідно ваші діти будуть бігати у дворі зі своїми однолітками...
5) Можливість робити ремонт та обладнати квартиру "під себе"...

Мінуси:
1) Ціна(не дешева)
2) Важко знайти новобудову з місцем росташуванням, там де тобі подобається, бо новобудів у Львові мало!!!
3) Коли ти вселяєшся в новобудову перші 2-3 роки після здачі, всі сусіди починають робити ремонт і відповідно постійно "стуки - грюки" до 11 год. вечора...!
4) Серйозні капіталовкладення в ремонт(підлога, плитка на кухні та в ванній кімнатах, міжкімнатні двері) та обладнання(газва плита, сантехніка)
5) Затрати часу на ремонт(неможливість швидкого вселення чи переселення)

Тому, на мою думку альтернативою новобудам є серії КС(Капітальное Строїтельство)!!
Що це за квартири...? Це квартири також в досить пристойних будинках побудованих у кінеці 80х початок 90х роках, з не гіршим плануванням ніж в теперішніх новобудах, з оптимальною квадратурою.
Наприклад 1 кім. серія КС: 32-40кв.м. ;
2 кім. серія КС: 50-56 кв.м
3 кім. серія КС: 72-75 кв.м
фото таких квартир є на сайті:
kc.lviv.ua/buy_apartment_view.php?id=188
Доречі вибір новобудов там теж не поганий...!

Плоша кухні в таких квартирах переважно 8-10кв.м., обовязково є балкон або лоджія, просторі кімнати....
Якщо розгянути різницю в ціні, то 1 кв.м житла в зданій новобудові з 0-циклом, дорівнює 1 кв.м житла в будинку серії КС. При чому квартира в КСці вже буде за такі гроші в хорошому житловому стані, куди можна буде одразу вїхати і жити....
Тут, кожен сам для себе мусить визначити пріорітети...
kclviv

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 17:15

Дешева нерухомість!? Чим це закінчується...

Зрозуміло одне! Дешева нерухомість сьогодні цікавить всіх... Ніхто не відмовиться від "халяви"...!? Тільки, щоб вдало вкласти свої гроші в нерухомість, потрібно бути фахівцем в даній справі... або приніймні з такими радитись!!!

Всім добре відомо, що ганяючись за "халявою" можна здорово "погоріти"!!! А як правило коли попадається дешевий обєкт нерухомості, хочеться як найшвидше його купити і в такий момент люди забувають про обережність, особливо коли все робиться швидко, щоб бути першим і не втратити "халяви"!!!
Тоді про "підводні камені" які можуть бути приховані, дізнаються вже після купівлі....!

А коли йде мова про нерухомість то такі помилки, ох як дорого обходяться... :!:
kclviv

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 17:59

Шахрайство на ринку житла!!!

kclviv
І якщо вже говорити про те на чому можна "погоріти" то таких варіантів є багато: починаючи від підробки документів і закінчуючи продажем житла з обтяженням...
Купляти нерухомість ретельно не перевіривши її, це майже те саме, що зіграти в "рулєтку" з ставкою яка дорівнює вартості цієїж нерухомості!!!

Коли я купляю вживаний автомобіль я їду перевіряти його в автосервіс, якщо я купляю нерухомість я їду в ріелторську контору якій я довіряю, розмовляю з директором, раджусь з ним, а тоді купляю...
Якщо Ви думаєте, що все знаєте, і нічого складного в тому не має, то почитайте хочаб про декілька найпоширеніших способів шахрайства і ви зрозумієте про що йде мова:
kc.lviv.ua/klient_a.php
це писали фахівці. І взагалі, про це знати - мало! Треба вміти це перевірити і оберегтись від цього! Це головне!
І якщо хтось каже, що це дорого - потрібно плати за послуги... То я вважаю, що це не той вид послуг на яких варто економити, занадто великі гроші стоять на кону!!! І взагалі дехто все своє життя складає гроші на нормальне житло, а в результаті залишається обманутим, ні з чим... Хіба ця економія того варта..!?
Ніхто не лікує зуб в дома, так само і не варто купляти за шалені гроші нерухомість, самому....!
kclviv

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 18:36

jde
Може чи ні одна й таж сама квартира (скажимо 3к квартира ПІД Львовом (зовсім поручь) коштувати в 2007-у 550$ за кв.м. , в 2008-у 800$ за кв.м. та й зараз 700$ за кв.м. ???
Тобто ціни в долларах з максимуму (літко 2008-го року) впали всього на 12% ??
Це відображає зміну цін на житло у вас??? Чи ні?
kclviv
З літа 2007року до літа 2008 року справді був ріст цін на нерухомість, і тому дана квартира могла вирости в ціні на 250у.о/кв.м., але з 2008 року. до тепер вона не могла знизитись лише на 100у.о!!!!
Тому що в даний момент ціни в доларах є нижчими чим були літом 2007 року.
Тому дана квартира як мінімум малаб коштувати на 250у.о дешевше, а не на 100у.о

Jde , То як отримали відповідь на свої запитання три запитання :?:
Запитання 1
Чи могло житло в 2007 коштувати 550 - відповідь Так :D
Запитання друге
Чи могло це житло подорожчати з 550 до 800 ( +30-45% в залежності від бази розрахунку ) - відповідь Так
Запитання 3
Чи могло це житло подешевшати з 800 до 700 - відповідь ні ( могло подешевшати на 250 :D ) ,
але при цьому Ви забули , що з 800 моя ціна опустилась да 600 в 2009 , і тільки на початку 2010 піднялась до 650 , а в другій половині 2010 сягнула 700 .

Як бачите зайвий раз можете пересвідчитись що не варто розкидатись ярликами , а малі коливання ціни в мене свідчать про те що я працюю максимально близько до собівартості , тому й падіння -зростання ціни в мене мізерні . Мені легше зняти житло з продажу і перекинути його наприклад в оренду , ніж пробувати продати по цінам які диктує ринок , особливо коли я впевнений що ця ситуація протримається не довго ( з точки зору будівельника , не довго - це не більше ніж тривалість одного повного циклу виробництва товару .

ПС
для КомерційногоЦентру
1 Краще відразу відрекомендувати себе як рієлторську організацію , ніж чекати поки хтось не почне Вас тапочками закидувати, мотивуючи тим що Ви під простого відвідувача форуму замаскувались , все одно Ваша реклама навіть не замаскована :D
2 Кількість серьозних відвідувачів тут мізерна ( за півтора року з питань купівлі продажу до мене звернулось не більше 10 форумчан ) , тому не має змісту плодити однакові інформаційні приводи на різних гілочках . Виберіть одну і там живіть :D Якщо комусь буде потрібно він Вас знайде, а те що вже встигли наплодити я б радив стерти , це на мою думку додасть ваги Вашим повідомленням.
Последний раз редактировалось budivelnik Пн 11 окт, 2010 18:38, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 18:37

Кредити на житло... Де дешевше? Який відсоток?

Кредити на житло...!!!
Реально зараз можна взяти кредит, правда легше взяти в національній валюті(грн.)!
Кредити на іпотеку пі заставу нерухомосі видають, знаю конкретних 2-ох людей які взяли минулого місяця кредит!!!!
ВІдсотки поки що "кусаються" - (18 - 19%) , але якщо порівняти з тими що були на початку року на 25 - 30% то не такі вже і великі...! Якщо комусь буде це цікаво, то напишіть я скажу який банк...!
kclviv

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 18:46

Я й без напишіть скажу :D
Фольксбанк .
Від 11% до 20% в грн
11% - на якихось певних двох обєктах , а 20% практично для всіх , але до доходів і документів відносяться дуже прискіпливо ,халява не пройде .
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 18:50

budivelnik
Шановний співрозмовнику, я тут не для того щоб лишній раз пропіаритись, фірма наша і без того відома і має своїх клієнтів!!! А ДЛЯ ТОГО, щоб донести людям потрібну на мій погляд їм інформацію, якщо комусь інформація буде не цікавою, то в будь який час можна 1 раз клікнути мишкою і перейти наприклад на Вашу гілочку!!!

Але все одно дякую за зауваження :D
kclviv

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 18:58

budivelnik
Дякую за підтримку! Так , Фольксбанк справді видає кредити під не погані відсотки, але я мав на увазі ВТБ банк! І вказані попередньо мною відсотоки відносяться до банку ВТБ...
kclviv

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 19:46

budivelnik
Нет. Речь идет же о фактически об одной и той же квартире...
Иначе ваши выводы о росте - пустышка (о чем я и говорил, что сравниваете РАЗНЫЕ ОБЪЕКТЫ). Но вы гооврили, что они "близнецы" и расположены рядом :D
Так что не надо тут изворачиваться - я говорил что вы врете - так и есть. смиритесь и НЕ ВРИТЕ.

Чи могло це житло подешевшати з 800 до 700 - відповідь ні ( могло подешевшати на 250 ) ,
але при цьому Ви забули , що з 800 моя ціна опустилась да 600 в 2009 , і тільки на початку 2010 піднялась до 650 , а в другій половині 2010 сягнула 700

Для строителей... Я четко указал в вопросе (и даже перевел его на мову) что речь идет о СЕЙЧАС. на что получил аргументированный ответ СПЕЦА, что это "брехня". Не могло жилье подешеветь от пика на 100 долларов. Я об этом и говорил... Мне цитату его привести или в двух страницах не заблудитесь??? :wink:
То, как вы работаете, к РЫНОЧНОЙ цене не имеет ни какого отношения :D Вы можете просто занять другую нишу, но с такими объемами - не больше :D :D :D
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 19:51

budivelnik писал(а):Я й без напишіть скажу :D
Фольксбанк .
Від 11% до 20% в грн
11% - на якихось певних двох обєктах , а 20% практично для всіх , але до доходів і документів відносяться дуже прискіпливо ,халява не пройде .

Это невыгодные кредиты... У Универсала уже 16 с копейками(данные на сентябрь). Так что Фолькс уже пролетает...
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

#<1234 ... 44>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: Sasha23 + гостей: 2