|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 12 жов, 2010 09:15
Я перепрошую, але дана вітка перетворилась в рекламну компанію і суперечку між кількома агенствами нерухомості та забудовником.
Тому реальної картини на ринку вона не відображає.
На рахунок "налітай подешевело" можу впевнено сказати - це не так - реально менше 1000/м2 за повноцінне житло (навіть без ремонту) у Льаові немає. І така тенденція вже тримається напевно не менше року. Спускають ціни на те, що не продавалось і до кризи. Тобто по оголошеннях є квартири менше 1000у.е (я кажу про вторинний ринок), але коли їх реально бачиш починаються ньюанси - то півпідвал, то малосімейка чи гуртожиток перепланований, чи кухня без вікна і т.д. Тобто ринок топчеться на місці вже більше року. По газетам з оголошеннями з продажу більше 70% оголошень висять щонайменше по пів року, але ціни не спускають.
Прогнозувати щось в такому випадку - дуже важко.
-
Kropa
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 13:10
budivelnik
Пане будівельнику як можна говорити про те, чого достовірно не знаєте???!! В kclviv і напевно і в всіх інших фірмах нерухомості обєктів в Рясній Руській якраз і дуже багато!!!!
А тому, що це не популярний напрямок, і попит на нього "ніякий" зокреме це повязано з залізно дорожнім перїздом по вул. Шевченка, на якому постійно пробки, і зранку не можливо нормально добратись на роботу!!! І крім того маршрутки які там їздять не дуже справляється з такою кількістю народу яка "толпиться" зранку на зупинках!!!
ТОМУ І ПРОДАЄТЕ ВИ ТАМ ЗА ТАКИМИ ЦІНАМИ - ЛИШ БИ ТІЛЬКИ ВЗЯЛИ!!!
Можливо тому ви і сидете на форумі і "пхаєте" свої квартири, а не будуєте!!
Можливо якби будівельники не сиділи на форумах, то у нас в країні не було б такого дефіциту новобудов!!!
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 13:17
kclviv написав:budivelnik Пане будівельнику як можна говорити про те, чого достовірно не знаєте???!! В kclviv і напевно і в всіх інших фірмах нерухомості обєктів в Рясній Руській якраз і дуже багато!!!! А тому, що це не популярний напрямок, і попит на нього "ніякий" зокреме це повязано з залізно дорожнім перїздом по вул. Шевченка, на якому постійно пробки, і зранку не можливо нормально добратись на роботу!!! І крім того маршрутки які там їздять не дуже справляється з такою кількістю народу яка "толпиться" зранку на зупинках!!! ТОМУ І ПРОДАЄТЕ ВИ ТАМ ЗА ТАКИМИ ЦІНАМИ - ЛИШ БИ ТІЛЬКИ ВЗЯЛИ!!! Можливо тому ви і сидете на форумі і "пхаєте" свої квартири, а не будуєте!! Можливо якби будівельники не сиділи на форумах, то у нас в країні не було б такого дефіциту новобудов!!!
Шановна пані
1 Тільки що Ви наочно показали свою нестриманність по не зрозумілим для мене причинам.
2 Я що створював Вам конкуренцію , чи якось принижував Вашу діяльність .
3 Якщо ні , то з чим повязана така запальна репліка про те що я маю робити
4 З іншого боку , не Вам мені розповідати що і де я повинен робити і тоді я не розповім Вам куди Ви повинні йти
5 Якось дивно чути від рієлтора заявки типу:
"пхаєте" свої квартири
Чим моє пхаєте , відрізняється від Вашого
Я б Вам радив заспокоїтись , перечитати свої і мої повідомлення і скинути мені на приватну скриньку що Вас так розлютило , може я зможу Вам пояснити свій хід думок , дивишся ще й самі до мене звернетесь щоб отримати можливість пхати моїх по 80 кв м за 57 000 , замість Ваших 150 за 80 000 і то за 20 кв від Львова.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 12 жов, 2010 13:38
budivelnik написав:kclviv написав:budivelnik Пане будівельнику як можна говорити про те, чого достовірно не знаєте???!! В kclviv і напевно і в всіх інших фірмах нерухомості обєктів в Рясній Руській якраз і дуже багато!!!! А тому, що це не популярний напрямок, і попит на нього "ніякий" зокреме це повязано з залізно дорожнім перїздом по вул. Шевченка, на якому постійно пробки, і зранку не можливо нормально добратись на роботу!!! І крім того маршрутки які там їздять не дуже справляється з такою кількістю народу яка "толпиться" зранку на зупинках!!! ТОМУ І ПРОДАЄТЕ ВИ ТАМ ЗА ТАКИМИ ЦІНАМИ - ЛИШ БИ ТІЛЬКИ ВЗЯЛИ!!! Можливо тому ви і сидете на форумі і "пхаєте" свої квартири, а не будуєте!! Можливо якби будівельники не сиділи на форумах, то у нас в країні не було б такого дефіциту новобудов!!!
Шановна пані 1 Тільки що Ви наочно показали свою нестриманність по не зрозумілим для мене причинам. 2 Я що створював Вам конкуренцію , чи якось принижував Вашу діяльність . 3 Якщо ні , то з чим повязана така запальна репліка про те що я маю робити 4 З іншого боку , не Вам мені розповідати що і де я повинен робити і тоді я не розповім Вам куди Ви повинні йти 5 Якось дивно чути від рієлтора заявки типу: "пхаєте" свої квартириЧим моє пхаєте , відрізняється від Вашого Я б Вам радив заспокоїтись , перечитати свої і мої повідомлення і скинути мені на приватну скриньку що Вас так розлютило , може я зможу Вам пояснити свій хід думок , дивишся ще й самі до мене звернетесь щоб отримати можливість пхати моїх по 80 кв м за 57 000 , замість Ваших 150 за 80 000 і то за 20 кв від Львова.
Ви просто не пишіть більше що у kclviv немає обєктів у Рясній Руській, Бірках чи Зимній Воді, тому що ви не можете володіти такою інформацією!!! А обєкти які є в нас на сайті це навіть не 10% від того що є на фірмі, тому судити по сайту що в нас є і чого не має, є не правильним!!! На сайт стараємось додавати тільки обєкти з фото, тому що людям не цікаво шукати в інтернеті обєкт і не бачити фото!!!! Це ж не газета Ваш Маг... де купа "обманок" і ніяких фото, вибираєш в сліпу!!!
Газети це вже вчорашній день, а за інтернетом майбутнє...!!!
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:15
Ви просто не пишіть більше що у kclviv немає обєктів у Рясній Руській, Бірках чи Зимній Воді,
А Ви уважніше читайте . Я не писав що у Вас просто не має обєктів .Я писав що у Вас не має обєктів по таким параметрам як в мене .
700 доларів квадрат - 80 кв м
Якщо є - прошу інформацію в студію , буду радий познайомитись з своїми конкурентами по ціні.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:26
budivelnik
Ось прошу обєкти на будь який смак з фотографіями... kc.lviv.ua/buy_apartment.php не Рясна Руська і не по 700у.о!!!
Є і дешеві і дорогі кому що подобається....!!! І не можуть всі пересилитись в Рясну Руську, може у вас є ще квартири у якомусь пристойнішому районі по 700у.о ???? Пропонуйте...????
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:36
На щастя у дещеві варіанти можна знайти і в хороших районах!!! Як я вже попередньо казав :
Хіба 1 кім. квартира по вул. Керченській за 33 000 у.о з ремонтом, меблями татехнікою:
kc.lviv.ua/buy_apartment_view.php?id=211 Це не дешево??
Чи 2 кім. за 47 000 у.о???
kc.lviv.ua/buy_apartment.php?cat_a=2&n=2
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:39
kclviv написав:Кредити на житло...!!! Реально зараз можна взяти кредит, правда легше взяти в національній валюті(грн.)! Кредити на іпотеку пі заставу нерухомосі видають, знаю конкретних 2-ох людей які взяли минулого місяця кредит!!!! ВІдсотки поки що "кусаються" - (18 - 19%) , але якщо порівняти з тими що були на початку року на 25 - 30% то не такі вже і великі...! Якщо комусь буде це цікаво, то напишіть я скажу який банк...!
думаю, вы не туда зашли.....
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:42
ТУДА!!! А вищо представляєте якийсь банк де більші вдсотки ???
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:45
kclviv написав:ТУДА!!! А вищо представляєте якийсь банк де більші вдсотки ???
если вы внимательно ознакомились с информацией изложенной на форуме, то должны были понять, что покупку недвижимости при затяжном падении цены, под "драконовский" процент 15, 20, 30 годовых - здесь считают тупостью.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему