Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<123456 ... 44>
Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 08:15

Я перепрошую, але дана вітка перетворилась в рекламну компанію і суперечку між кількома агенствами нерухомості та забудовником.
Тому реальної картини на ринку вона не відображає.

На рахунок "налітай подешевело" можу впевнено сказати - це не так - реально менше 1000/м2 за повноцінне житло (навіть без ремонту) у Льаові немає. І така тенденція вже тримається напевно не менше року. Спускають ціни на те, що не продавалось і до кризи. Тобто по оголошеннях є квартири менше 1000у.е (я кажу про вторинний ринок), але коли їх реально бачиш починаються ньюанси - то півпідвал, то малосімейка чи гуртожиток перепланований, чи кухня без вікна і т.д. Тобто ринок топчеться на місці вже більше року. По газетам з оголошеннями з продажу більше 70% оголошень висять щонайменше по пів року, але ціни не спускають.
Прогнозувати щось в такому випадку - дуже важко.
Kropa

С нами с: 22.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 12:10

budivelnik
Пане будівельнику як можна говорити про те, чого достовірно не знаєте???!! В kclviv і напевно і в всіх інших фірмах нерухомості обєктів в Рясній Руській якраз і дуже багато!!!!
А тому, що це не популярний напрямок, і попит на нього "ніякий" зокреме це повязано з залізно дорожнім перїздом по вул. Шевченка, на якому постійно пробки, і зранку не можливо нормально добратись на роботу!!! І крім того маршрутки які там їздять не дуже справляється з такою кількістю народу яка "толпиться" зранку на зупинках!!!
ТОМУ І ПРОДАЄТЕ ВИ ТАМ ЗА ТАКИМИ ЦІНАМИ - ЛИШ БИ ТІЛЬКИ ВЗЯЛИ!!!
Можливо тому ви і сидете на форумі і "пхаєте" свої квартири, а не будуєте!!
Можливо якби будівельники не сиділи на форумах, то у нас в країні не було б такого дефіциту новобудов!!!
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 12:17

kclviv писал(а):budivelnik
Пане будівельнику як можна говорити про те, чого достовірно не знаєте???!! В kclviv і напевно і в всіх інших фірмах нерухомості обєктів в Рясній Руській якраз і дуже багато!!!!
А тому, що це не популярний напрямок, і попит на нього "ніякий" зокреме це повязано з залізно дорожнім перїздом по вул. Шевченка, на якому постійно пробки, і зранку не можливо нормально добратись на роботу!!! І крім того маршрутки які там їздять не дуже справляється з такою кількістю народу яка "толпиться" зранку на зупинках!!!
Можливо якби будівельники не сиділи на форумах, то у нас в країні не було б такого дефіциту новобудов!!!

Шановна пані
1 Тільки що Ви наочно показали свою нестриманність по не зрозумілим для мене причинам.
2 Я що створював Вам конкуренцію , чи якось принижував Вашу діяльність .
3 Якщо ні , то з чим повязана така запальна репліка про те що я маю робити :?:
4 З іншого боку , не Вам мені розповідати що і де я повинен робити і тоді я не розповім Вам куди Ви повинні йти
5 Якось дивно чути від рієлтора заявки типу:
"пхаєте" свої квартири
Чим моє пхаєте , відрізняється від Вашого :?:

Я б Вам радив заспокоїтись , перечитати свої і мої повідомлення і скинути мені на приватну скриньку що Вас так розлютило , може я зможу Вам пояснити свій хід думок , дивишся ще й самі до мене звернетесь щоб отримати можливість пхати моїх по 80 кв м за 57 000 , замість Ваших 150 за 80 000 і то за 20 кв від Львова.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 12:38

budivelnik писал(а):
kclviv писал(а):budivelnik

Шановна пані
1 Тільки що Ви наочно показали свою нестриманність по не зрозумілим для мене причинам.
2 Я що створював Вам конкуренцію , чи якось принижував Вашу діяльність .
3 Якщо ні , то з чим повязана така запальна репліка про те що я маю робити :?:
4 З іншого боку , не Вам мені розповідати що і де я повинен робити і тоді я не розповім Вам куди Ви повинні йти
5 Якось дивно чути від рієлтора заявки типу:
"пхаєте" свої квартири
Чим моє пхаєте , відрізняється від Вашого :?:

Я б Вам радив заспокоїтись , перечитати свої і мої повідомлення і скинути мені на приватну скриньку що Вас так розлютило , може я зможу Вам пояснити свій хід думок , дивишся ще й самі до мене звернетесь щоб отримати можливість пхати моїх по 80 кв м за 57 000 , замість Ваших 150 за 80 000 і то за 20 кв від Львова.

Ви просто не пишіть більше що у kclviv немає обєктів у Рясній Руській, Бірках чи Зимній Воді, тому що ви не можете володіти такою інформацією!!! А обєкти які є в нас на сайті це навіть не 10% від того що є на фірмі, тому судити по сайту що в нас є і чого не має, є не правильним!!! На сайт стараємось додавати тільки обєкти з фото, тому що людям не цікаво шукати в інтернеті обєкт і не бачити фото!!!! Це ж не газета Ваш Маг... де купа "обманок" і ніяких фото, вибираєш в сліпу!!!
Газети це вже вчорашній день, а за інтернетом майбутнє...!!!
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:15

Ви просто не пишіть більше що у kclviv немає обєктів у Рясній Руській, Бірках чи Зимній Воді,

А Ви уважніше читайте . Я не писав що у Вас просто не має обєктів .Я писав що у Вас не має обєктів по таким параметрам як в мене .
700 доларів квадрат - 80 кв м
Якщо є - прошу інформацію в студію , буду радий познайомитись з своїми конкурентами по ціні.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:26

budivelnik
Ось прошу обєкти на будь який смак з фотографіями... kc.lviv.ua/buy_apartment.php не Рясна Руська і не по 700у.о!!!
Є і дешеві і дорогі кому що подобається....!!! І не можуть всі пересилитись в Рясну Руську, може у вас є ще квартири у якомусь пристойнішому районі по 700у.о ???? Пропонуйте...????
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:36

На щастя у дещеві варіанти можна знайти і в хороших районах!!! Як я вже попередньо казав :

Хіба 1 кім. квартира по вул. Керченській за 33 000 у.о з ремонтом, меблями татехнікою:
kc.lviv.ua/buy_apartment_view.php?id=211 Це не дешево??
Чи 2 кім. за 47 000 у.о???
kc.lviv.ua/buy_apartment.php?cat_a=2&n=2
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:39

Re: Кредити на житло... Де дешевше? Який відсоток?

kclviv писал(а):Кредити на житло...!!!
Реально зараз можна взяти кредит, правда легше взяти в національній валюті(грн.)!
Кредити на іпотеку пі заставу нерухомосі видають, знаю конкретних 2-ох людей які взяли минулого місяця кредит!!!!
ВІдсотки поки що "кусаються" - (18 - 19%) , але якщо порівняти з тими що були на початку року на 25 - 30% то не такі вже і великі...! Якщо комусь буде це цікаво, то напишіть я скажу який банк...!

думаю, вы не туда зашли.....
Oven

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:42

ТУДА!!! А вищо представляєте якийсь банк де більші вдсотки ???
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:45

kclviv писал(а):ТУДА!!! А вищо представляєте якийсь банк де більші вдсотки ???

если вы внимательно ознакомились с информацией изложенной на форуме, то должны были понять, что покупку недвижимости при затяжном падении цены, под "драконовский" процент 15, 20, 30 годовых - здесь считают тупостью.
Oven

#<123456 ... 44>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор