Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<12345 ... 44>
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 19:54

kclviv писал(а):budivelnik
Шановний співрозмовнику, я тут не для того щоб лишній раз пропіаритись, фірма наша і без того відома і має своїх клієнтів!!! А ДЛЯ ТОГО, щоб донести людям потрібну на мій погляд їм інформацію, якщо комусь інформація буде не цікавою, то в будь який час можна 1 раз клікнути мишкою і перейти наприклад на Вашу гілочку!!!

Але все одно дякую за зауваження :D

+1
Розумієте. Ви зі Льву, і ви можете розповісти тут правду, яка не подобається будівельнику...
а саме про те. что квартири у Львову не коштують як на пику зростання, перед кризою. а він каже що так і є. що вони вже майже вирівнялись... Тому ви незручний співрозмовник для нього... :D
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 21:00

jde писал(а):
Шановний співрозмовнику, я тут не для того щоб лишній раз пропіаритись, фірма наша і без того відома і має своїх клієнтів!!! А ДЛЯ ТОГО, щоб донести людям потрібну на мій погляд їм інформацію, якщо комусь інформація буде не цікавою, то в будь який час можна 1 раз клікнути мишкою і перейти наприклад на Вашу гілочку!!!

+1
Розумієте. Ви зі Льву, і ви можете розповісти тут правду, яка не подобається будівельнику...
а саме про те. что квартири у Львову не коштують як на пику зростання, перед кризою. а він каже що так і є. що вони вже майже вирівнялись... Тому ви незручний співрозмовник для нього... :D

1 Ви вже на одній гілочці договорились до того що вся україна складається з тупих власників квартир , валютних і гривневих депозитів . Тут також збираєтесь до цього ж прийти :?:
2 В мене не має жодних протиріч з kclviv , по тій простій причині , що я будую , а вони продають
3 Попросіть kclviv звернутись до АН Новий Формат ( як не як вони колеги ) з проханням вияснити ситуацію по тому житлу про яке я писав , а саме:
Рясна-Руська
2007 - 550
2008 - 800
2009- 650
2010 - 700
Я Вас заявляю , що відповідь цього моніторингу буде для Вас не приємнгою
4 На сьогодні в kclviv не має пропозиції житла в районі Рясна-Руська , або в аналогічних районах ( Зимна Вода , Сокільники, Бірки , Давидів ) по ціні кращій ніж пропоную я .
5 На жаль якась не зрозуміла для мене зависть затьмарює Вам розум . Не розумію , чому Ви вважаєте або ціну 550 в 2007 році заниженою , або ціну в 700 в 2010 - завищенною :?:

В 2007 в час доступного кредитування і наявних 20 000 власних коштів + власна однокімнатна всі хотіли отримати житло в межах міста , тому потрібно було демпінгувати , щоб звернути увагу на свої проекти , в 2008 в першій половині року , в звязку з різким обесціненням долару , склалась ситуація , що гребли все підряд і фізично не було що купувати на ті суми валюти які гуляли ринком , в 2009 після різкого обвалу цін і відсутності доступного кредитування , на руках у населення залишилось тих самих 20 000 + власна однокімнатні і повна відсутність кредитування , тому ті хто міг надати кредит на 30% недостаючих грошей змогли навіть продавати на стоячому ринку , а в звязку з тим що товарні запаси таких людей не безмежні , вони навіть змогли і піднімати ціни . Все одно дешевше ніж в мене практично не має .
Поцікавтесь в kclviv , чи може він запропонувати Вам трьохкімнатну в 82 кв м за 57 000 доларів . Будете здивовані , але такої ціни не має ні де .
Ви зможете отримати пропозицію на 140 кв м по 80 000 доларів( будинок 20 км за містом) , або 28 кв м по 33 000 ( однокімнатна в місті )

Так що я зараз в потрібномі місці з потрібним форматом житла , з можливістю надати кредит під 15% річних в валюті без довідок з роботи і затрат по страхуванню на 2 роки і 30 % від вартості житла .
Це і допомагає мені отримувати прибутки вищі від теоретичних вкладень на депозит з стрибками з грн на валюту
Я розумію , що Ви вважали всіх тупими і ці стандартні дії для будь якого бізнесмена який зайнятий в будівництві для Вас откровення і Ви зараз почнете щось співати що я був не правий бо продаж в 2007 за 550 , або в 2008 за 800 не еквівалентна продажу в 2010 за 700 але з кредитним плечем , але це бізнес і я не зобовязаний Вам все пояснювати . Я просто констатував слідуючі факти
а - була ціна в 550 , і ціна в 800 і ціна в 700
б - ціни були взагалі на одному будівельному майданчику
в - ціни на житло різної квадратури мною усереднювались
,

бо в 2007-2008 я продавав квартири в 125 кв м , а вже в 2009-2010 в мене була навіть квартира в 42 кв м( по 950 доларів квадрат) і 82 кв м по 650 доларів квадрат і якби я рахував в середньому , то середня ціна квадратного метру цієї бувшої 125 кв метрової квартири становила б 750 доларів , але розуміючи що розподіл великої квартири на дві меньших для мене також щось коштував + враховуючи що в майбутньому в мене все одно не буде однокімнатних квартир я й приводив ціну в 700 доларів.

Тепер , коли Вам все розклали на пальцях , можете тихенько казитись і кусати собі лікті від того , що хтось тупий і лінивий ( на Вашу думку) , навіть на такому тупому , повільному і обваленному ринку ( як Ви вважаєте) спокійно умудряється отримувати до 40 % в рік просто працюючи .
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 21:20

budivelnik писал(а):
jde писал(а):

+1

1 Ви вже на одній гілочці договорились до того що вся україна складається з тупих власників квартир , валютних і гривневих депозитів . Тут також збираєтесь до цього ж прийти :?:

Да нет - это просто ваш недалекий вывод, чего еще от вас то ожидать после несбывшегося загона???
budivelnik писал(а):2 В мене не має жодних протиріч з kclviv , по тій простій причині , що я будую , а вони продають

Да какие вообще притензии??? :D У него к вам тоже никаких :D :D :D

budivelnik писал(а):3 Попросіть kclviv звернутись до АН Новий Формат ( як не як вони колеги ) з проханням вияснити ситуацію по тому житлу про яке я писав , а саме:
Рясна-Руська
2007 - 550
2008 - 800
2009- 650
2010 - 700
Я Вас заявляю , що відповідь цього моніторингу буде для Вас не приємнгою

Я неоднократно спрашивал вас:
- Может район разросся?
- Может люди из-за экологии вдруг полюбили
На что получил ответ - это все в среднем - просто у меня квартирки дешевые.... а в нижнем сегменте все не так :D

budivelnik писал(а):4 На сьогодні в kclviv не має пропозиції житла в районі Рясна-Руська , або в аналогічних районах ( Зимна Вода , Сокільники, Бірки , Давидів ) по ціні кращій ніж пропоную я .

Не прикидывайтесь - вы и так не умно выглядите :D Объясню в очередной раз.
Я понятия не имею вообще что такое Рясна-Руська, но в принципе не может быть так. что квартиры там стоили в 2007-м 550$, в 2008-м - 800$. а сейчас - 700$ за квадрат... Либо квартиры другие либо еще что-то - но общей тенденции это совершенно не отражает. ни по Киеву. ни по Львову... Что мне тут с вами обсуждать - не понимаю - вы просто врете и точка!
budivelnik писал(а):5 На жаль якась не зрозуміла для мене зависть затьмарює Вам розум . Не розумію , чому Ви вважаєте або ціну 550 в 2007 році заниженою , або ціну в 700 в 2010 - завищенною :?:

Зависть к чему??? К травме в детстве??? :D Поверьте нет...
Это простая логика (слово такое). И все выводы из знания РН в Киеве, Днепре, Харькове, Одессе и немного Запорожье. Донецке. Крыму... Нигде цена не упала менее чем на 35%, а есть ниши рынка где упала ПОЧТИ НА 50%.
budivelnik писал(а):В 2007 в час доступного кредитування і наявних 20 000 власних коштів + власна однокімнатна всі хотіли отримати житло в межах міста , тому потрібно було демпінгувати....

Началось бла-бла-бла... Та я верю!!! :D Думаете открыли Америку (кстати сегодня день такой :D :D :D ) ?? Думаете в Киеве было как-то не так??? Но демпинг это при предложении недостроя в 1500 выставить в 1000 ГОТОВОЕ! а вы сказки тут рассказываете...
jde

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 21:21

Ооо, мєєстні рієлтори підтянулися! Жилльо будіттокадаражать! (ТМ) Ага, ага, канєчно! Тільки от звідки народ бабло візьме, а? Коли інфляція йде галопуючими кроками, а з/п то не зростають?!
P.S. 1-к за 33 000-дуже цікава пропозиція. Але я краще почекаю 2-к в новобудові _у_Львові_ за 50к. Ібо нєфіг.
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 21:46

Отже все що вище - бла-бла-бла , а на те що нижче пояснюю
Но демпинг это при предложении недостроя в 1500 выставить в 1000 ГОТОВОЕ! а вы сказки тут рассказываете...

1 В пік в 2008 в мене було 800 , в цей самий пік в місті було 2000
2 Таким чином мої 550 в 2007 , приблизно дорівнювали 550/800 = ікс/2000 , звідки ікс = 1375
3 Сьогодні в мене 700 , таким чином ікс( в місті ) = 1750 , реально на сьогодні 1200 , але при цьому я надаю кредити , а у інших цих можливостей не має , тому й така різниця .

Тепер логіка для кандидата технічних наук доступна :?: Зрозумів де лаханувся :?: Лаханувся тоді , коли пікову ціну Києва в 2007 з ціною передмістя Львова порівнював.

Так для грамотних математиків пояснюю ціноутворення
ціна продажу = собівартість + прибуток , де собівартість ніколи не наближається до нуля і є відносно фіксованою величиною .
Таким чином
___________Київ_______________________________будівельник
рік____собівартість_прибуток__ціна___%____собівартість __прибуток__ціна___%
2007__1200_________1000______2200__+80%_______400_____150___550____+40
2008__1400_________1400_____2800__+100%______500______300___800____+60%
2009__1000_________600______1600__+60%_______450______200___650____+45%
2010__900_________700______1600__+65%_______450______250___700____+55%

Слабо в табличці розібратись :?:
Так само слабо зрозоміти чому в мене собівартість в рази нижча ніж в Києві :?:
Так само вистарчить сірої речовини , щоб побачити як і за рахунок чого ціна в Києві опустилась з 2800 до 1600 ( - 1200 ) , а в мене з 800 до 700 ( -100)
Слабо допетрати , що в маленькій організації а-ля будівельник не має роздутих штатів і ніколи не було + оподаткування оптимізоване по саме не хочу , тому в мене і виходить найнижча ціна що позволяє мені перехоплювати клієнтів великих організації які розраховували раніше на кредити , а тепер у випадку відсутності останніх створюють платіжоспроможний попит .

Слабо розібратись чому :?:
Інформація для роздумів з сигаретного ринку
Якщо у людини стає менше грошей , що вона робить - кидає курити :?: Чи переходить з мальборо на некст :?: ( по дорозі проходячи честер-ЛМ-бонд )
Що робить тютюнова компанія коли бачить що її клієнти перейшли на більш дешеві марки сигарет , опускає ціни на дорогі , чи піднімає на дешеві :?:

Подумайте , може логіка допоможе .
Для підказки
Я зараз і є тим хто має можливість не дати вмерти від нікотинової залежності , тому й можу піднімати ціну , в момент коли її всі опускають і не міг піднімати тоді , коли в кредит всім гроші на парламент роздавали.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 22:06

budivelnik
Опять бла-бла-бла... Я никогда и не сравнивал цену в КИЕВЕ с ценой пригорода Львова :shock: Где и когда??? :shock: Неужели у вас такой низкий интеллект что вы не способны вести нить беседы не отвлекаясь на какие-то выдуманные глупости??? :shock:
И при чем тут кредит? Вы даете его не просто так, а под %. При этом пока собственник не выплатит - квартира не его. При этом кредит на короткий срок и т.д и т.п. Это скорее рассрочка, которую способны предоставить многие киевские компании снизив цену в долларах с 2008-го на 40% минимум... Не ясно зачем человеку платить такую цену все равно...

Но вы сделайте так - поднимите цену и давайте беспроцентный кредит а на форуме скажите всем, что продаете уже дороже чем в пик цен - вот повеселимся... Может кто-то и поверит :D

Ну а табличка вообще супер! Впервые встречаю соревнования КИЕВА (непонятно кто вообще) с каким-то будивельником.... Не надо только Киев под одну гребенку... В эконом классе и прибыли не те... Или ваши старые рассказы о КГС вранье??? У них же не было такой прибыли :wink: :D
А налоги - хм... тут вообще не в тему. Поборы могли влиять, но не налоги... :D

Аналогия с сигаретами - вообще бомба :D Я под столом :D
Сигареты невозможно измерить потребительскими качествами как недвигу!!!! :D
Я ж не сравниваю элитное жилье в Печерском, а беру цены КГС для сравнения с вашими... Они упали в долларе на 35%!

Что тут обсуждать вообще???
Заврались уже до того, что то одно говорите - то другое... Прочтите 5 раз 1-й абзац моего сообщения...
jde

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 22:57

При выпуске пива и алкоголя у дорогих брендов часто стоимость пустой бутылки сопоставима со стоимость дешевой продукции (с содержимым) - так то не надо раасказывать мне то, что вы только продаете и понятия не имеет откуда это берется... :D
И опять попытка уйти в сторону... "Строительство", "у меня магазин". Вам самому не тошно от этого??? Я ж итак это знаю, вы опять потеряли нить разговора???

По депозитам... Есть понятие регулирования. Так вот если банк не собирается раздавать кредиты налево-направо или его мамка дает ему деньги (а многие это делают с большим удовольствием под даже 5%) - то ему не нужна лишняя ликвидность... Укрсиббанк не хочет давать массовые кредиты. Так зачем им депозиты если они эти деньги не знают куда деть? Аналогично и с Райфайзен...
Вы думаете что некоторые компании не хотят продавать и поэтому задрали цены вверх? :D
Аналогия тут просто неуместна!
Или знаете. еще бывает что нефтяные компании уменьшают добычу, чтобы поднять цену :D

Ох ужас с вами... Ну откуда 99% проиграли с депо? По сравнению с недвигой все равно выйграли :D По сравнению с долларами - проиграли, но немного из=-за более высоких %. Большинтсво забрали-перешли в доллар по цене около 6 грн. (тогда кричали о 12).
Вы хоть помните о чем говорим????????????
jde

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 23:10

budivelnik
На "ти" мы вроде не переходили...
"Лінивий" и "Чорнопопий" я и не использую по отношению к вам... :shock:
А по тому то у вас 80 метров вместо 120 - так это всегда было! Ничего ведь и не поменялось!
и дом в том же месте, и метраж 80, и подобного жилья небыло...
Так зачем мне все это???
Вам же сказали что цены изменились НЕ ТАК! Они упали и во Львове также минимуму на 40%.
Сказал житель Львова. Даже РИЭЛТОР!!! Так что же еще не понятно??
А вы говорили что во Львове растут и почти достигли докризисных в долларах на жилье эконом класса - врали пользуясь тем, что на Форуме из Льввова мало людей (хотя объявления вам кидали постоянно).
Так теперь решили просто отхамиться... Ну-ну :D
jde

Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 23:26

Ох ужас с вами... Ну откуда 99% проиграли с депо? По сравнению с недвигой все равно выйграли По сравнению с долларами - проиграли, но немного из=-за более высоких %. Большинтсво забрали-перешли в доллар по цене около 6 грн. (тогда кричали о 12).
Вы хоть помните о чем говорим

Вам привести статистику НБУ :?:
В момент введення мораторію на депозитних рахунках було 100 млрд грн ( і клались ці гроші при курсі в 5,00 ). а при знятті мораторія , отримало населення цих 100 млрд по 7,90-8,20 , різницю на вльоті в доларах порахувати :?: Кількість неотримавших гроші взагалі в Надрах і Укрпромбанку приплюсуйте .
Тепер ті хто взяв кредит в гривні під 16% річних на купівлю нерухомості - виграли .

Так що все не так однозначно , є вигравші , а є й програвші і так в любому бізнесі , тим більше що Ваш виграш базується виключно за рахунок того хто поклав на депозит . Гроші з бруду не беруться . У випадку не створення матеріальних цінностей , а гроші в банках цінності не створюють , будь який виграш одного базується на програші іншого.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 11 окт, 2010 23:29

jde писал(а):budivelnik
На "ти" мы вроде не переходили...
"Лінивий" и "Чорнопопий" я и не использую по отношению к вам... :shock:
А по тому то у вас 80 метров вместо 120 - так это всегда было! Ничего ведь и не поменялось!
и дом в том же месте, и метраж 80, и подобного жилья небыло...
Так зачем мне все это???
Вам же сказали что цены изменились НЕ ТАК! Они упали и во Львове также минимуму на 40%.
Сказал житель Львова. Даже РИЭЛТОР!!! Так что же еще не понятно??
А вы говорили что во Львове растут и почти достигли докризисных в долларах на жилье эконом класса - врали пользуясь тем, что на Форуме из Льввова мало людей (хотя объявления вам кидали постоянно).
Так теперь решили просто отхамиться... Ну-ну :D

Ну так і я ніби в кожному своєму повідомленні не рекомендував Вам почитати три рази чи в брехні не звинувачував , а Ви постійно брехло-турий.
Якщо я замість цього , всього навсього на ти перейшов , так мені ще памятник потрібно за витримку поставити.
budivelnik

1
1
  #<12345 ... 44>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор