І Ви знаєтє що на ринку товар який випускається тиражем в 100 одиниць... викуплений тиражем 0,25, інакше Ви не сиділи б на форумі, а будували,будували,будували...та продавали,продавали,продавали.....і мали б в одному місці хто і що думає.
|
|
![]() ... тільки ціна не формується за бажанням не бути лохом.
![]() І Ви знаєтє що на ринку товар який випускається тиражем в 100 одиниць... викуплений тиражем 0,25, інакше Ви не сиділи б на форумі, а будували,будували,будували...та продавали,продавали,продавали.....і мали б в одному місці хто і що думає.
![]()
Ви серьозно вважаєте що товар випущенний тиражем в 100 одиниць викупленний тиражем в 25 одиниць ![]() В мене трошки інша думка 1 На сьогодні в Україні 1077 млн кв м Скільки з цього житла не викупленно , або викупленно з метою перепродажу ![]() Думаю що не більше 5-10 млн кв м , що в наших величинах становить менше 1% , тобто з 100 випущенних -99 викупленних , це практично дефіцит . 2 Не хочете про всю Україну , давайте про Київ. На протязі останніх 20 років збудовано 15 млн кв м , з 58 млн які на сьогодні є в Києві . Хочете сказати що на сьогодні в Києві викупленно тільки 15 млн кв м ![]() ![]() Чи хочете сказати що в Києві з 15 млн кв м збудованих - 12 млн кв м не викупили ![]() Спішу Вас розчарувати. Максимум не викупленного житла в Києві яким ніхто не користується - 0,5-0,7 млн кв м , тобто викупленно 99% від існуючого і 95% від збудованного за останні 20 років.
![]()
...не 25,а 2,5-тобто на 1000 -проданих 25.. Востаннє редагувалось pararam в Вів 26 жов, 2010 23:54, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Самому не смішно від написанного ![]()
![]() Можливо це і утрировано,але Хочу повторити,інакше...Ви не сиділи б на форумі, а будували,будували,будували...та продавали,продавали,продавали.....і мали б в одному місці хто і що думає.
Може бути надлишок кв.метрів, а надлишку грошей не буває...
![]()
1 Заявка про те що можливий надлишок товарів і не можливий надлишок грошей - говорить тільки про те що Вам не відоме таке суспільне утворення як СРСР ![]() 2 Саме тому , що в мене надлишок грошей ( тобто мої потреби ними перекриті повністю ) , я можу не хапатись за будь-яку роботу , а перебираю і працюю тільки тоді і тільки там де вважаю вигідним. Те що у Вас не вистарчає грошей купити те що я виробляю - це Ваші проблеми і моїми вони можуть стати тільки тоді коли мені потрібно буде щось від Вас . Поки що мені від Вас нічого не потрібно , а Вам від мене - потрібно щоб я будував , от якраз це Вас і тривожить . Я будую не в повну силу , Ваші шанси на отримання житла - менші.
![]() Будівельник, це ж неивипечесь що не купляють ваші квартирки? Та у вас потреби перекриті всі: купіть бетон самі в себе і подорожуйте по світу! Бетон же вічна цінність і в якості збереження капіталу краще валюти,золота та коштовностей. Чи у вас грошей нема щоб купити квартиру ?
![]()
Ще один , на лижах . 1 Я працюю , з швидкістю приходу грошей від тих кому надав кредити 2 Всі ці гроші за виключенням тих що йдуть на власне споживання , я вкладаю в будівництво 3 На сьогодні веду будівництво з швидкістю 1 кв м в день , хоча на момент до кризи , міг будувати по 3-4 кв м в день Ні золота , ні валюти , ні коштовнестей - не колекціоную і Вам не раджу .
![]()
То що ви написали (продажі упали) не говорить про охолодження ринку ? А що відбувається зі цінами коли ринок охолоджується Ви часом не підскажете?
![]()
Просвітіть мене , що відбувається ![]() Наприклад на ринку автомобілів Продажі в порівнянні з піком впали в кілька разів і ціни при цьому чомусь виросли , не поясните чому прокляті капіталісти ціни не знижують , може вони не знають що у випадку падіння продаж потрібно ціни понижати , а вони як мінімум не понижають ( у своїй валюті ) і піднімають у нашій . Ото дурні по Вашому . Єдине що їх оправдовує - те що вони багаті , а Ви бідні . Так може Ви в чомусь не праві ![]() А якщо серьозно , то в кризи в першу чергу економлять на товарах тривалого користування ( вони того так і називаються , що ними можна користуватись роками не змінюючи і не покращуючи ). Але як тільки ситуація в економіці покращується то відбуваються цінові зміни . На ринку авто змін не має , тому що ринок України мізерний в порівннні з світовим ринком , а от на РН , з циклом виробництва в роки без можливості імпортувати додаткові обєми використовуючи надлишкові світові можливості , Ви довго сидячи в засаді на мішку з грошима нариваєтесь на неприємності . У випадку зміни насироїв Ви ризикуєте не встигнути з своїм мішочком на перший поїзд . Другий вже буде з іншими цінами - дефіцит і так буде до того часу , поки в країні середній термін експлуатації житла буде становити не більше ніж 50-70 років ( тобто в сьогоднішніх умовах це буде доступно у випадку будівництва по 15-20 млн кв м в рік або 0,5 кв м житла в рік , в порівнянні з сьогоднішніми 0,15 кв м в рік на особу) ) , тільки у такому варіанті хрущовки і не ліквід будуть коштувати в рази дешевше новобудови
|
|