|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 жов, 2010 08:07
- котеджи та будинки...набудували стількі низькоякісних холуп,які виправдовують повністью свою назву-"нерухомість".
1 Якщо житла багато , то чому тут так багато людей у яких його не має
2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині
3 Якщо при будівництві виникають надприбутки , а у Вас ще не має власного житла , чому Ви не будуєте для себе і не забираєте собі всю доданну вартість яка при цьому виникає, а сидите на цьому форумі і розповідаєте про Німеччину
4 Хто є власником низькоякісних халуп і чому власників , якість цих халуп влаштовує , а бажаючих ці халупи купити - якість не влаштовує
5 70% населення проживає в будинках збудованих більше як 30 років тому. Чи є у Вашої сімї в користуванні річ якій більше 30 років і яка не висить на стіні картинкою , а кожен день працює . Якщо є - назвіть її + оцініть який відсоток вона займає серед інших речей. Також поясніть чому таких речей у Вас мало + Поясніть чому житло входить в перелік таких речей + Скажіть як довго ще зможе експлуатуватись житло + Чи зможуть так само довго експлуатуатись інші речі
.......
100 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 жов, 2010 08:44
Той самий карпатбуд ось вже пропонує по 5500 karpatbud.com.ua/proposition_cherkaska.html
Район підзамчого теж не дуже незважаючи на близькість до центру , але в 2008 до кризи воно навіть в гривнях коштувало дорожче то не рахуючи інфляції. Так би мсовити ріст налице
-
sergkh
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 09:08
sergkh написав:Той самий карпатбуд ось вже пропонує по 5500 karpatbud.com.ua/proposition_cherkaska.html Район підзамчого теж не дуже незважаючи на близькість до центру , але в 2008 до кризи воно навіть в гривнях коштувало дорожче то не рахуючи інфляції. Так би мсовити ріст налице
ну так кому это на головы натянуть?)) там жеж не понимают, будеттокадаражать, единственное слово, которое понимается 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 09:16
budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав:А як там обвал в два - три рази до 1000 в 2010 і до 800 в 2012 Спочатку поясніть чому відстань від сьогоднішнього 1570 до моїх 1700 - менша ніж до Ваших 1000 , тоді і поговоримо про те що в кого зломалось.
1000 ждемс к 2013 року а по итогам этого года я мантровал на -10-15% 
1 То 800 чекали до 2012 , то тепер вже 1000 до 2013 , через пару місяців що будете чекати  2 Навіть якщо чекаєте 1000 до 2013 , то спочатку поспілкуйтесь з своїм дружбаном Турбіною , який очікує по 300-400 до 2012 , його переконайте що він не правий , а вже потім за мене беріться.
а чем вам турбина не угодил?)) вполне адекватный прогноз, если принять во внимание шо он основывается на курсе грн 12
если такой курс будет, то бетон может и дешевле быть
а "к 2013" любой человек понимает как по итогам 2012)) только вы не понимаете
и чекаю я в итоге 40% коррекции, если уж быть точным, потому как говорил -40-50%
в зависимости от сегмента, 50% как максимум, 40% как минимум.
-10-15% по итогам этого года ожидал по домику.
хде то -7% он зделал уже за год(а в реале и больше подвинулись прадаваны)))
так что это значительно ближе к истине, чем "дали рист с 03/2010" 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 09:44
budivelnik написав:- котеджи та будинки...набудували стількі низькоякісних холуп,які виправдовують повністью свою назву-"нерухомість".
1 Якщо житла багато , то чому тут так багато людей у яких його не має 2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині 3 Якщо при будівництві виникають надприбутки , а у Вас ще не має власного житла , чому Ви не будуєте для себе і не забираєте собі всю доданну вартість яка при цьому виникає, а сидите на цьому форумі і розповідаєте про Німеччину 4 Хто є власником низькоякісних халуп і чому власників , якість цих халуп влаштовує , а бажаючих ці халупи купити - якість не влаштовує 5 70% населення проживає в будинках збудованих більше як 30 років тому. Чи є у Вашої сімї в користуванні річ якій більше 30 років і яка не висить на стіні картинкою , а кожен день працює . Якщо є - назвіть її + оцініть який відсоток вона займає серед інших речей. Також поясніть чому таких речей у Вас мало + Поясніть чому житло входить в перелік таких речей + Скажіть як довго ще зможе експлуатуватись житло + Чи зможуть так само довго експлуатуатись інші речі ....... 100 
1) Я не бачу людей які живуть в картонних коробках чи на балконах і ходять на роботу.
2) Кредитами ринок розкрутили догори (держава не контролювала забезпеченність кредитів) і після взльоту до небес є куда падати
3) Я про Німеччину не розповідаю. Я особисто проти універсалів. Будь яку роботу повинна здійснювати людина яка спеціалізується на ній. Невже ви особисто шиєте собі одяг, робите взуття? Запропонуйте дружині звязати вам шкарпетки і продайте їх на базарі по ціні фабричних.
4) Я точно знаю хто : Будівельник. Якість його влаштовує бо брали і таку і він чесно не розуміє чому покупці тепер не хочуть жити на цементній стяжці.
5) Я НЕ живу в будинку якому 30 років. Мої батьки НЕ живуть в будинку якому 30 років. Моя мама має холодильник ЗІЛ якому вже скоро буде 40 , в ньому вже двічі горіла лампочка. Вона його дуже любить хоч поряд стоять і сучасні зі всякими наворотами.
А тепер на рахунок житла : Я знаю одного чиновника який собі вибудував камяницю. Через 2 роки збудував поряд басейн і вода зробила справу.: фундамент пішов, тріщини побігли. Хату розвалив і побудував нову на новому місці. Басейн засипав. Тепер хоче басейн знов жінка пиляє мозги бо проти
-
sergkh
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 10:08
1 Якщо житла багато , то чому тут так багато людей у яких його не має
завжди э той хто чогось не має,а той хто не мав в кращі часи тепер точно не придбає... 2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині 
тому що просто " дуже гроші треба". Ринок переоцінений,а той хто придбав переоцінене житло не хоче визнати , те що вже втратили.А Очикуючи покупця ,на завишену ціну ,втрачають ще більше. 3 Якщо при будівництві виникають надприбутки , а у Вас ще не має власного житла , чому Ви не будуєте для себе і не забираєте собі всю доданну вартість яка при цьому виникає, а сидите на цьому форумі і розповідаєте про Німеччину
власне тому і на форумі що не продається... ,а Німеччина так для порівняння рівня життя там і тут ,і цін . Щоб Ви побачили різницю між Малечковичами  та .. 4 Хто є власником низькоякісних халуп і чому власників , якість цих халуп влаштовує , а бажаючих ці халупи купити - якість не влаштовує
більшість будинків будувалося на продаж-використовували дешеві матеріали. І забирали доданну вартість яка при цьому виникає 5 70% населення проживає в будинках збудованих більше як 30 років тому. Чи є у Вашої сімї в користуванні річ якій більше 30 років і яка не висить на стіні картинкою , а кожен день працює . Якщо є - назвіть її + оцініть який відсоток вона займає серед інших речей. Також поясніть чому таких речей у Вас мало + Поясніть чому житло входить в перелік таких речей + Скажіть як довго ще зможе експлуатуватись житло + Чи зможуть так само довго експлуатуатись інші речі .......
100  [/quote]
кому потрібно інвестувати всі фінанси в житло? Не працює,а лежить каменюкою. Це всього навсього -ЖИТЛО. В бізнес ,в відпочинок,в дітей,в освіту- в що завгодно,а не в купу цегли і цемента. Треба буде гроші-спробуй витягни швидко їх з нерухомості..Прийдеться демпінгувати. Ви скажете -А попит.?.. Звичайно Є попит ...-на гроші .
-
pararam
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 16:40
кому потрібно інвестувати всі фінанси в житло? Не працює,а лежить каменюкою.
Якби Ви мене читали трошки скоріше ( десь на рік-півтора) , то для Вас не булоб секретом що я особисто вважаю 1 До 35 років людина повинна максимально навчитись заробляти , тому вкладати гроші в консервативні продукти - не доцільно , тому вигідно або орендувати житло , або жити скромно ( по житлу , як на мене 10 кв м на особу , на початок трудової діяльності - хороший показник ) 2 Житло потрібно купувати тоді , коли прихід грошей перевищує власні можливості по приміненню їх в бізнесі ( в бізнесі річний прибуток в 50% - нормальна справа , в той час коли житло дає всього 20 % , депозити 10%) 2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині
тому що просто " дуже гроші треба". Ринок переоцінений,а той хто придбав переоцінене житло не хоче визнати , те що вже втратили.А Очикуючи покупця ,на завишену ціну ,втрачають ще більше.
Давайте так
Якщо хтось живе навпроти Оперного в 200 кв м в чудовій квартирі і очікує ціну в 1 000 000 і так очікувати може до смерті
Що він втратив
1 000 000 - а навіщо він йому  Він же нормально живе , при чому так що іншим і не снилось.
Тим більше що не відомо що буде коштувати той 1 000 000 , може не дорожче того паперу на якому надрукований.
Квартира також може коштувати не дорожче ніж цегла і бетон з якої збудована , але згодьтесь , ця цифра завжди буде більша від вартості паперу для друку 1 000 000 .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 жов, 2010 16:49
1) Я не бачу людей які живуть в картонних коробках чи на балконах і ходять на роботу.
А їх і не має . Є ті хто живуть:
на 5-8 кв м , таких згідно статистики - 1 174 000 сімей і одинаків ( або приблизно 2,5-3 млн населення)
Єдине питання
Ви потрапляєте в цих 2-3 млн чи ні 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 жов, 2010 17:29
Шановний ,budivelnik, про цифри 1 Мегадоллар за квартиру ,хай навпроти Оперного,хоча це і не самий кращий район, взагалі можна забути... Любий хто мало мальськи вміє рахувати гроші розуміє прекрасно що за 1М дол. він побудує будинок в межах міста з ділянкою 20 сот.,автоматичними воротами,саунами,хрустальними люстрами,меблями,сучасними системами опалення і водопостачання и пр..а не 200 квадратів з сусідями, підїздом і ЛКП... І ще залишиться.
Ті хто живе в таких квартирах в основній масі своїй шкодують про втрачену можливість продати їх на піку ціни 3 роки тому,бо прекрасно розуміють такий шанс(лохотрон) був один на 50 років.. 200 квадратів зараз ціна, в центрі, по 1000 дол за квадрат так щоб продати...
ми не в Парижі, на жаль...там теж дуже завишені ціни. десь так самє і є біля французької опери- біля 1Мегадол за аппартамєнти.
І повернусь до порівняльної характеристики із закордоном- я думаю за лімон купите просто щось надзвичайне...
Наприклад: http://www.onlinecyprus.com/4_bed_villa ... 31-en.html  який Львів, ?який Оперний? Ну про що ви?
або.. http://www.onlinecyprus.com/3_bed_luxur ... 05-en.html
-
pararam
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 18:19
Шановний ,budivelnik, про цифри 1 Мегадоллар за квартиру ,хай навпроти Оперного,хоча це і не самий кращий район, взагалі можна забути... Любий хто мало мальськи вміє рахувати гроші розуміє прекрасно що за 1М дол. він побудує будинок в межах міста з ділянкою 20 сот.,автоматичними воротами,саунами,хрустальними люстрами,меблями,сучасними системами опалення і водопостачання и пр..а не 200 квадратів з сусідями, підїздом і ЛКП... І ще залишиться.
Давайте не будемо писати про те що не знаєте . Якщо знайдете напроти Оперного квартиру в 200 кв м , я Вам знайду покупця на неї за 1 000 000 доларів. І проблема не в тому що не можна побудувати дешевше , а проблема в тому що не можна побудувати напроти оперного. Ті хто живе в таких квартирах в основній масі своїй шкодують про втрачену можливість продати їх на піку ціни
1 Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу ) 2 Ви що серьозно вважаєте , що 45 млн населення зараз шкодує що не продали свої квартири на піку  Всіж могли
Одна з найбільш розповсюджених помило , це порівнювати щось за кордоном
У Вас є там робота
Вас влаштовує їх менталітет
У Вас є можливість до кінця свої днів жити без роботи на заощадження
Не має , так про що говоримо , про банани які в Африці дешевші ніж на Північному полюсі .
Так навіщо Вам взагалі житло , їдьте кудись де круглий рік можна на пляжі лежати без жодного житла.
Останнє
Будете мати лімон - зрозумієте що не в цьому щастя.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1