Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7891011 ... 44>
Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 07:07

- котеджи та будинки...набудували стількі низькоякісних холуп,які виправдовують повністью свою назву-"нерухомість".

1 Якщо житла багато , то чому тут так багато людей у яких його не має :?:
2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині :?:
3 Якщо при будівництві виникають надприбутки , а у Вас ще не має власного житла , чому Ви не будуєте для себе і не забираєте собі всю доданну вартість яка при цьому виникає, а сидите на цьому форумі і розповідаєте про Німеччину :?:
4 Хто є власником низькоякісних халуп і чому власників , якість цих халуп влаштовує , а бажаючих ці халупи купити - якість не влаштовує :?:
5 70% населення проживає в будинках збудованих більше як 30 років тому. Чи є у Вашої сімї в користуванні річ якій більше 30 років і яка не висить на стіні картинкою , а кожен день працює . Якщо є - назвіть її + оцініть який відсоток вона займає серед інших речей. Також поясніть чому таких речей у Вас мало + Поясніть чому житло входить в перелік таких речей + Скажіть як довго ще зможе експлуатуватись житло + Чи зможуть так само довго експлуатуатись інші речі
.......
100 :D
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 07:44

Той самий карпатбуд ось вже пропонує по 5500 karpatbud.com.ua/proposition_cherkaska.html
Район підзамчого теж не дуже незважаючи на близькість до центру , але в 2008 до кризи воно навіть в гривнях коштувало дорожче то не рахуючи інфляції. Так би мсовити ріст налице
sergkh

Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 08:08

sergkh писал(а):Той самий карпатбуд ось вже пропонує по 5500 karpatbud.com.ua/proposition_cherkaska.html
Район підзамчого теж не дуже незважаючи на близькість до центру , але в 2008 до кризи воно навіть в гривнях коштувало дорожче то не рахуючи інфляції. Так би мсовити ріст налице

ну так кому это на головы натянуть?)) там жеж не понимают, будеттокадаражать, единственное слово, которое понимается :lol:
Андрей_В

С нами с: 14.10.08
Благодарил (а): 5 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 08:16

budivelnik писал(а):
Андрей_В писал(а):
budivelnik писал(а):А як там обвал в два - три рази до 1000 в 2010 і до 800 в 2012 :?:
Спочатку поясніть чому відстань від сьогоднішнього 1570 до моїх 1700 - менша ніж до Ваших 1000 , тоді і поговоримо про те що в кого зломалось.

1000 ждемс к 2013 року
а по итогам этого года я мантровал на -10-15% :lol:

1 То 800 чекали до 2012 , то тепер вже 1000 до 2013 , через пару місяців що будете чекати :?:
2 Навіть якщо чекаєте 1000 до 2013 , то спочатку поспілкуйтесь з своїм дружбаном Турбіною , який очікує по 300-400 до 2012 , його переконайте що він не правий , а вже потім за мене беріться.

а чем вам турбина не угодил?)) вполне адекватный прогноз, если принять во внимание шо он основывается на курсе грн 12
если такой курс будет, то бетон может и дешевле быть :lol:

а "к 2013" любой человек понимает как по итогам 2012)) только вы не понимаете
и чекаю я в итоге 40% коррекции, если уж быть точным, потому как говорил -40-50%
в зависимости от сегмента, 50% как максимум, 40% как минимум.
-10-15% по итогам этого года ожидал по домику.
хде то -7% он зделал уже за год(а в реале и больше подвинулись прадаваны)))
так что это значительно ближе к истине, чем "дали рист с 03/2010" :lol:
Андрей_В

С нами с: 14.10.08
Благодарил (а): 5 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 08:44

budivelnik писал(а):
- котеджи та будинки...набудували стількі низькоякісних холуп,які виправдовують повністью свою назву-"нерухомість".

2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині :?:
3 Якщо при будівництві виникають надприбутки , а у Вас ще не має власного житла , чому Ви не будуєте для себе і не забираєте собі всю доданну вартість яка при цьому виникає, а сидите на цьому форумі і розповідаєте про Німеччину :?:
4 Хто є власником низькоякісних халуп і чому власників , якість цих халуп влаштовує , а бажаючих ці халупи купити - якість не влаштовує :?:
5 70% населення проживає в будинках збудованих більше як 30 років тому. Чи є у Вашої сімї в користуванні річ якій більше 30 років і яка не висить на стіні картинкою , а кожен день працює . Якщо є - назвіть її + оцініть який відсоток вона займає серед інших речей. Також поясніть чому таких речей у Вас мало + Поясніть чому житло входить в перелік таких речей + Скажіть як довго ще зможе експлуатуватись житло + Чи зможуть так само довго експлуатуатись інші речі
.......
100 :D

1) Я не бачу людей які живуть в картонних коробках чи на балконах і ходять на роботу.
2) Кредитами ринок розкрутили догори (держава не контролювала забезпеченність кредитів) і після взльоту до небес є куда падати
3) Я про Німеччину не розповідаю. Я особисто проти універсалів. Будь яку роботу повинна здійснювати людина яка спеціалізується на ній. Невже ви особисто шиєте собі одяг, робите взуття? Запропонуйте дружині звязати вам шкарпетки і продайте їх на базарі по ціні фабричних.
4) Я точно знаю хто : Будівельник. Якість його влаштовує бо брали і таку і він чесно не розуміє чому покупці тепер не хочуть жити на цементній стяжці.
5) Я НЕ живу в будинку якому 30 років. Мої батьки НЕ живуть в будинку якому 30 років. Моя мама має холодильник ЗІЛ якому вже скоро буде 40 , в ньому вже двічі горіла лампочка. Вона його дуже любить хоч поряд стоять і сучасні зі всякими наворотами.
А тепер на рахунок житла : Я знаю одного чиновника який собі вибудував камяницю. Через 2 роки збудував поряд басейн і вода зробила справу.: фундамент пішов, тріщини побігли. Хату розвалив і побудував нову на новому місці. Басейн засипав. Тепер хоче басейн знов жінка пиляє мозги бо проти
sergkh

Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 09:08

завжди э той хто чогось не має,а той хто не мав в кращі часи тепер точно не придбає...

тому що просто " дуже гроші треба". Ринок переоцінений,а той хто придбав переоцінене житло не хоче визнати , те що вже втратили.А Очикуючи покупця ,на завишену ціну ,втрачають ще більше.

власне тому і на форумі що не продається... ,а Німеччина так для порівняння рівня життя там і тут ,і цін . Щоб Ви побачили різницю між Малечковичами :lol: та ..

більшість будинків будувалося на продаж-використовували дешеві матеріали. І забирали доданну вартість яка при цьому виникає
.......
100 :D[/quote]
кому потрібно інвестувати всі фінанси в житло? Не працює,а лежить каменюкою. Це всього навсього -ЖИТЛО. В бізнес ,в відпочинок,в дітей,в освіту- в що завгодно,а не в купу цегли і цемента. Треба буде гроші-спробуй витягни швидко їх з нерухомості..Прийдеться демпінгувати. Ви скажете -А попит.?.. Звичайно Є попит ...-на гроші .
pararam

Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 15:40

кому потрібно інвестувати всі фінанси в житло? Не працює,а лежить каменюкою.

Якби Ви мене читали трошки скоріше ( десь на рік-півтора) , то для Вас не булоб секретом що я особисто вважаю
1 До 35 років людина повинна максимально навчитись заробляти , тому вкладати гроші в консервативні продукти - не доцільно , тому вигідно або орендувати житло , або жити скромно ( по житлу , як на мене 10 кв м на особу , на початок трудової діяльності - хороший показник )
2 Житло потрібно купувати тоді , коли прихід грошей перевищує власні можливості по приміненню їх в бізнесі ( в бізнесі річний прибуток в 50% - нормальна справа , в той час коли житло дає всього 20 % , депозити 10%)

2 Чому не зважаючи на Вашу думку про надлишок , коштує це житло дорожче ніж в Німеччині

тому що просто " дуже гроші треба". Ринок переоцінений,а той хто придбав переоцінене житло не хоче визнати , те що вже втратили.А Очикуючи покупця ,на завишену ціну ,втрачають ще більше.

Давайте так
Якщо хтось живе навпроти Оперного в 200 кв м в чудовій квартирі і очікує ціну в 1 000 000 і так очікувати може до смерті
Що він втратив :?:
1 000 000 - а навіщо він йому :D :?: Він же нормально живе , при чому так що іншим і не снилось.

Тим більше що не відомо що буде коштувати той 1 000 000 , може не дорожче того паперу на якому надрукований.
Квартира також може коштувати не дорожче ніж цегла і бетон з якої збудована , але згодьтесь , ця цифра завжди буде більша від вартості паперу для друку 1 000 000 .
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 15:49

1) Я не бачу людей які живуть в картонних коробках чи на балконах і ходять на роботу.

А їх і не має . Є ті хто живуть:
на 5-8 кв м , таких згідно статистики - 1 174 000 сімей і одинаків ( або приблизно 2,5-3 млн населення)
Єдине питання
Ви потрапляєте в цих 2-3 млн чи ні :?: :D
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 16:29

Шановний ,budivelnik, про цифри 1 Мегадоллар за квартиру ,хай навпроти Оперного,хоча це і не самий кращий район, взагалі можна забути... Любий хто мало мальськи вміє рахувати гроші розуміє прекрасно що за 1М дол. він побудує будинок в межах міста з ділянкою 20 сот.,автоматичними воротами,саунами,хрустальними люстрами,меблями,сучасними системами опалення і водопостачання и пр..а не 200 квадратів з сусідями, підїздом і ЛКП... І ще залишиться.
Ті хто живе в таких квартирах в основній масі своїй шкодують про втрачену можливість продати їх на піку ціни 3 роки тому,бо прекрасно розуміють такий шанс(лохотрон) був один на 50 років.. 200 квадратів зараз ціна, в центрі, по 1000 дол за квадрат так щоб продати...
ми не в Парижі, на жаль...там теж дуже завишені ціни. десь так самє і є біля французької опери- біля 1Мегадол за аппартамєнти.
І повернусь до порівняльної характеристики із закордоном- я думаю за лімон купите просто щось надзвичайне...
Наприклад: http://www.onlinecyprus.com/4_bed_villa ... 31-en.html :lol: який Львів, ?який Оперний? Ну про що ви?
або.. http://www.onlinecyprus.com/3_bed_luxur ... 05-en.html
pararam

Сообщение Добавлено: Пн 25 окт, 2010 17:19

Шановний ,budivelnik, про цифри 1 Мегадоллар за квартиру ,хай навпроти Оперного,хоча це і не самий кращий район, взагалі можна забути... Любий хто мало мальськи вміє рахувати гроші розуміє прекрасно що за 1М дол. він побудує будинок в межах міста з ділянкою 20 сот.,автоматичними воротами,саунами,хрустальними люстрами,меблями,сучасними системами опалення і водопостачання и пр..а не 200 квадратів з сусідями, підїздом і ЛКП... І ще залишиться.

Давайте не будемо писати про те що не знаєте .
Якщо знайдете напроти Оперного квартиру в 200 кв м , я Вам знайду покупця на неї за 1 000 000 доларів.
І проблема не в тому що не можна побудувати дешевше , а проблема в тому що не можна побудувати напроти оперного.
Ті хто живе в таких квартирах в основній масі своїй шкодують про втрачену можливість продати їх на піку ціни

1 Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу )
2 Ви що серьозно вважаєте , що 45 млн населення зараз шкодує що не продали свої квартири на піку :?: Всіж могли :D
І повернусь до порівняльної характеристики із закордоном- я думаю за лімон купите просто щось надзвичайне...
Наприклад: http://www.onlinecyprus.com/4_bed_villa ... 31-en.html який Львів, ?який Оперний? Ну про що ви?
або.. http://www.onlinecyprus.com/3_bed_luxur ... 05-en.html

Одна з найбільш розповсюджених помило , це порівнювати щось за кордоном
У Вас є там робота :?:
Вас влаштовує їх менталітет :?:
У Вас є можливість до кінця свої днів жити без роботи на заощадження :?:

Не має , так про що говоримо , про банани які в Африці дешевші ніж на Північному полюсі .
Так навіщо Вам взагалі житло , їдьте кудись де круглий рік можна на пляжі лежати без жодного житла.

Останнє
Будете мати лімон - зрозумієте що не в цьому щастя.
budivelnik

1
1
  #<1 ... 7891011 ... 44>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор