Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 89101112 ... 44>
Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 18:43

budivelnik написав:
1) Я не бачу людей які живуть в картонних коробках чи на балконах і ходять на роботу.

А їх і не має . Є ті хто живуть:
на 5-8 кв м , таких згідно статистики - 1 174 000 сімей і одинаків ( або приблизно 2,5-3 млн населення)
Єдине питання
Ви потрапляєте в цих 2-3 млн чи ні :?: :D

Не потрапляю. Щоб потратив мені потрібно ще завести дітей в кількості ..... жінка стільки не витримає.
sergkh

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 19:43

budivelnik написав:-вас не зрозуміти..то ви апелюєте до тих то заводи скуповує...
Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу )

-то згадуєте про тих хто має працювати на работі...
У Вас є там робота
Вас влаштовує їх менталітет
У Вас є можливість до кінця свої днів жити без роботи на заощадження

-причому це повинні бути одні і ті самі люди :roll:
..ви визначиться ,будь ласка.
Ці байки про те ,що -прийде багатий дядько і купить в мене шось за мільон...а ще зверху 200 тищ покладе...,а просто так, бо я хороший..треба забути. Це така,знаєте... "Українська мрія", що хтось дасть просто так,бо він багатий. :lol:
Складається враження що всі внас сіли на потяг міліонерів...
Основний покупець хто? Хто потребуе житло для життя,не для понтів, а для життя? Правильно середній клас , ті хто працює ,збирає,позичає і купляє. Про них що скажете..? Опустіться на землю, на всіх "лохів-міліонерів" не хватить.
pararam

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 20:03

budivelnik написав:
Останнє
Будете мати лімон - зрозумієте що не в цьому щастя.

Відкрийте секрет, будьласка
barsal

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 20:09

pararam написав:
budivelnik написав:-вас не зрозуміти..то ви апелюєте до тих то заводи скуповує...
Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу )

У Вас є там робота

Ці байки про те ,що -прийде багатий дядько і купить в мене шось за мільон...а ще зверху 200 тищ покладе...,а просто так, бо я хороший..треба забути. Це така,знаєте... "Українська мрія", що хтось дасть просто так,бо він багатий. :lol:
Основний покупець хто? Хто потребуе житло для життя,не для понтів, а для життя? Правильно середній клас , ті хто працює ,збирає,позичає і купляє. Про них що скажете..? Опустіться на землю, на всіх "лохів-міліонерів" не хватить.

1 Байка в тому , що ціну товару загальною вартістю в 6500 млрд грн( 1,077 млрд кв м х 6 000 грн кв м ) хтось може тримати .
2 Є таке поняття як ексклюзив, так от в центральній частині міста , саме місце розташування коштує в рази дорожче від того що там розташовано . Я можу і під Оперним побудувати по 700 доларів за квадрат , але в разі виставлення там такої ціни , навряд чи хтось зможе задовільнити попит який виникне . Це приблизно те саме , що пробувати задовільнити попит на мерседеси продаючи їх по ціні таврії
3 Я якраз орієнтуюсь на тих хто заробив хоча б 20 000 доларів + має свою однокімнатну квартиру , так що Ваші заявки про орієнтацію на лохів-мілліонерів - в молоко + пропоную забрати слово лох з людини яка на кілька порядків багатша за Вас , бо як залишимо , то Ви лох-в кубі , бо крім всього іншого не маєте того мільону. :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 20:13

barsal написав:
budivelnik написав:
Останнє
Будете мати лімон - зрозумієте що не в цьому щастя.

Відкрийте секрет, будьласка

Секрет чого :?:
Мільйону чи щастя :?: :D

Якщо в кількох словах . то:
Щасливий не той хто багато заробляє , а той хто тратить менше ніж заробляє :!:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 20:13

pararam написав:

У Вас є там робота

Прастите за русскую речь. Но:
Тот средний клас в огромной величине своей, не имеет накопленные даже 10к чтобы чтото купить. Рынок всегда решали перекупщики. Даже в ипотеку прыгали 70% спекулянтов. И только 30% средний клас кто мог себе позволить. Пузырь дулся.

Каждый год появляется маса народу которым нужно жилье. Но уже имея жилье их следующий шаг это подумать как сделать бизнес/инвестировать чтобы наконецто перестать каждый день вкалывать на работе, чтобы расслабится на пасивном доходе. Вот именно это правительство и пытается присечь.
Посмотрите на благополучную Канаду. Прям новый СССР. Ни преступлений, ни суеты. У вас там никогда не останется свободного цента чтобы кудато чтото вложить. 40 часов в неделю вы принадлежите работе. И так до самой пенсии, и никуда вы от этого не денитесь. Хорошо если работа интересная, но в 80% случаев это жестокая рутина.

А ведь ктото сейчас расслабляется, живет беззаботно. Каждый день выбирает, толи в Грецию на серфинге покататся, толи в поход по Гималайским горам. Личный самолет доставит вас в любую точку планеты.
delicious

Подякував: 130 раз.
Подякували: 374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 20:22

Тот средний клас в огромной величине своей, не имеет накопленные даже 10к чтобы чтото купить.

Якщо у Вас не має накопичень хоча б в 10 000 доларів , то на жаль , навіть в Україні Ви не середній клас
А ведь ктото сейчас расслабляется, живет беззаботно. Каждый день выбирает, толи в Грецию на серфинге покататся, толи в поход по Гималайским горам. Личный самолет доставит вас в любую точку планеты.

Ці до речі також не середній клас , це золотий мільйон з здається 6 млрд населення Землі.

Середній клас працює по 60 годин в тиждень і відпочиває два рази в рік по два тижні і десять разів в рік по два дні :D
Найнятий працівник працює 35-42 години в тиждень і відпочиває 24-45 календарних дні
Люмпен знаходиться на роботі 40 годин в тиждень , працює 5 годин ( остальних 35 годин жаліється на загальну несправедливість).
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 23:56

budivelnik написав:
pararam написав:
budivelnik написав:)

.

1 Байка в тому , що ціну товару загальною вартістю в 6500 млрд грн( 1,077 млрд кв м х 6 000 грн кв м ) хтось може тримати .
2 Є таке поняття як ексклюзив, так от в центральній частині міста , саме місце розташування коштує в рази дорожче від того що там розташовано . Я можу і під Оперним побудувати по 700 доларів за квадрат , але в разі виставлення там такої ціни , навряд чи хтось зможе задовільнити попит який виникне . Це приблизно те саме , що пробувати задовільнити попит на мерседеси продаючи їх по ціні таврії
3 Я якраз орієнтуюсь на тих хто заробив хоча б 20 000 доларів + має свою однокімнатну квартиру , так що Ваші заявки про орієнтацію на лохів-мілліонерів - в молоко + пропоную забрати слово лох з людини яка на кілька порядків багатша за Вас , бо як залишимо , то Ви лох-в кубі , бо крім всього іншого не маєте того мільону. :D

- в вас же теж нема лімона ,це відчувається відразу і вас це турбує, хіба б такій собі віртуальний лімон в "нерухомості",я теж так колись думав маючи 3 кімнатну в центрі і будинок в Липниках :roll:
, і під Оперним за 700 не побудуєтє ,бо нема де...а так це все розпальцовки.
Ви ніяк не хочете визнати реалії .
Все дуже просто.. Якщо платить людина 5N за товар який коштує N ,-він лох, а якщо N+20% то ні.
А багатша людина чи ні ..це не показник .
pararam

Повідомлення Додано: Вів 26 жов, 2010 14:34

Ще цікаво глянути на ці "багаті села" біля Львова, де нерухомість коштує мільйони доларів. Це жалюгідний вид - всюди сміття, болото, доріг немає. Невже є такі лохи, які дають за це мільйон. :D
matvs

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 жов, 2010 14:40

Все дуже просто.. Якщо платить людина 5N за товар який коштує N ,-він лох, а якщо N+20% то ні

Якщо людина не в стані заробити на товар який випускається тиражем в 100 одиниць і викуповується тиражем в 100одиниць вже на протязі 50 років і свою неспроможність заробити мотивує тим що тих 100 осіб які все викупили -лохи , то така людина крім того що вона хам , щей не має навіть шансів попасти в тих сто лохів.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 89101112 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему