|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 жов, 2010 18:43
budivelnik написав:1) Я не бачу людей які живуть в картонних коробках чи на балконах і ходять на роботу.
А їх і не має . Є ті хто живуть: на 5-8 кв м , таких згідно статистики - 1 174 000 сімей і одинаків ( або приблизно 2,5-3 млн населення) Єдине питання Ви потрапляєте в цих 2-3 млн чи ні 
Не потрапляю. Щоб потратив мені потрібно ще завести дітей в кількості ..... жінка стільки не витримає.
-
sergkh
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 19:43
budivelnik написав:-вас не зрозуміти..то ви апелюєте до тих то заводи скуповує... Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу )
-то згадуєте про тих хто має працювати на работі... У Вас є там робота Вас влаштовує їх менталітет У Вас є можливість до кінця свої днів жити без роботи на заощадження
-причому це повинні бути одні і ті самі люди
..ви визначиться ,будь ласка.
Ці байки про те ,що -прийде багатий дядько і купить в мене шось за мільон...а ще зверху 200 тищ покладе...,а просто так, бо я хороший..треба забути. Це така,знаєте... "Українська мрія", що хтось дасть просто так,бо він багатий.
Складається враження що всі внас сіли на потяг міліонерів...
Основний покупець хто? Хто потребуе житло для життя,не для понтів, а для життя? Правильно середній клас , ті хто працює ,збирає,позичає і купляє. Про них що скажете..? Опустіться на землю, на всіх "лохів-міліонерів" не хватить.
-
pararam
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 20:03
budivelnik написав: Останнє Будете мати лімон - зрозумієте що не в цьому щастя.
Відкрийте секрет, будьласка
-
barsal
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 20:09
pararam написав:budivelnik написав:-вас не зрозуміти..то ви апелюєте до тих то заводи скуповує... Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу )
-то згадуєте про тих хто має працювати на работі... У Вас є там робота Вас влаштовує їх менталітет У Вас є можливість до кінця свої днів жити без роботи на заощадження
-причому це повинні бути одні і ті самі люди ..ви визначиться ,будь ласка. Ці байки про те ,що -прийде багатий дядько і купить в мене шось за мільон...а ще зверху 200 тищ покладе...,а просто так, бо я хороший..треба забути. Це така,знаєте... "Українська мрія", що хтось дасть просто так,бо він багатий. Складається враження що всі внас сіли на потяг міліонерів... Основний покупець хто? Хто потребуе житло для життя,не для понтів, а для життя? Правильно середній клас , ті хто працює ,збирає,позичає і купляє. Про них що скажете..? Опустіться на землю, на всіх "лохів-міліонерів" не хватить.
1 Байка в тому , що ціну товару загальною вартістю в 6500 млрд грн( 1,077 млрд кв м х 6 000 грн кв м ) хтось може тримати .
2 Є таке поняття як ексклюзив, так от в центральній частині міста , саме місце розташування коштує в рази дорожче від того що там розташовано . Я можу і під Оперним побудувати по 700 доларів за квадрат , але в разі виставлення там такої ціни , навряд чи хтось зможе задовільнити попит який виникне . Це приблизно те саме , що пробувати задовільнити попит на мерседеси продаючи їх по ціні таврії
3 Я якраз орієнтуюсь на тих хто заробив хоча б 20 000 доларів + має свою однокімнатну квартиру , так що Ваші заявки про орієнтацію на лохів-мілліонерів - в молоко + пропоную забрати слово лох з людини яка на кілька порядків багатша за Вас , бо як залишимо , то Ви лох-в кубі , бо крім всього іншого не маєте того мільону. 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 жов, 2010 20:13
barsal написав:budivelnik написав: Останнє Будете мати лімон - зрозумієте що не в цьому щастя.
Відкрийте секрет, будьласка
Секрет чого
Мільйону чи щастя
Якщо в кількох словах . то:
Щасливий не той хто багато заробляє , а той хто тратить менше ніж заробляє 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 жов, 2010 20:13
pararam написав:budivelnik написав:-вас не зрозуміти..то ви апелюєте до тих то заводи скуповує... Повірте мені на слово , ті хто живуть в таких квартирах , шкодують про дещо інші речі з дещо іншими сумами ( наприклад , що не викупили за сертифікати Автобусний , чи 500 га лісу )
-причому це повинні бути одні і ті самі люди ..ви визначиться ,будь ласка. Ці байки про те ,що -прийде багатий дядько і купить в мене шось за мільон...а ще зверху 200 тищ покладе...,а просто так, бо я хороший..треба забути. Це така,знаєте... "Українська мрія", що хтось дасть просто так,бо він багатий. Складається враження що всі внас сіли на потяг міліонерів... Основний покупець хто? Хто потребуе житло для життя,не для понтів, а для життя? Правильно середній клас , ті хто працює ,збирає,позичає і купляє. Про них що скажете..? Опустіться на землю, на всіх "лохів-міліонерів" не хватить.
Прастите за русскую речь. Но:
Тот средний клас в огромной величине своей, не имеет накопленные даже 10к чтобы чтото купить. Рынок всегда решали перекупщики. Даже в ипотеку прыгали 70% спекулянтов. И только 30% средний клас кто мог себе позволить. Пузырь дулся.
Каждый год появляется маса народу которым нужно жилье. Но уже имея жилье их следующий шаг это подумать как сделать бизнес/инвестировать чтобы наконецто перестать каждый день вкалывать на работе, чтобы расслабится на пасивном доходе. Вот именно это правительство и пытается присечь.
Посмотрите на благополучную Канаду. Прям новый СССР. Ни преступлений, ни суеты. У вас там никогда не останется свободного цента чтобы кудато чтото вложить. 40 часов в неделю вы принадлежите работе. И так до самой пенсии, и никуда вы от этого не денитесь. Хорошо если работа интересная, но в 80% случаев это жестокая рутина.
А ведь ктото сейчас расслабляется, живет беззаботно. Каждый день выбирает, толи в Грецию на серфинге покататся, толи в поход по Гималайским горам. Личный самолет доставит вас в любую точку планеты.
-
delicious
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 20:22
Тот средний клас в огромной величине своей, не имеет накопленные даже 10к чтобы чтото купить.
Якщо у Вас не має накопичень хоча б в 10 000 доларів , то на жаль , навіть в Україні Ви не середній клас А ведь ктото сейчас расслабляется, живет беззаботно. Каждый день выбирает, толи в Грецию на серфинге покататся, толи в поход по Гималайским горам. Личный самолет доставит вас в любую точку планеты.
Ці до речі також не середній клас , це золотий мільйон з здається 6 млрд населення Землі.
Середній клас працює по 60 годин в тиждень і відпочиває два рази в рік по два тижні і десять разів в рік по два дні
Найнятий працівник працює 35-42 години в тиждень і відпочиває 24-45 календарних дні
Люмпен знаходиться на роботі 40 годин в тиждень , працює 5 годин ( остальних 35 годин жаліється на загальну несправедливість).
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 жов, 2010 23:56
budivelnik написав:pararam написав:budivelnik написав:)
.
1 Байка в тому , що ціну товару загальною вартістю в 6500 млрд грн( 1,077 млрд кв м х 6 000 грн кв м ) хтось може тримати . 2 Є таке поняття як ексклюзив, так от в центральній частині міста , саме місце розташування коштує в рази дорожче від того що там розташовано . Я можу і під Оперним побудувати по 700 доларів за квадрат , але в разі виставлення там такої ціни , навряд чи хтось зможе задовільнити попит який виникне . Це приблизно те саме , що пробувати задовільнити попит на мерседеси продаючи їх по ціні таврії 3 Я якраз орієнтуюсь на тих хто заробив хоча б 20 000 доларів + має свою однокімнатну квартиру , так що Ваші заявки про орієнтацію на лохів-мілліонерів - в молоко + пропоную забрати слово лох з людини яка на кілька порядків багатша за Вас , бо як залишимо , то Ви лох-в кубі , бо крім всього іншого не маєте того мільону. 
- в вас же теж нема лімона ,це відчувається відразу і вас це турбує, хіба б такій собі віртуальний лімон в "нерухомості",я теж так колись думав маючи 3 кімнатну в центрі і будинок в Липниках
, і під Оперним за 700 не побудуєтє ,бо нема де...а так це все розпальцовки.
Ви ніяк не хочете визнати реалії .
Все дуже просто.. Якщо платить людина 5N за товар який коштує N ,-він лох, а якщо N+20% то ні.
А багатша людина чи ні ..це не показник .
-
pararam
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 14:34
Ще цікаво глянути на ці "багаті села" біля Львова, де нерухомість коштує мільйони доларів. Це жалюгідний вид - всюди сміття, болото, доріг немає. Невже є такі лохи, які дають за це мільйон. 
-
matvs
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 14:40
Все дуже просто.. Якщо платить людина 5N за товар який коштує N ,-він лох, а якщо N+20% то ні
Якщо людина не в стані заробити на товар який випускається тиражем в 100 одиниць і викуповується тиражем в 100одиниць вже на протязі 50 років і свою неспроможність заробити мотивує тим що тих 100 осіб які все викупили -лохи , то така людина крім того що вона хам , щей не має навіть шансів попасти в тих сто лохів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1