|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:54
Я теж так вважаю!!! І я цьому не суперечив!!! А підкреслив що спостерігається падіння відсоткової ставки, в порівнянні з початком року!!!
Доречі інколи людям не вистачає 5 000 у.о для купівлі мінімальної квартирки квартирки, і позичити ніде крім як в банку, можливості не має!!! Мені здається що у цьому випадку краще взяти кредит навіть під такий відсоток, ніж чекати поки знизяться відсотки, і не факт що коли кредити стануть доступнішими, не виросте ціна на цю квартирку ще на 5 тис.!!!!
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 14:59
kclviv написав:Я теж так вважаю!!! І я цьому не суперечив!!! А підкреслив що спостерігається падіння відсоткової ставки, в порівнянні з початком року!!! Доречі інколи людям не вистачає 5 000 у.о для купівлі мінімальної квартирки квартирки, і позичити ніде крім як в банку, можливості не має!!! Мені здається що у цьому випадку краще взяти кредит навіть під такий відсоток, ніж чекати поки знизяться відсотки, і не факт що коли кредити стануть доступнішими, не виросте ціна на цю квартирку ще на 5 тис.!!!!
куда вы клоните понятно. Не вырастет. Кто собрал 45000, найдет ещё 5000. Тем более, что купить квартиру мало, её нужно оформить, заплатить налоги, сделать ремонт, мебель по минимуму, желательно, что-то иметь на черный день. Если взять кредит, под такие "льготные" проценты - черный день не заставит себя ждать.
P.S. вы случайно с Будивельником не разыгрываете сценку с "добрым" и "злым" следователем?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 15:13
Ні не розігруємо!!! Мені не подобається конфліктувати з людьми!!! Набагато приємніше і корисніше для людей, на форумі давати корисні поради, цікаву інформацію один одному... Давайте не будем конфліктувати один з одним, я не думаю що людям цікаво це читати!!!
Тим більще на тему Нерухомість у Львові говорити можна дуже багато.....))) Підтримайте мене... буду радий спілкуванню...
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 15:17
kclviv написав:Ні не розігруємо!!! Мені не подобається конфліктувати з людьми!!! Набагато приємніше і корисніше для людей, на форумі давати корисні поради, цікаву інформацію один одному... Давайте не будем конфліктувати один з одним, я не думаю що людям цікаво це читати!!!
Тим більще на тему Нерухомість у Львові говорити можна дуже багато.....))) Підтримайте мене... буду радий спілкуванню...
ни чего не знаю о ситуации на РН Львова, я ни когда не был в городе. Но когда рынок падает покупать в кредит не умно.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 15:24
Якщо знати достовірно на 100%, що ринок падає, то я згоден що тоді не розумно брати кредит...!!! Але в нас в дережаві все не стабільно, прогнозувати щось, а тим більше гарантувати щось, дуже важко...!
Тут або "Пан або пропав" 
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 15:27
Яка на Ваш погляд буде ситуація з нерухомістю в найближчий час..?
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 16:05
kclviv написав:Яка на Ваш погляд буде ситуація з нерухомістю в найближчий час..?
"Але в нас в дережаві все не стабільно..." - вот ключевое слово.
Для реализации проектов, нужна стабильность, когда её нет - риск тоже нужно чем-то оправдать. В нашей ситуации, оправдать не чем. А у населения просто нет денег покупать недвигу по $2000. Во Львове планка ниже, так и заработки ниже. Причины и следствия обговаривались тут десятки раз, сценарии прописаны. Ждите падения ещё раза в два. Вопрос времени....
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 жов, 2010 19:25
Ніякого падіння в 2 рази не буде!!!! Вже 2 роки криза, і в лютому місяці минулго року на ринку був такий застой що годі вже більшого уявити клієнтів взагалі не було...!!! І що?? Ціни звичайно 2-3 тис. знизились, і то по тих обєктах які терміново продавались, а решту власників, зняли обєкти з продажу!!!! А зараз і клієнтів достатньо і обєктів, багато людей зараз нормально заробляють!!! Тому по яких це причинах нерухомість має впасти ще в 2 рази....???
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 жов, 2010 19:38
Тим більше зараз різниця в ціні між 1 кімнатною квартирою і 2 кімнатною квартирою скоротилась в 2 рази!!!!
До кризи нормальна 1 кім. квартира 36 кв.м коштувала в районі 75 000 у.о а зараз таку квартиру можна купити за 40 000у.о
А 2 кім. квартира 50 кв.м коштувала орієнтовно 95 000 у.о а зараз можна купити за 50 000у.о
Виходить: щоб поміняти 1к. на 2к. достатньо 10 000 у.о А до кризи щоб зробити такий обмін потрібно було 20 000 у.о - це приблизні параметри і ціни...!!!!
Тому такиі умови обміну як є зараз, не можна втрачати....
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 жов, 2010 19:55
Доречі сьогоднішні ціни на квартири вище вказані є реальними!!! Навіть дешевше можна знайти 1 кім. починаючи від 29,500 у.о; фото таких квартир можна подивитись на сайті: kc.lviv.ua/buy_apartment.php
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему