Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 34567 ... 44>
Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:54

Я теж так вважаю!!! І я цьому не суперечив!!! А підкреслив що спостерігається падіння відсоткової ставки, в порівнянні з початком року!!!
Доречі інколи людям не вистачає 5 000 у.о для купівлі мінімальної квартирки квартирки, і позичити ніде крім як в банку, можливості не має!!! Мені здається що у цьому випадку краще взяти кредит навіть під такий відсоток, ніж чекати поки знизяться відсотки, і не факт що коли кредити стануть доступнішими, не виросте ціна на цю квартирку ще на 5 тис.!!!!
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 13:59

kclviv писал(а):Я теж так вважаю!!! І я цьому не суперечив!!! А підкреслив що спостерігається падіння відсоткової ставки, в порівнянні з початком року!!!
Доречі інколи людям не вистачає 5 000 у.о для купівлі мінімальної квартирки квартирки, і позичити ніде крім як в банку, можливості не має!!! Мені здається що у цьому випадку краще взяти кредит навіть під такий відсоток, ніж чекати поки знизяться відсотки, і не факт що коли кредити стануть доступнішими, не виросте ціна на цю квартирку ще на 5 тис.!!!!

куда вы клоните понятно. Не вырастет. Кто собрал 45000, найдет ещё 5000. Тем более, что купить квартиру мало, её нужно оформить, заплатить налоги, сделать ремонт, мебель по минимуму, желательно, что-то иметь на черный день. Если взять кредит, под такие "льготные" проценты - черный день не заставит себя ждать.
P.S. вы случайно с Будивельником не разыгрываете сценку с "добрым" и "злым" следователем?
Oven

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 14:13

Ні не розігруємо!!! Мені не подобається конфліктувати з людьми!!! Набагато приємніше і корисніше для людей, на форумі давати корисні поради, цікаву інформацію один одному... Давайте не будем конфліктувати один з одним, я не думаю що людям цікаво це читати!!!

Тим більще на тему Нерухомість у Львові говорити можна дуже багато.....))) Підтримайте мене... буду радий спілкуванню...
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 14:17

kclviv писал(а):Ні не розігруємо!!! Мені не подобається конфліктувати з людьми!!! Набагато приємніше і корисніше для людей, на форумі давати корисні поради, цікаву інформацію один одному... Давайте не будем конфліктувати один з одним, я не думаю що людям цікаво це читати!!!

Тим більще на тему Нерухомість у Львові говорити можна дуже багато.....))) Підтримайте мене... буду радий спілкуванню...

ни чего не знаю о ситуации на РН Львова, я ни когда не был в городе. Но когда рынок падает покупать в кредит не умно.
Oven

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 14:24

Якщо знати достовірно на 100%, що ринок падає, то я згоден що тоді не розумно брати кредит...!!! Але в нас в дережаві все не стабільно, прогнозувати щось, а тим більше гарантувати щось, дуже важко...!
Тут або "Пан або пропав" :D
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 14:27

Яка на Ваш погляд буде ситуація з нерухомістю?

Яка на Ваш погляд буде ситуація з нерухомістю в найближчий час..?
kclviv

Сообщение Добавлено: Вт 12 окт, 2010 15:05

Re: Яка на Ваш погляд буде ситуація з нерухомістю?

kclviv писал(а):Яка на Ваш погляд буде ситуація з нерухомістю в найближчий час..?

"Але в нас в дережаві все не стабільно..." - вот ключевое слово.
Для реализации проектов, нужна стабильность, когда её нет - риск тоже нужно чем-то оправдать. В нашей ситуации, оправдать не чем. А у населения просто нет денег покупать недвигу по $2000. Во Львове планка ниже, так и заработки ниже. Причины и следствия обговаривались тут десятки раз, сценарии прописаны. Ждите падения ещё раза в два. Вопрос времени....
Oven

Сообщение Добавлено: Ср 13 окт, 2010 18:25

Ніякого падіння в 2 рази не буде!!!!

Ніякого падіння в 2 рази не буде!!!! Вже 2 роки криза, і в лютому місяці минулго року на ринку був такий застой що годі вже більшого уявити клієнтів взагалі не було...!!! І що?? Ціни звичайно 2-3 тис. знизились, і то по тих обєктах які терміново продавались, а решту власників, зняли обєкти з продажу!!!! А зараз і клієнтів достатньо і обєктів, багато людей зараз нормально заробляють!!! Тому по яких це причинах нерухомість має впасти ще в 2 рази....???
kclviv

Сообщение Добавлено: Ср 13 окт, 2010 18:38

Обмін з 1кім. на 2 кім. замість 20 000у.о тепер 10 000у.о

Тим більше зараз різниця в ціні між 1 кімнатною квартирою і 2 кімнатною квартирою скоротилась в 2 рази!!!!
До кризи нормальна 1 кім. квартира 36 кв.м коштувала в районі 75 000 у.о а зараз таку квартиру можна купити за 40 000у.о
А 2 кім. квартира 50 кв.м коштувала орієнтовно 95 000 у.о а зараз можна купити за 50 000у.о

Виходить: щоб поміняти 1к. на 2к. достатньо 10 000 у.о А до кризи щоб зробити такий обмін потрібно було 20 000 у.о - це приблизні параметри і ціни...!!!!

Тому такиі умови обміну як є зараз, не можна втрачати....
kclviv

Сообщение Добавлено: Ср 13 окт, 2010 18:55

Доречі сьогоднішні ціни на квартири вище вказані є реальними!!! Навіть дешевше можна знайти 1 кім. починаючи від 29,500 у.о; фото таких квартир можна подивитись на сайті: kc.lviv.ua/buy_apartment.php
kclviv

#<1 ... 34567 ... 44>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор