|
|
![]() Зростання попиту на нерухомість!!!Останні дні на ринку відчувається зростання попиту на нерухомість, поченається передноворічна "епілепсія"
![]()
![]() Якщо по 50 дзвінків в день від клієнтів це тихо тихо, то тоді все дійсно завмирає...!!!
![]()
![]() Ну це субєктивна інформація, тому що, все таки люди купляють нерухомість, що би хто не говорив...! Якщо все буде гірше і ціни будуть падати, чому люди не чекають, а купляють.... говорити можна багато, але тримати гроші в нерухомості є набагато спокійніше ніж в банку...
![]()
А мне в банке спокойнее ![]() Просто было бы тяжело наблюдать как мои инвестиции в недвигу от месяца к месяцу дешевеют и не приносят доход. А в банке по депо - доход стабильный ![]() Я безусловно выйграл в 2008-2010-м. И на начало 2011-го сделал окончательный вывод - НЕ ПОКУПАТЬ. Рано еще - еще падать и падать... А совсем спокойно вы себя будете чувствовать отдав деньги на благотворительность ![]() ![]() ![]() ![]() [b]jde[/
Якщо і щось буде падати, так це не нерухомість!!! Чекайте.... може і впаде!!! Але якщо раптом ціна виросте у 2 рази за пів року, як це було у 2004 році після, минулої кризи 1997р., то за свої банківські грошенята купите хіба що гараж замість 1 кім. квартири....! От і думайте чи є сенс так ризикувати...!!! А коли у 2004 році ціни почали рости шаленими темпами, то знайти якийсь обєкт було майже не реально, бо хто хоче продавати коли ціни ростуть на очах...???? Забули просто вже всі, що це таке....!!!!!! Дорого Вам зараз 1 кім за 33 000у.о то почекайте, знайдете собі 1 кім. за 60 000у.о!!!
![]() kclviv
ОК. Еще один растишка с прогнозом роста в 2 раза за полгода? Я принимаю спор и говорю что до весны 2011 года цены на недвижимость будут снижаться... Ожидаю падение еще на 4% до начала апреля. Запомнмв ваш и мой прогноз и проверим можно ли вам доверять в дальнейшем ![]() Я думаю что нет ![]() ![]()
Якщо я правильно зрозумів , то Ви прогнозуєте 1440 до квітня 2011 ![]() ____________________________________Чи до 1510 до квітня 2011 ![]() Перший варіант - це як похідна від Вашого прогнозу від квітня 2010 про падіння до 1470-1530 ( мінус 8-12% від 1670 ) Другий варіант - це мінус 4% від сьогоднішнього рівня , тобто порогнозуєте сповільнення зниження ціни в два рази в порівнянні з 2010 роком .
![]() Рясна РуськаВставлю 5 копійок і я. Стосовно Рясної Руської - впевнено можу сказати, що будівельник правий - стосовно ціни. Дійсно було 500-600, потім зріст десь до 800 і зараз досить низький спад до 700. Але не потрібно забувати про те, що на 2011 -2012 - Рясну руську включають в межі Львова і всі мешканці про те знають + добудується окружна до Євро 2012 - це розгрузить вулицю Шевченка. 2 роки назад сестра купила там ділянку 9 сотих за 48тис у.о. - тепер їй реально і 30 тис у.о. не дають-( - тобто ціна впала явно не на 20%.
Тепер про квартири- стикнувся з обміном 1 кімнатної на КУльпарківській 37кв м на 2 кімнатну в р-ні Медінституту - з доплатою 15000у.о. -навіть рипатись немає що. Потрібно мінімум 25000у.о. Через це вирішив підзаробити до весни хоча б ще 5000 і тоді рухатись. І в котре переконаний, що до весни ціни на житло впадуть мінімум на 10%. ![]() ![]() ![]()
|
|