|
Банк Глобус (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 06 жов, 2016 15:48
Капіталіст написав:Тут ще питання, як реагуватиме НБУ. Під приводом подібних відмиваних речей банки вже пускали "під ніж".
Ищут повод!Давно небыло чисток от бабы яги!Нбу будет реагировать оооочень просто!
-
bub-har
-
-
- Подякував: 530 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 15:56
bub-har написав:Да,менеяется! ''ВСЕГО''-меняется на сумму покупки+80 коп за смс! ""Доступная сумма""тоже меняется!Вот сегодня я делал покупку!Так списалось ровно сумма покупки без 80 коп за смс  Сумма "всего"уменьшилась на сумму покупки,а ""доступно'' уменьшилась на 1,5%+19 грн 04 коп  от ""всего"
Суму «доступно» рахуєте від суми «всього», яка була на початок дня, а не від тіеї, яка прийшла в смс, вірно?
-
casper12
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:01
Козак-характерник написав:Просто в них всі канали доступу до руху коштів платні. Мбанкінг - 80 коп. за смс. ІБ 100 грн + обов'язковий мбанкінг до рахунку, що хочеш переглянути. Перегляд в банкоматі теж платний. І навіть платні сервіси криво працюють. Таке відчуття, що банка гальмує доступ до руху коштів, щоб щось намутити...))
Ну я подключил смс инфо и не парюсь с остатками-у меня вся инфо на телефоне!А то что там разница в цифре на 20 купонов больше-так это ерунда-зато % начисляют четко ,больше чем везде,снятие за день почти всей суммы-за это многое можно простить! Лишь бы подольше жил и радовал нас хорошими %
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:04
bub-har написав: Козак-характерник написав:Просто в них всі канали доступу до руху коштів платні. Мбанкінг - 80 коп. за смс. ІБ 100 грн + обов'язковий мбанкінг до рахунку, що хочеш переглянути. Перегляд в банкоматі теж платний. І навіть платні сервіси криво працюють. Таке відчуття, що банка гальмує доступ до руху коштів, щоб щось намутити...))
Ну я подключил смс инфо и не парюсь с остатками-у меня вся инфо на телефоне!А то что там разница в цифре на 20 купонов больше-так это ерунда-зато % начисляют четко ,больше чем везде,снятие за день почти всей суммы-за это многое можно простить! Лишь бы подольше жил и радовал нас хорошими %
Мені не все одно, бо в мене запасочка з кредитним лімітом. Щоб з грейсу не вилетіти, тут кожна копійка на обліку повинна бути.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 06 жов, 2016 16:04, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:04
casper12 написав:Суму «доступно» рахуєте від суми «всього», яка була на початок дня, а не від тіеї, яка прийшла в смс, вірно?
Нет! Мне приходит новая смс после покупки и доступно и всего-сразу меняется и так после каждой покупки
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:10
Козак-характерник написав:Мені не все одно, бо в мене запасочка з кредитним лімітом. Щоб з грейсу не вилетіти, ту кожна копійка на обліку повинна бути.
Ну Вам да! Нужно четко следить!А я кредитки ""не умею готовить"-хочется-но колется!Боюсь,проморгнешь и посадят на счетчик! Нужно быть суперспецом как например форумчанин ворлон-=все кредитки знает!
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:19
bub-har написав:Нет! Мне приходит новая смс после покупки и доступно и всего-сразу меняется и так после каждой покупки
Ну і даремно! Незнижувальний залишок є константою впродовж дня.
-
casper12
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:22
casper12 написав:bub-har написав:Нет! Мне приходит новая смс после покупки и доступно и всего-сразу меняется и так после каждой покупки
Ну і даремно! Незнижувальний залишок є константою впродовж дня.
Тобто блокується від доступної суми на початку дня по всім операціям дня?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:32
Козак-характерник написав: bub-har написав: Козак-характерник написав:Творча банка... Я заплутався вже у всьому... А виписку не дають повноцінну. За ІБ заплатив 100 грн. і рух коштів не можу подивитися. На мило виписка в архіві з паролем прийшла, не можу відкрити. Треба йти до відділення і з'ясовувати все.
Открытие у глобуса ИБ-это мужественный поступок!Вы первопроходец!А то что они даже по телефону не знают простых вещей(им нужно уточнять)-это конечно удивляет
Просто в них всі канали доступу до руху коштів платні. Мбанкінг - 80 коп. за смс. ІБ 100 грн + обов'язковий мбанкінг до рахунку, що хочеш переглянути. Перегляд в банкоматі теж платний. І навіть платні сервіси криво працюють. Таке відчуття, що банка гальмує доступ до руху коштів, щоб щось намутити...))
Бесплатно выписка в отделении раз в месяц
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 16:34
bub-har написав: Козак-характерник написав:Мені не все одно, бо в мене запасочка з кредитним лімітом. Щоб з грейсу не вилетіти, ту кожна копійка на обліку повинна бути.
Ну Вам да! Нужно четко следить!А я кредитки ""не умею готовить"-хочется-но колется!Боюсь,проморгнешь и посадят на счетчик! Нужно быть суперспецом как например форумчанин ворлон-=все кредитки знает!
Достаточно знать Б5 и КВБ
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-