Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 910111213 ... 87>
Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 11:20

будівельник визнав опонентом тільки мен
підправимо рощзрахунки

15,07,2010 р було куплено золлото по 316 грн за грам.
сьогодні 31,01,2011 можу здати по 336 грн за грам
\http://www.tavrika.com/ua/benefits/for_natural_person/metal.htm
отримую 20 грн за 1 грам
20/316=0,063
тобто 6,3 % за 6,5 місяця

тобто 11,6 % річних
Miola

Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 13:24

Я предлагал вам выбрать любой бизнес-вариант по сдаче квартиры в аренду

А Ви що не допускаєте що мене може не влаштовувати те що Ви пропонуєте , чи Ви настільки непогрішимий що все що кажете це істина в останній інстанції :?:
Опять буду сравнивать реальную 3к на Оболони по ценам из Авизо самостоятельно и постить в эту ветку,

Та без проблем . Ви що думаєте що я буду Вам заперечувати і всі Ваші дії класифікувати як маразм :?:
Для мене Ваша позиція - одна з багатьох , я навіть Вам допоможу з Авізо :D
tsnakeman Додано: Пт 28 Січ, 2011 22:06
Индексы КРЖН по "Авизо" от 28.01.2011

http://fotohost.org/images/a1da776d.jpg-45kB.jpg
http://fotohost.org/images/a1a0f01e.jpg-45kB.jpg
Чи загальна інформація Вам не підходить і Ви будете вручну підбирати підходящі варіанти :?:
Тут все просто - берете ціну хотелки з графіка і підставляєте ціну оренди з іншого графіку , але при цьому не забудьте врахувати , що в авізо вже місяць як росте ціна як житла так і оренди.
Чи будете розповідати що Авізо - не відображає реальної ситуації на ринку , а Ваша виборка з Авізо - відображає :D
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 15:11

budivelnik писал(а):Чи загальна інформація Вам не підходить і Ви будете вручну підбирати підходящі варіанти :?:
Тут все просто - берете ціну хотелки з графіка і підставляєте ціну оренди з іншого графіку

Та не вопрос! :D Я ж на любой вариант согласен! Только не фантастический! Вы как всегда запамятовали :D Я ж как раз это и предлагал!
Вот смотрите как просто лечится ваш склероз :D :
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... c&start=45
jde Добавлено: Пн 10 Янв, 2011 22:58
Сколько людей - столько и мнений. Рассмотреть все варианты - невозможно. Поэтому разумным было бы рассматривать по индексу Домика (как делали в прошлом году) или Мегаквартала если хотите.

Или как вариант выбрать "бизнес идею" - конкретную квартиру в конкретном районе и отслеживать ее. Но тут уже много субъективного - требует дополнительного обсуждения.

Мне как раз по индексам нравится намного больше :D
И не забудьте учесть стоимость ремонтов и простоев. Квартиру не получится сдавать вечно ничего в ней не меняя :D
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 15:17

А що Ви в теорію впали :?:
Хотіли ж з Авізо приклад підібрати , так підбирайте.
Подобається по індексам - підбирайте по індексам.
Не подобається Авізо - підбирайте звідки хочете , я тут при чому :?:

ПС
А в кого маразм чи склероз - це вже залиште профільним спеціалістам . а то щось забагато на себе берете
і продавець шмоток
і гравець на фонді
і депо-вкладник
Я думаю що лікар - це вже занадто навіть для Вас.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 16:36

budivelnik
Да, врач - это уже слишком :D Согласен!
Тем более для безнадежного пациента :D

А депо ж практически у каждого есть.
Вот вы и строитель и депо и программы пишите и в финансах типа разбираетесь...
Еще и продавец булочек и пива с колбасой :D
jde

Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 17:21

Вот вы и строитель и депо и программы пишите и в финансах типа разбираетесь...
Еще и продавец булочек и пива с колбасой

Є праця , а є хобі .
Працюю я тільки в будівництві і в продажі сигарет і алкоголю , булочки з сосисками - продає дружина.
Депо в мене не має , слава богу будь-який з двох бізнесів в стані зїсти додатково по 1 млн грн в рік і при цьому навіть не гикнути .
Як хобі займаюсь програмуванням ( якщо це можна так назвати ) . але внаслідок наявності друзів які не мають зеленого поняття про можливості компютера , можу собі позволити зваяти за тиждень-другий якусь надбудову наприклад над екселем і за це отримати подяку в вигляді тижневого відпочинку де небуть в горах в Словачині чи Польщі , не говорячи вже про рідні Карпати ( але при цьому для професійних програмістів дорога до моїх друзів закрита - дуже вже інформація конфединційна ) .
Так само як хоббі фінансую розробку однієї з програм для спорту ( тут програмую вже не я і програмують по дорослому ) , але криза змусила дещо зменшити обороти - не тягну зараз фінансово.
Так само як хобі - сижу на цих сторінках - якщо чесно в шоці від базового рівня основної маси тут присутніх як в фізиці так і в економіці.
Як висновок
Професійно займаюсь двома справами і на протязі вже десятка років , тому й так добре в них орієнтуюсь і не пробую одночасно сидіти однією попою більше ніж на двох стільчиках
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 17:58

budivelnik писал(а):Є праця , а є хобі .
Працюю я тільки в будівництві і в продажі сигарет і алкоголю , булочки з сосисками - продає дружина.

Так и у меня ж жена магазином занимается. Но почему-то єто не мешает вам рассказывать что я продаю :D Так и мне аналогично...
budivelnik писал(а):Депо в мене не має , слава богу будь-який з двох бізнесів в стані зїсти додатково по 1 млн грн в рік і при цьому навіть не гикнути .

Вот вы либо врете, либо скрываете. У меня тоже бизнесы есть. но не представляю как можно жить без депо. Например вы. Продали квартиу а деньги куда? Сразу всю сумму на новый объект? А если вторую продали и новый строить не собираетесь или его строительство уже профинансировано? Вот то-то и оно. Продажи идут неравномерно - кусками (объектами), а финансирование новых относительно равномерно. В это время можно держать нал под подушкой или на депо на карту с текущим счетом. Я выбираю 2-й вариант - в основном из-за безопасности.

budivelnik писал(а):Як висновок
Професійно займаюсь двома справами і на протязі вже десятка років , тому й так добре в них орієнтуюсь і не пробую одночасно сидіти однією попою більше ніж на двох стільчиках

А я депо не считаю работой как и сдачу квартиры в аренду (если не посуточно).
и фонду в моем случае тоже :D

Ну и смотрите сами - я умнее вас :D , на 5 лет младше (тут мы уже в таком возрасте когда младше - это плюс), алкоголь почти не употребляю. Поэтому что удивлятся что умудряюсь сидеть на 2-х стульях :D Бизнес + основная работа (IT).
Все остальное хобби...
И разницы большой не вижу...
jde

Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 18:14

Продали квартиу а деньги куда? Сразу всю сумму на новый объект? А если вторую продали и новый строить не собираетесь или его строительство уже профинансировано?

1 Продаж квартири це не продаж насіння , тому як правило він затягується на місяць мінімум
2 Як правило для безпеки виплати грошей розтягуються
3 Я в стані в будівництві прожувати в рік 4 млн грн , а за останніх два роки прокрутив тільки два
4 В будівництві при наявності надійних постачальників ( а вони є ) я в стані проплатити наприклад виготовлення бетону на квартал вперед і при цьому ціновий бонус який я отримаю буде в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо
5 Я мовчу про метал , в кінці 2008 , ціна на метал впала до 5000 грн за тонну , долар виріс до 7,5 грн ( 666 доларів за тонну ) , порівняйте з сьогоднішніми 8 000 грн ( 1000 доларів за тонну ) , а за рік я в стані використати 40 тонн без якогось напрягу , тай метал не псується .

Так що ще раз наголошу
Куди вкласти пару млн грн в рік - я знаю наперед ( і як на цих вкладеннях заробити ) , друге питання що в мене зайвих коштів не має , тому й вкладати нічого.

Ну и смотрите сами - я умнее вас

Ой мамо , ой мамо , нас так люди хвалять
А хто нас хвалить доню :?:
Як хто :?: Ви мене а я Вас

З зеркалом ще не спілкуєтесь :?:
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 21:13

Ну 2*2=4 я пропущу...
budivelnik писал(а):3 Я в стані в будівництві прожувати в рік 4 млн грн , а за останніх два роки прокрутив тільки два

Так вроде же и 8 млн. можете (это конечно если вам верить что можете построить 2000 кв.м. как говорили :D ). Но кто ж вам верит то еще??? :D
budivelnik писал(а):4 В будівництві при наявності надійних постачальників ( а вони є ) я в стані проплатити наприклад виготовлення бетону на квартал вперед і при цьому ціновий бонус який я отримаю буде в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо

Видите вы покупаете 20-50 кубов бетона (0.01% от производства завода, если не меньше) - и получаете скидку, а когда считаете себестоимость высотки - то тупо считаете по своим ценам :D Не красиво как-то получается... :D И тупо... :D
budivelnik писал(а):5 Я мовчу про метал , в кінці 2008 , ціна на метал впала до 5000 грн за тонну , долар виріс до 7,5 грн ( 666 доларів за тонну ) , порівняйте з сьогоднішніми 8 000 грн ( 1000 доларів за тонну ) , а за рік я в стані використати 40 тонн без якогось напрягу , тай метал не псується .

Опа! Странно звучит :D Я купил доллар по 4.6 грн и авто (для жены) по цене в гривне и при этом продав дорллар за 9,21 грн - и это вызвало прям таки бурю возмущения, а тут оказывается на тебе...
budivelnik писал(а):Так що ще раз наголошу
Куди вкласти пару млн грн в рік - я знаю наперед ( і як на цих вкладеннях заробити ) , друге питання що в мене зайвих коштів не має , тому й вкладати нічого.

Вот я например, в несезон, собираю деньги на депо и правда, не знаю куда вложить с гарантированной прибылью на такой короткий срок... Но не аренда так точно :D :D :D
[quote="budivelnik"]
Ой мамо , ой мамо/quote]
Та не скули уже - хватит, все и так верим что тебе тяжело :D
jde

Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 21:22

3 Я в стані в будівництві прожувати в рік 4 млн грн , а за останніх два роки прокрутив тільки два

Так вроде же и 8 млн. можете (это конечно если вам верить что можете построить 2000 кв.м. как говорили ). Но кто ж вам верит то еще???

А що за два роки я змушений був зменшити свої виробничі потужності - не могли подумати :?:

Видите вы покупаете 20-50 кубов бетона (0.01% от производства завода, если не меньше) - и получаете скидку, а когда считаете себестоимость высотки - то тупо считаете по своим ценам Не красиво как-то получается... И тупо...

Тупо не розуміти що я отримую знижку за те що проплачую наперед на 2-3-6 місяців , а не за обєм.
А 50-60 кубів - це тижнева норма виробництва при нормальній роботі
Опа! Странно звучит Я купил доллар по 4.6 грн и авто (для жены) по цене в гривне и при этом продав дорллар за 9,21 грн - и это вызвало прям таки бурю возмущения, а тут оказывается на тебе...

Шановний - а де я писав що я це робив :?:
Я намалював теоретичну можливість подібної дії , а Ви видаєте теоретичну можливість як власне досягнення - як то кажуть
Відчуйте різницю
Вот я например, в несезон, собираю деньги на депо и правда, не знаю куда вложить с гарантированной прибылью на такой короткий срок...

В мене не сезон по роботі це січень місяць . але й по продажам житла це також не сезон , так що заради одного місяця я не буду руку збивати.

Та не скули уже - хватит, все и так верим что тебе тяжело

Коли людина ні з того ні з сього починає тикати - це що
Моментальна пропажа виховання , чи на хворий мозоль наступили :?:
І по друге
А коли і де я на щось жалівся :?:
Навпаки до мене постійно з претензіями що я .опи не бачу .Напевно я дивлюсь вгору і пересуваюсь рівно , а хтось зігнувся і в попереднього який в такій самій позі - вперся.
budivelnik

1
1
  #<1 ... 910111213 ... 87>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор