Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
будівельник визнав опонентом тільки мен
підправимо рощзрахунки
15,07,2010 р було куплено золлото по 316 грн за грам.
сьогодні 31,01,2011 можу здати по 336 грн за грам
\http://www.tavrika.com/ua/benefits/for_natural_person/metal.htm
отримую 20 грн за 1 грам
20/316=0,063
тобто 6,3 % за 6,5 місяця
Я предлагал вам выбрать любой бизнес-вариант по сдаче квартиры в аренду
А Ви що не допускаєте що мене може не влаштовувати те що Ви пропонуєте , чи Ви настільки непогрішимий що все що кажете це істина в останній інстанції
Опять буду сравнивать реальную 3к на Оболони по ценам из Авизо самостоятельно и постить в эту ветку,
Та без проблем . Ви що думаєте що я буду Вам заперечувати і всі Ваші дії класифікувати як маразм Для мене Ваша позиція - одна з багатьох , я навіть Вам допоможу з Авізо tsnakeman Додано: Пт 28 Січ, 2011 22:06
Индексы КРЖН по "Авизо" от 28.01.2011
http://fotohost.org/images/a1da776d.jpg-45kB.jpg http://fotohost.org/images/a1a0f01e.jpg-45kB.jpg Чи загальна інформація Вам не підходить і Ви будете вручну підбирати підходящі варіанти Тут все просто - берете ціну хотелки з графіка і підставляєте ціну оренди з іншого графіку , але при цьому не забудьте врахувати , що в авізо вже місяць як росте ціна як житла так і оренди.
Чи будете розповідати що Авізо - не відображає реальної ситуації на ринку , а Ваша виборка з Авізо - відображає
budivelnik написав:Чи загальна інформація Вам не підходить і Ви будете вручну підбирати підходящі варіанти Тут все просто - берете ціну хотелки з графіка і підставляєте ціну оренди з іншого графіку
Та не вопрос! Я ж на любой вариант согласен! Только не фантастический! Вы как всегда запамятовали Я ж как раз это и предлагал! Вот смотрите как просто лечится ваш склероз : http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... c&start=45 jde Добавлено: Пн 10 Янв, 2011 22:58
Сколько людей - столько и мнений. Рассмотреть все варианты - невозможно. Поэтому разумным было бы рассматривать по индексу Домика (как делали в прошлом году) или Мегаквартала если хотите.
Или как вариант выбрать "бизнес идею" - конкретную квартиру в конкретном районе и отслеживать ее. Но тут уже много субъективного - требует дополнительного обсуждения.
Мне как раз по индексам нравится намного больше И не забудьте учесть стоимость ремонтов и простоев. Квартиру не получится сдавать вечно ничего в ней не меняя
А що Ви в теорію впали Хотіли ж з Авізо приклад підібрати , так підбирайте.
Подобається по індексам - підбирайте по індексам.
Не подобається Авізо - підбирайте звідки хочете , я тут при чому
ПС
А в кого маразм чи склероз - це вже залиште профільним спеціалістам . а то щось забагато на себе берете
і продавець шмоток
і гравець на фонді
і депо-вкладник
Я думаю що лікар - це вже занадто навіть для Вас.
budivelnik Да, врач - это уже слишком Согласен!
Тем более для безнадежного пациента
А депо ж практически у каждого есть.
Вот вы и строитель и депо и программы пишите и в финансах типа разбираетесь...
Еще и продавец булочек и пива с колбасой
Вот вы и строитель и депо и программы пишите и в финансах типа разбираетесь... Еще и продавец булочек и пива с колбасой
Є праця , а є хобі .
Працюю я тільки в будівництві і в продажі сигарет і алкоголю , булочки з сосисками - продає дружина.
Депо в мене не має , слава богу будь-який з двох бізнесів в стані зїсти додатково по 1 млн грн в рік і при цьому навіть не гикнути .
Як хобі займаюсь програмуванням ( якщо це можна так назвати ) . але внаслідок наявності друзів які не мають зеленого поняття про можливості компютера , можу собі позволити зваяти за тиждень-другий якусь надбудову наприклад над екселем і за це отримати подяку в вигляді тижневого відпочинку де небуть в горах в Словачині чи Польщі , не говорячи вже про рідні Карпати ( але при цьому для професійних програмістів дорога до моїх друзів закрита - дуже вже інформація конфединційна ) .
Так само як хоббі фінансую розробку однієї з програм для спорту ( тут програмую вже не я і програмують по дорослому ) , але криза змусила дещо зменшити обороти - не тягну зараз фінансово.
Так само як хобі - сижу на цих сторінках - якщо чесно в шоці від базового рівня основної маси тут присутніх як в фізиці так і в економіці.
Як висновок
Професійно займаюсь двома справами і на протязі вже десятка років , тому й так добре в них орієнтуюсь і не пробую одночасно сидіти однією попою більше ніж на двох стільчиках
budivelnik написав:Є праця , а є хобі . Працюю я тільки в будівництві і в продажі сигарет і алкоголю , булочки з сосисками - продає дружина.
Так и у меня ж жена магазином занимается. Но почему-то єто не мешает вам рассказывать что я продаю Так и мне аналогично...
budivelnik написав:Депо в мене не має , слава богу будь-який з двох бізнесів в стані зїсти додатково по 1 млн грн в рік і при цьому навіть не гикнути .
Вот вы либо врете, либо скрываете. У меня тоже бизнесы есть. но не представляю как можно жить без депо. Например вы. Продали квартиу а деньги куда? Сразу всю сумму на новый объект? А если вторую продали и новый строить не собираетесь или его строительство уже профинансировано? Вот то-то и оно. Продажи идут неравномерно - кусками (объектами), а финансирование новых относительно равномерно. В это время можно держать нал под подушкой или на депо на карту с текущим счетом. Я выбираю 2-й вариант - в основном из-за безопасности.
budivelnik написав:Як висновок Професійно займаюсь двома справами і на протязі вже десятка років , тому й так добре в них орієнтуюсь і не пробую одночасно сидіти однією попою більше ніж на двох стільчиках
А я депо не считаю работой как и сдачу квартиры в аренду (если не посуточно).
и фонду в моем случае тоже
Ну и смотрите сами - я умнее вас , на 5 лет младше (тут мы уже в таком возрасте когда младше - это плюс), алкоголь почти не употребляю. Поэтому что удивлятся что умудряюсь сидеть на 2-х стульях Бизнес + основная работа (IT).
Все остальное хобби...
И разницы большой не вижу...
Продали квартиу а деньги куда? Сразу всю сумму на новый объект? А если вторую продали и новый строить не собираетесь или его строительство уже профинансировано?
1 Продаж квартири це не продаж насіння , тому як правило він затягується на місяць мінімум 2 Як правило для безпеки виплати грошей розтягуються 3 Я в стані в будівництві прожувати в рік 4 млн грн , а за останніх два роки прокрутив тільки два 4 В будівництві при наявності надійних постачальників ( а вони є ) я в стані проплатити наприклад виготовлення бетону на квартал вперед і при цьому ціновий бонус який я отримаю буде в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо 5 Я мовчу про метал , в кінці 2008 , ціна на метал впала до 5000 грн за тонну , долар виріс до 7,5 грн ( 666 доларів за тонну ) , порівняйте з сьогоднішніми 8 000 грн ( 1000 доларів за тонну ) , а за рік я в стані використати 40 тонн без якогось напрягу , тай метал не псується .
Так що ще раз наголошу Куди вкласти пару млн грн в рік - я знаю наперед ( і як на цих вкладеннях заробити ) , друге питання що в мене зайвих коштів не має , тому й вкладати нічого.
Ну и смотрите сами - я умнее вас
Ой мамо , ой мамо , нас так люди хвалять
А хто нас хвалить доню Як хто Ви мене а я Вас
budivelnik написав:3 Я в стані в будівництві прожувати в рік 4 млн грн , а за останніх два роки прокрутив тільки два
Так вроде же и 8 млн. можете (это конечно если вам верить что можете построить 2000 кв.м. как говорили ). Но кто ж вам верит то еще??? :D
budivelnik написав:4 В будівництві при наявності надійних постачальників ( а вони є ) я в стані проплатити наприклад виготовлення бетону на квартал вперед і при цьому ціновий бонус який я отримаю буде в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо
Видите вы покупаете 20-50 кубов бетона (0.01% от производства завода, если не меньше) - и получаете скидку, а когда считаете себестоимость высотки - то тупо считаете по своим ценам Не красиво как-то получается... И тупо...
budivelnik написав:5 Я мовчу про метал , в кінці 2008 , ціна на метал впала до 5000 грн за тонну , долар виріс до 7,5 грн ( 666 доларів за тонну ) , порівняйте з сьогоднішніми 8 000 грн ( 1000 доларів за тонну ) , а за рік я в стані використати 40 тонн без якогось напрягу , тай метал не псується .
Опа! Странно звучит Я купил доллар по 4.6 грн и авто (для жены) по цене в гривне и при этом продав дорллар за 9,21 грн - и это вызвало прям таки бурю возмущения, а тут оказывается на тебе...
budivelnik написав:Так що ще раз наголошу Куди вкласти пару млн грн в рік - я знаю наперед ( і як на цих вкладеннях заробити ) , друге питання що в мене зайвих коштів не має , тому й вкладати нічого.
Вот я например, в несезон, собираю деньги на депо и правда, не знаю куда вложить с гарантированной прибылью на такой короткий срок... Но не аренда так точно [quote="budivelnik"]
Ой мамо , ой мамо/quote]
Та не скули уже - хватит, все и так верим что тебе тяжело
3 Я в стані в будівництві прожувати в рік 4 млн грн , а за останніх два роки прокрутив тільки два
Так вроде же и 8 млн. можете (это конечно если вам верить что можете построить 2000 кв.м. как говорили ). Но кто ж вам верит то еще???
А що за два роки я змушений був зменшити свої виробничі потужності - не могли подумати
Видите вы покупаете 20-50 кубов бетона (0.01% от производства завода, если не меньше) - и получаете скидку, а когда считаете себестоимость высотки - то тупо считаете по своим ценам Не красиво как-то получается... И тупо...
Тупо не розуміти що я отримую знижку за те що проплачую наперед на 2-3-6 місяців , а не за обєм. А 50-60 кубів - це тижнева норма виробництва при нормальній роботі
Опа! Странно звучит Я купил доллар по 4.6 грн и авто (для жены) по цене в гривне и при этом продав дорллар за 9,21 грн - и это вызвало прям таки бурю возмущения, а тут оказывается на тебе...
Шановний - а де я писав що я це робив Я намалював теоретичну можливість подібної дії , а Ви видаєте теоретичну можливість як власне досягнення - як то кажуть Відчуйте різницю
Вот я например, в несезон, собираю деньги на депо и правда, не знаю куда вложить с гарантированной прибылью на такой короткий срок...
В мене не сезон по роботі це січень місяць . але й по продажам житла це також не сезон , так що заради одного місяця я не буду руку збивати.
Та не скули уже - хватит, все и так верим что тебе тяжело
Коли людина ні з того ні з сього починає тикати - це що
Моментальна пропажа виховання , чи на хворий мозоль наступили І по друге
А коли і де я на щось жалівся Навпаки до мене постійно з претензіями що я .опи не бачу .Напевно я дивлюсь вгору і пересуваюсь рівно , а хтось зігнувся і в попереднього який в такій самій позі - вперся.