Самодурство или обман покупателей ?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789>
Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2011 21:51

харош понты лепить пан будивельник.....и читайте свои статданные, считайте и убеждайте своих друзей таможенников чтоб они на ворованные деньги покупали ваши нереально дорогие метры... соловей и кукушка... я уверен что будет кошмар в Украине, и рад буду если я неправ. не хочеться прожить аргентиной в двухтысячных годах...
а вы не про мой воспитание задумайтесь, а о качестве строительства, раз вы такой воспитанный.

и простите как вы достали- это культурно выражает мысли о Вас?
chiy

Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 00:51

я уверен что будет кошмар в Украине

1 Я впевнений в протилежному
2 Я працюю для того щоб кошмар був тільки в Ваших мізках і більше ні де.
а вы не про мой воспитание задумайтесь, а о качестве строительства, раз вы такой воспитанный.

Я не задумуюсь , адже народна мудрість каже
Горбатого могила виправить
А про якість мого будівництва нехай судять мої покупці і голосують за це своїм гаманцем

и простите как вы достали

Пробачаю і обіцяю , кожного разу коли знову будете писати єресь постараюсь Вас виправити
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 15:52

chiy написав:харош понты лепить пан будивельник.....и читайте свои статданные, считайте и убеждайте своих друзей таможенников
...
коллега, я тоже думал что целью будивельныка на форуме являются информационная война с хомяками и удержание продаж .
но уважаемый Енот поставил более точный диагноз:
Енот написав:В этом секрет Будивельника. Дело не в самом вопросе рост или падение. Дело в его самооценке и отношении к участникам форума. Он считает что "студенты-программисты" не могут учить отца отжиматься. Может он и построил домик и продал его. Видимо это дает ему в его воображении право считать себя отцом и учить жизни " молодежь". Это и есть смысл его противостояния, а не реальность о РН.Поэтому его аргументация и манипуляции выглядят смешно и нелогично. Просто это не важно для него на самом деле. Важно доказать" студенту" шо он лох необстрелянный ,а Будивельник уважаемый и мудрый перец.
Вот такой мой диагноз.
vik?ng

Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 17:10

Важно доказать" студенту" шо он лох необстрелянный ,а Будивельник уважаемый и мудрый перец.

1 Не обовязково студенту , але й будь кому хто хоче розуміти проблеми на Ринку нерухомості в чому їх суть ( з моєї точки зору ) і які варіанти їх вирішення ( знову на моюж думку)
2 Не менш важливим є захист реальної економіки ( до якої відноситься наряду з сільським господарством , легкою промисловістю , металооброробки , енергетики і так далі і будівництво ) від тієї що я називаю віртуальна економіка ( фонди-акції-спекуляції-консультації ) . Так як заняття віртуальною єкономікою серед сьогоднішньої молоді більш престижне ( якщо грубо , то рахувати легше ніж виготовляти , а коли за це ще й більше платять :shock: ) . то складається парадоксальна ситуація , коли керувати-вчити -направляти - є кому , а тим чим керувати - виготовляти нікому. От і виходить в державі економістів надлишок , банкірів - греблю гати , а картоплю веземо з Єгипту , гречку з Китаю разом з автомобілями.
3 На фоні більшості крикунів які розповідають про участь в проектах вартістю в мільони доларів ( але при цьому їх вклад в ці обєкти виражався отриманними сумами зарплати в 1000-10000 грн ) я дійсно виглядаю поважним і мудрим.
Давайте спробуємо порівняти:
Супер пупер менеджера який супроводжкє обєкт в 100 000 000 грн і при цьому отримує дохід в 0,1% який в цифрах = 100 000 грн
І мене який веде обєкт в 3 000 000 і при цьому отримує 1 000 000 грн

Щоб цей супер пупер менеджер порівнявся зі мною , йому потрібно вести обєкти в 1 млрд і при цьому в мене виникне резонне запитання
Хто більш потрібен
Той хто веде ___3 млн і отримує 1 млн
Чи той хто веде 1 млрд і отримує 1 млн

Як там в пісеньці
Думайте сами , решайте сами - иметь или не иметь :D
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 17:15

Будивельнык, ну хватит уже хвастаться своими заработками. Мы все прекрасно знаем, что вы бабло гребете лопатой, но зачем об этом писать во всех темах на форуме.
kopetanAmeriga

Подякував: 0 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 17:52

Будивельнык, ну хватит уже хвастаться своими заработками. Мы все прекрасно знаем, что вы бабло гребете лопатой, но зачем об этом писать во всех темах на форуме.

Якраз тут не питання скільки я заробляю ( є багато людей які заробляють більше ) , тут суть в тому як заробляю .
Є два варіанти
1 Працювати самостійно , максимально створювати додану вартість , і отримувати 10-30% від ціни продажу ( це матеріальне виробництво )
2 Працювати в великій компанії , пропускати через себе громадні суми, через це втрачати звязок з реальністю - і бути бідним не розуміючи чому селянин чи будівельник багатий , а великий фахівець з вищою освітою , прийнявший участь в 100 проектах як мінімум 10 млн кожен - бідний.

А все тому , що молодь ловлять на гарну обгортку і незнайомі слова ( оператор-консультант-менеджер ) і летить та молодь як метелики на світло і вірить казкам про престижну роботу і соціальний пакет в іноземної компанії , а компанії з одного боку високу зарплату дали , за рахунок неї найкращих зібрали , а з другого заставили в Київ приїхати і виявляється що зарплата для балабаєвки - висока , а для Києва - мізер , але працювати при цьому потрібно не так як в балабаєвці , от і живе молодь по соцстандартам балабаєвки , конкуруючи з найсильнішими , працюючи по київськи :(

ПС
І що саме найгірше , так це те що молодь сама собі не хоче признаватись що провели її як останнього лоха , а тому і шукає причини свого неякісного життя то в будівельниках , то в спекулянтах :(
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 18:15

budivelnik написав:

Як тільки у нас буде в середньому по 40-50 кв м на особу як у Австрії ,так відразу і ціни будуть аналогічні , а поки що
Як Ви працюєте , так і живете.

ага тільки додати треба Якщо зарплати в нас будуть такі як в них.
Miola

Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 18:25

Кількість квадратних метрів на особу мають прямий звязок з доходами населення.
Біліші доходи - більше метрів-більші доходи

Так що я все сказав правильно
Як тільки у нас буде в середньому по 40-50 кв м на особу як у Австрії ,так відразу і ціни будуть аналогічні ,
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 18:55

budivelnik написав:Біліші доходи - більше метрів-більші доходи

Ответ неправильный. Выше доходы - выше цены.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 січ, 2011 19:20

Ваш пример правильный, НО в одном случае менеджер - наемный работник, в другом вы как владелец проекта. Причем компания может такую зарплату дать не одному человеку, а десяткам или даже сотням, чего вы сделать не сможете. Все бабло Ваше, так сказать.

budivelnik написав:А все тому , що молодь ловлять на гарну обгортку і незнайомі слова ( оператор-консультант-менеджер ) і летить та молодь як метелики на світло і вірить казкам про престижну роботу і соціальний пакет в іноземної компанії , а компанії з одного боку високу зарплату дали , за рахунок неї найкращих зібрали , а з другого заставили в Київ приїхати і виявляється що зарплата для балабаєвки - висока , а для Києва - мізер , але працювати при цьому потрібно не так як в балабаєвці , от і живе молодь по соцстандартам балабаєвки , конкуруючи з найсильнішими , працюючи по київськи :(

Толковая молодежь на такие заманухи не ведется, а устраивается в нормальные компании с нормальными условиями работы и оплаты. У меня даже есть примеры молодых людей которые устраивались работать в 15 (!) лет на взрослую, так сказать, работу, и в 20 уже занимались собственным бизнесом. Или програмеры-самоучки шли как ночички-стажеры в 18 лет, и к 20 уже становились нач. отделов или руководителями направлений и тд.

В общем, молодежь молодежи рознь, было бы желание учиться и впитывать знания.
kopetanAmeriga

Подякував: 0 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

#<1 ... 56789>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор