ФПНХ написав:За 3 недели до окончания срока депозита милый женский голос сообщил, что отделение, в к-ром у меня депозит, переезжает по новому адресу. Поинтересовалась о моих дальнейших планах. На ответ, что буду все забирать, реакция спокойная...
Вот есть такая информация, взятая с оф. сайта банка:
"КБ «Фінансова ініціатива» повідомляє про зміну адреси Харківського відділення":
ТОВ Комерційний банк «Фінансова ініціатива» повідомляє, що Харківське відділення №1, яке знаходилося за адресою м. Харків, вул. Петровського, 35, тепер працює за новою адресою. Нова адреса Харківського відділення №1: м. Харків, вул. Полтавський шлях, 7.
Розпорядок роботи відділень: з 9.00 до 19.00, без обідньої перерви.
Відділення відкрито під новим логотипом банку - «the Bank».
Відділення обслуговують фізичних та юридичних осіб.
Відділення надають розрахунково-касові послуги, відкриття та ведення поточних рахунків, проводять валютно-обмінні операції, працюють із системами міжнародних переказів Western Union, MoneyGram, Anelik, а також пропонують широкий спектр депозитних програм...
http://www.the-bank.com.ua/news/main/140.htm
sergeyjr написав:"КБ «Фінансова ініціатива» повідомляє про зміну адреси Харківського відділення"
На мой взгляд, интереснее две других новости:
1. Банк вернул себе старый телефон горячей линии, что есть позитив.
2. 27% по вкладам в гривне - слава яйцам.
sergeyjr написав:"КБ «Фінансова ініціатива» повідомляє про зміну адреси Харківського відділення"
На мой взгляд, интереснее две других новости: 1. Банк вернул себе старый телефон горячей линии, что есть позитив. 2. 27% по вкладам в гривне - слава яйцам.
Очень страшно. Риск не получить тело депо - не стоит процентов.
У меня депо заканчивается в субботу.
Как вы думаете, нужно ли в пятницу писать заявление, что я хочу получить свои деньги в понедельник, согласно условиям Договора или просто приходить в понедельник с надеждой на лучшее???