Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Чо "выбрати"?!! Берите все.. ТРИ (+допка), нашару, пригодятся
Подтверждаю и такой вариант. Можно заказать основную и допку (обе бесконтакт, можно мастер и виза), - а пока это всё готовится - дают простую какую-то (виза электрон по-моему). Т.е. всего 3 карты
Чо "выбрати"?!! Берите все.. ТРИ (+допка), нашару, пригодятся
Подтверждаю и такой вариант. Можно заказать основную и допку (обе бесконтакт, можно мастер и виза), - а пока это всё готовится - дают простую какую-то (виза электрон по-моему). Т.е. всего 3 карты
А мона подождать недельку и будет ТттРИ именных бесконтакта
klug працює, але спочатку у мене та сама проблемаа була - не міг зареєструвати картку. Вже не пам'ятаю як саме я її там зрештою зареєстрував. Здається звертався до відділення банку.
clientage написав:Чо "выбрати"?!! Берите все.. ТРИ (+допка), нашару, пригодятся
А мона подождать недельку и будет ТттРИ именных бесконтакта
nickvlk1 написав:klug працює, але спочатку у мене та сама проблемаа була - не міг зареєструвати картку. Вже не пам'ятаю як саме я її там зрештою зареєстрував. Здається звертався до відділення банку.
Дякую, після маніпуляцій з підключенням/відключенням Інтернету, дійсно допустило до реєстрації. Тепер залишилося випробувати роботу у бойових умовах.