|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 28 сер, 2011 15:04
Вы хотите чтобы было перепроизводство и цены из -за этого ушли вниз?
ну, было бы неплохо. как в той же Флориде, которую тут вспоминают. это ведь лучше, чем обнищание, на которое тут на ветке некоторые надеются.тобы было перепроизводство и цены из -за этого ушли вниз?[/quote] ну, было бы неплохо. как в той же Флориде, которую тут вспоминают. это ведь лучше, чем обнищание, на которое тут на ветке некоторые надеются.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 15:09
Андрей_В написав: Replay написав:кто заинтересован в Айрин, посетившем Америку?
Будивельник и Investor_K народ с восточного побережья США начнет скупать Киев и Львов
Почему так думаете?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 15:30
budivelnik написав: Replay написав:budivelnik Якщо у Вас не має можливості купити житло серед 1% найдорожчого житла України , то що Вам заважає розглядати купівлю житла на відстані в 20 км від найдорожчого по ціні в 2-3 рази нижчій , крім власної гордині і тупості.
Для тех, кто покупает "на последние", процесс добраться на работу в Киев, выстоять в пробках - будет весьма утомительным. Лично мне - не нужно жильё в Киеве, т.к. я не манагер и не продавец, не уборщик... Меня удивляет, почему на первом месте Вы ставите жильё? Чуть ли не требуете его покупать! Если не в Киеве, то во Львове, или в пригороде... Я смогу забрать жильё с собой, на "тот свет"?
Де написано що я вимагаю купувати житло ? Я порівнюю переваги від наявності житла з недоліками від його відсутності. На мій погляд: - Житло - товар , який не має амортизаційних погіршень протягом десятків років - У довготривалій перспективі зберігає кошти -Якщо для його купівлі потрібні певні зусилля , то для тих хто отримує його в спадщину - зусилля не потрібні . + в них зявляються досить серьозні переваги над тими хто змушений орендуючи чуже заробляти на своє Таким чином Той хто сьогодні обмежує себе наприклад в алкоголі і сигаретах , і вивільненні суми направляє на покращення житлових умов - позволяє своїм нащадкам отримати переваги в тяжкій конкурентній боротьбі за кращі умови існування . Я даю плацдарм для своїх дітей в вигляді 40 м2 на кожного під Львовом , це не говорить про те що цей плацдарм створювався за рахунок їхньої осіти чи здоровя , але з іншого боку це позволяє моїм дітям мати власне житло ще до створення власної сімї . Якби я переоцінив свої сили і поліз в Київ , то мої діти маючи всього по 15 м2 (40 х 700 / 1800 = цієї площі явно не достатньо для проживання сімї ), змушені булиб зараз всю свою енергію направляти не на гармонійний розвиток , а на покращення житлових умов і так тривало б років з 10 . Тому не правильна оцінка власних сил батьками приводить до того , що під хорошими гаслами діти отримують адські умови . Хто в цьому винуватий ? Я вважаю що батьки , за не правильні дії яких приходиться розплачуватись їх дітям/внукам. Тому замість боротьби з вітряками ( за абсолютну справедливість) , яка тягнеться вже мільони років , і все одно сильний живе за рахунок слабшого ( миші за рахунок слимаків , лисиці за рахунок мишей , люди отримують теплі шарфи і шуби за рахунок лисиць ), набагато розумніше правильно оцінити свої сили і витиснути максимум з навколишньої ситуації.
"- Житло - товар , який не має амортизаційних погіршень протягом десятків років - У довготривалій перспективі зберігає кошти" Кто мне объяснит, что это чудо делает на финансовом форуме??? 
Востаннє редагувалось turbina в Нед 28 сер, 2011 15:56, всього редагувалось 1 раз.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 15:34
Cricetus cricetus написав:Вы хотите чтобы было перепроизводство и цены из -за этого ушли вниз?
ну, было бы неплохо. как в той же Флориде, которую тут вспоминают. это ведь лучше, чем обнищание, на которое тут на ветке некоторые надеются.тобы было перепроизводство и цены из -за этого ушли вниз?
Это одна из технологий манипуляций. Давайте лучше определимся что важнее: количество товара и его цена на рынке или доход потенциального покупателя. Допустим на рынке есть 1 покупатель с N количеством денег и 1 единица товара по цене N+1. По какой цене уйдет товар??? По цене N или N+1 ??? Усложнять пока не будем, потому что и это для многих будет непосильно осознать. А относительно народа, так он и так нищий. Что-то не виделось багатение нашего народа в реале. Как можно надеятся на факт который присутствует в реале, что он еще только свершится?
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 15:57
На відміну від основної маси тут присутніх студентів-теоретиків , я виробничник , а тому вже десятки років змушений приймати не найкрасивіші , а найоптимальніші рішення . Тому як приклад такого рішення , це будівництво житла для себе і дітей на відстані в 10 км від центра міста з автоматичним заощадженням по 500 доларів на кожному квадраті. Моя пропозиція для тих хто хоче працювати в Києві , але не має власного житла в цьому місті полягає в слідуючому : Проводимо порівняння двох варіантів в фінансовій площині . Отже дано : Потрібно мінімум 40 м2 , бажано в 2 кімнатній квартирі . Таке житло в Києві коштує від 70 000 доларів Таке саме житло за межами Києва коштує від 35 000 доларів . Різниця мінімум 35 000 . При цьому ми отримуємопогіршення в плані доїзду до роботи . Пробуємо привести це погіршення до фінансових величин . 1 Нехай Ви отримуєте 5 доларів в годину ( 180 годин х 5 доларів = 900 доларів=7200 грн ), дружина отримує 3 долара за годину ( 180 х 3 = 540 = 4320 ) 2 Нехай Ви 22 рази в місяць , додатково витрачаєте на доїзд до роботи 2 години за раз = 44 години в місяць , в грошах Ви + дружина = (5 + 3)х 44 години = 352 долара 3 Введіть в формулу те що для купівлі житла Вам потрібно позичити 35 000 , з яких тільки відсотки будуть становити 35 000 х 1,2-1,5% = 420 - 520 в місяць
Таким чином Якщо Ваш+дружини заробіток менший ніж 1440 доларів або 11520 грн , то для Вашої сімї економічно доцільніше купувати далі , але дешевше . Тут все зрозуміло ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 сер, 2011 16:05
turbina Давайте лучше определимся что важнее: количество товара и его цена на рынке или доход потенциального покупателя.
Допустим на рынке есть 1 покупатель с N количеством денег и 1 единица товара по цене N+1.
По какой цене уйдет товар??? По цене N или N+1 ???
А товар у Вас з марсу зявляється , чи в разі якщо на сьогодні море хочуть до своїх метрів додати парочку і ніхто не горить бажанням свої метри віддати за бесцінь . Тому додайте у свою формулу вартість створення нового ( вільного від власників ) товару і якщо ця вартість створення буде N+2 , то по якій ціні новий товар буде зявлятись на ринку по: N или N+1 или N+2 или N+3 ? Таким чином , на ринку , на якому весь товар вже розподілений між власниками і переважна частина цих власників бажає отримати додаткову кількість товару , то ринкова ціна буде вищою від вартості створення цієї додаткової частини . У випадку коли у власників які бажають покращити свої житлові умови грошей не має ( для цієї мети ) , то без привязки до кількості пропозиції , ціна пропозиції завжди буде більша= ціні створення нового
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 сер, 2011 16:09
Investor_K написав: Тори написав: Investor_K написав:http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2011/08/27/249772 У людей бабла немеряно
А какое отношение имеет эта информация? Она не то что к КРН не имеет никакого отношения, она даже к Украине никакого отношения не имеет.
А то, что один щелчок - и этот поток польется на КРН
А.. ну так вы бы уже бежали с чемоданом баксов, скупали, пока не "подорожает" А мы тут посидим, посмотрим, посмеемся. В общем вашу шутку я оценил - знатно! Полагаю Вы не тот форум читаете/каментите.
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 16:14
Replay написав: Для тех, кто покупает "на последние", процесс добраться на работу в Киев, выстоять в пробках - будет весьма утомительным. Лично мне - не нужно жильё в Киеве, т.к. я не манагер и не продавец, не уборщик... Меня удивляет, почему на первом месте Вы ставите жильё? Чуть ли не требуете его покупать! Если не в Киеве, то во Львове, или в пригороде... Я смогу забрать жильё с собой, на "тот свет"?
Так ведь все просто - это его заработок. Точка. Пожалуй, будь я на его месте - я бы тоже всем предлагал на расхват разбирать. Тем более что гарантия на объект не дается! Ну разве не замечательно.
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 16:18
Investor_K написав: Андрей_В написав: Replay написав:кто заинтересован в Айрин, посетившем Америку?
Будивельник и Investor_K народ с восточного побережья США начнет скупать Киев и Львов
Почему так думаете?
патамушта Investor_K написав: Тори написав: Investor_K написав:http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2011/08/27/249772 У людей бабла немеряно
А какое отношение имеет эта информация? Она не то что к КРН не имеет никакого отношения, она даже к Украине никакого отношения не имеет.
А то, что один щелчок - и этот поток польется на КРН 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2011 16:22
1715 написав: Replay написав: Для тех, кто покупает "на последние", процесс добраться на работу в Киев, выстоять в пробках - будет весьма утомительным. Лично мне - не нужно жильё в Киеве, т.к. я не манагер и не продавец, не уборщик... Меня удивляет, почему на первом месте Вы ставите жильё? Чуть ли не требуете его покупать! Если не в Киеве, то во Львове, или в пригороде... Я смогу забрать жильё с собой, на "тот свет"?
Так ведь все просто - это его заработок. Точка. Пожалуй, будь я на его месте - я бы тоже всем предлагал на расхват разбирать. Тем более что гарантия на объект не дается! Ну разве не замечательно.
1 Мій заробіток і торгівля , але чи часто Ви спостерігали щоб я її розхвалював . При чому до 2000 торгівля давала вищі доходи ніж будівництво , 2000-2002 - приблизно однакові з будівництвом , 2010 - вищі ніж в будівництві. 2 Куди Ви повинні засунути свою хибну думку про відсутність гарантії в будівництві , я повідомляв вже не однократно . Хочете щоб я її знову повторив ? для тих хто нас читає вперше , повідомляю Виконавець будівельних робіт несе кримінальну відповідальність за брак при виконанні робітПокажіть мені кримінальну відповідальність за погане обслуговування в магазині , чи погано написану програму . Тому в магазинах Вам хамлять на кожному краці , програми глючать , а житлові будинки якщо й падають то виключно від вибухів побутового газу.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 28 сер, 2011 16:24, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1